Şimdi Ara

D segment araç seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar d segment araç almayı dusunuyorum. İlk önceliğim passat ve ya insignia. Gönlüm audi a4 ten yana olsada maalesef imkanımız kısıtlı. Bugün her iki markanın plazalarına gittim. Opel showroom fazla kalabalık değildi. Düşündüğüm araç 2.0 cdti cosmo 160 bg ve 195 bg. Temsilci arkadas ellerinde 2012 model olduğunu, 2013 modelini sipariş verirsem en erken Nisan sonu gibi teslim edileceğini söyledi. 2012 modellerden ise liste fiyatı üzerinden ancak 2500-3000 tl indirim yaptı. 160 bg olanı 93000 tl 195 bg 101900 tl. Donanım cosmo olmasına rağmen navigasyon ve sunroof dahil değil fiyatlara. İşin açıkçası araç güzel ama kasanın 4 yıllık olması ve bu sene sonunda makyajlanma ihtimalinin olması beni biraz tedirgin etti. Passatta ise sipariş bile almıyorlar. Temsilci sisteme ancak 1 hafta 10 gün sonra sipariş geçebileceğini ve en iyi ihtimal Mayıs'ın sonu aracın teslim edilebileceğini söyledi. Pazarlık bile yapamadık çünkü ayaküstü konuşabildik. Bütün masalar araç bakmaya gelen müşterilerde doluydu. Bu kadar acıklamadan sonra sizlere öncelikle sunu danışmak istiyorum. Bu iki marka için beklemeli miyim? İnsignia alsam sonradan pişman olur muyum? (Makyaja girmesi, kasasının eskimeye başlaması vb.) Başka alternatif olarak ne önerebilirsiniz?







  • Bugün Optima inceledim kendimden geçtim.
    Tam bir vergi kurbanı.
  • O kadar parayı gözden çıkarıp 2.0Dizel D sınıfı bir araç alacak olsam C5 alırdım heralde.Tam olarak bilmiyorum gerçi fiyatlarını.
  • 100 bin seviyesinde alınacak araçlar değil Passat ve Insignia.
    Premiumlara yönelin.
    Mesela S60 gibi, 316i gibi.
  • 320 d al 1-2 yasinda
    Gerisi hikaye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidin kuga'ya bir bakın bize de söyleyin nasıl olduğunu
  • Insignia kasa ve motor degistirecegimden bence pismanliginiz daha fazla olur. Dolayisiyla 2. elde de biraz uzebilir. Passat hem 2. eldeki avantajiyla hem de kasasinin daha birkac sene gitme olasiligiyla daha avantajli. Ben ayrica VW CC de dusunmenizi tavsiye ederim. Insallah kolay ve hayirli bi secim yaparsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw'deki satış temsilcisi sallamış bence. 2013 siprişlerinin açılalı 1 ay oluyor...
    hangi motorlu passat bakıyorsunuz bilmiyorum ama 2.0 tdi ise istek üzerine getiriyor bayiler ve istediğiniz gibi donatabiliyorsunuz aracı.
    cc düşünmüyor musunuz?
  • Arkadaslar geniş bagaj ve iç mekan olmazsa olmazlarımızdan. S60 ın iç mekanı ve bagajının küçük olduğu söyleniyor. En azından kağıt üstünde okuduklarım böyle. Ayrıca benzinli düşünmüyorum. Passat 1,6 tdi almak istesemde dsg sanzımanın sorununu artık her konuda okumaya başladım. Vergi avantajı ve ekonomi olarak ağır bassada alma ihtimalim mantıken biraz zor. O yüzden 2.0 tdi ye bakıyorum.
  • http://www.chevrolet.com.tr/firsatlar/fiyat-listesi/

    cruze'a bi göz atın derim, 2bin motor 50bin lira. paranız cebinizde kalır
  • Mercedes,Audi,Bmw dışında D segmentinde 2000cc motor hacminde bu fiyatlardan sıfır araba alınmaz bence.
    Bir ara dizel İnsignia ları çok uygun veriyorlardı ama o devir geçti.
    Bmw de 3 serisi için 1600 cc dizel motor olsun o zaman 320d de doğru dürüst satılmaz.
    Eğer yazdığınız gibi 100 bin liraya çıkabiliyorsanız mutlaka Audi'ye bakın derim.Liste fiyatları aldatmasın,bazı araçlarda %20 ye yakın indirim olabiliyor.100 bin. olmaz da 110 bin civarına 2.0 tdi alınabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 dizel olarak full avensis 99250 liste fiyatı.

    95-96 gibi alınabilir..
  • valla 2.0 insignia yerine s60 1.6d daha mantikli olur.Hem vergi hem kalite.
  • Devlete değil arabaya para verin.
    Passat ve ınsignia'nın turbo benzinlileri neredeyse 30 bin daha ucuz aynı donanım seviyesinde.
    Bu yüzden kesinlikle premiumlara yönelin.
    A4'ü kesinlikle düşünün,gidip bayilerden fiyat alın.
    316i de mantıklı bana göre.Yıllık vergisi daha az olduğu için, yakıt masrafı olarak biraz fazla olsa da, genel masraf toplamı benzer olacaktır.
  • Insignia makyajlanıcak hocam haberin olsun
  • Bugun audinin plazasinada gittim. A4 u inceledim. Tabiiki gonlum a4 ten yana ama dedigim gibi imkanlarimizin disina cikiyor. Hatta ellerinde hazir arac varmis. 53000€ dedi fiyat olarak. Zaten dusundugum modelin normal liste fiyatida 50.281€. Beni asiyor maalesef. Esasinda temel sorun manuel istemememden kaynaklaniyor. Istanbul trafiginde ayda yaklasik 2000 km yapiyorum. Artik rahat etmek istiyorum. Bakalim hayirlisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al mokka gitsin, 50 k cebinde kalır, 10 yıllık benzin parası yaparsın
  • Birara 2.0 TDI 177 HP Multitronic olanı 100-110 arasına alınabiliyor diyorlardı? Donanımı mı çok az kalıyor acaba? Özellikle AUDI konusundan emin değilim, fiyatlar donanımlar çok değişiyor herhalde.

    Eğer dediğim fiyatlara alınabiliyorsa 2.0 motor D sınıfı alternatiflerinde iyi bir yerde.
  • Yeni ford kuga, tiguan ve freemontuda inceledim ama bagajlari ve ic mekanlari biraz dar gibi geldi bana. Freemontun arka koltuklari portatif oldugu icin sanki yerinden cikacakmis gibiydi. Bana gore on konsol tasarimi ve koyduklari ekran biraz orantisiz ve ozensiz olmus. Ayrica opel bayiisinden cikarken temsilci arkadasa chevrolet captiva yi sordugumda bana hic bulasma dedi. Ama aciklama yapmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.