Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
7.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • watch dogs legion a 80 verip de bu efsaneye 70 veren bazı satılık sitelere ancak gülünür. değil legions bütün watch dogsları ve üstüne assasin creed origins oddysey ve valhalla yı üst üste koy bi cyberpunkın tırnağı etmez. bariz şekilde sjw asalakları saldırıyor oyuna.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Abomination

    SJWler bir şeyi kötülüyorsa o şey iyidir zaten ona şüphe yok. Witcher 3 için seksist oyun yorumu yapanlar vardı zamanında. Kimse sallamamıştı o geldi aklıma. Oyun hayvan gibiydi çünkü. Oyun çıktığı gün foyaları meydana çıkacak. Sabırla bekliyorum. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">


    aksi düşünelemezdi zaten. şaka gibi watch dogs legion a 80 bu oyuna 70 ha :D değil legion tüm watch dogsları toplasan 10 puan etmez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni nesil güncellemesini bekleyeceğim
  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar hiçbir şey imkansız değil. Nedeni ne derseniz bu adamlar witcher 3 ü geliştirirken bir sürü donanım ve yazılımın veri deposunu oluşturdular. Sistem gereksinimleri neye göre ayarlanıyor ? 7 yıl veya daha fazla bir sürede bir sürü donanımın oyun optimizasyon ayarları kendilerinin içinde burada büyük bir veri ambarı ve işin içinde veri analizi var. Bu firmalar geleceğe yönelik en az 10 senaryo hazırlıyorlardır içiniz rahat olsun. ben mesela gtx 960 ile oyunu orta ayarlarda oynar mıyım diye düşünüyorum. Bu oyunun kalitesini hissetmek için en az High da oynayası gelir insanın tabiki 250 lira veremiyorum çünkü insanın aklında şüphe oluşuyor. Oyun çıktığında fps testleri gelince herkes kendine göre bir yol biçer. Ne düşünürsün söylediklerim hakkında bilmiyorum ama çok fazla detay ve profesyonellik var bu işlerin içinde demek istediğim bu.





  • gamesbeat'a 60 puan verdiği için sallayan elemanlar nerede, hiç görünmüyorlar ana konuda? Oyun süperse gelsenize hani?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 14 Aralık 2020; 4:16:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    watch dogs legion a 80 verip de bu efsaneye 70 veren bazı satılık sitelere ancak gülünür. değil legions bütün watch dogsları ve üstüne assasin creed origins oddysey ve valhalla yı üst üste koy bi cyberpunkın tırnağı etmez. bariz şekilde sjw asalakları saldırıyor oyuna.

     

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    watch dogs legion a 80 verip de bu efsaneye 70 veren bazı satılık sitelere ancak gülünür. değil legions bütün watch dogsları ve üstüne assasin creed origins oddysey ve valhalla yı üst üste koy bi cyberpunkın tırnağı etmez. bariz şekilde sjw asalakları saldırıyor oyuna.

    Bu ucubeyi oynadıktan sonra watchdogs legion a şans vermek istiyorum açıkcası daha önce hiçbir oyununu oynamamıştın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Gördük o satılık siteleri. Her tarafından garabetlik fışkıran şu çöpe 90ları 100leri basmışlar...

  • Oyunun hakkı 60 puandır. Hadi 65 olsun Witcher hatrına

  • oyun kesinlikle 95 puan en kötü 90 verilir oyunu daha 38 saat onadım ve 1 2 tane bug dışında bir şey görmedim ne sallamışlarsa bug bug bug hani nerde bu buglar
  • Gerizekalı inceleme siteleri. Oyunu açıp bakmamışlar bile
  • Keşke oyuna bi baksaydınız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.