Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.864
Cevap
209
Favori
1.059.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Aynen. O firmalardan kötü iş çıkmasa bile belki bize hitap etmeyen bir oyun çıkabilir. Sırf yapımcının kim olduğuna bakıp satın almaktansa bekleyip YouTube gibi platformlardan oynanış videolarına falan biraz göz gezdirip almak daha iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şirketi yönetenler aptal herhalde ki oyunlarına güvenmeden "dünyanın en iyi rpg oyunu daha çıkmadı(Cyberpunk referans göstererek)" gibi iddialı laflar edip, oyun kötü çıkıp hisseleri dibe vurunca zil takıp oynayacak. Hype bitti muhabbeti de çok ayrı saçma bir olay. Hadi oyun için işten izin alan insanlardan olursun tatilin boşa gider bir sinirle oynamayacağım diye iade edersin de burada hype kaçtı diyenlerin ilk günden illegal indirip (bu konu umrumda değil laf anlatmaktan yorulduk, sadece durum belirttim) oyunu bu konuda güzelleyeceğini hepimiz biliyoruz. Neyse bir erteleme daha olmazsa az kaldı, oyun çıkışında kim haklı kim haksız belli olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı olan onu yapmak zaten ama öyle yaparım diye kuruyorsun sonra oyun çıkıp fiyatı artıyor oynayış videosunu izlediğinle kalıyorsun malesef burası türkiye

  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmaster33

    Bu şirketi yönetenler aptal herhalde ki oyunlarına güvenmeden "dünyanın en iyi rpg oyunu daha çıkmadı(Cyberpunk referans göstererek)" gibi iddialı laflar edip, oyun kötü çıkıp hisseleri dibe vurunca zil takıp oynayacak. Hype bitti muhabbeti de çok ayrı saçma bir olay. Hadi oyun için işten izin alan insanlardan olursun tatilin boşa gider bir sinirle oynamayacağım diye iade edersin de burada hype kaçtı diyenlerin ilk günden illegal indirip (bu konu umrumda değil laf anlatmaktan yorulduk, sadece durum belirttim) oyunu bu konuda güzelleyeceğini hepimiz biliyoruz. Neyse bir erteleme daha olmazsa az kaldı, oyun çıkışında kim haklı kim haksız belli olacak.

    4 yıl yoğun bir şekilde ve totalde yaklaşık 7 yıldır falan geliştirilen bir oyun en fazla ne kadar kötü çıkabilir ki?


    Bu konu altında henüz daha çıkmamış bu oyunu balon falan gibi amiyane tabirlerle eleştiren bu çocukların korsan oynamaya kılıf aradıklarının, vicdan rahatlatma gayelerinin hepimiz farkındayızdır diye düşünüyorum. Sanki çok stabil, güven veren bir ülkede yaşıyormuşuz gibi yok önsipariş yapılmazmış şu bu diyorlar ya hunharca gülesim geliyor harbiden. Bu arada oyun tarihin en iyi RPG'si olarak bile çıksa buraya gelip bu oyunu kötüleyen çok insan olacak. Çıkınca görürsünüz. Aynı tipler Red Dead Redemption 2 kırıldığında da yine türemişlerdi mesela. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Bir şey bedava elde edilince harcamakta kolay oluyor tabi. Red Dead Redemption 2 konu başlıklarının yorum kalitesi son birkaç haftadır korkunç seviyelerde düştü. Cyberpunk 2077 DRM'siz çıkıyor. Yani ilk günden itibaren kalitesiz muhabbetler bizi bekliyor olacak. Yani bu ne ya oyun mu oynuyoz kitap mı okuyoz hep diyalog hep diyalog yaaa falan gibi muhabbetler. DRM aslında o kadar da kötü bir şey değil be aslında.Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 


    Oyun hepi topu 21 gün ertelendi millet kafayı yedi ya. Bu nasıl bir tüketim bağımlılığıdır lan. Hepi topu 21 gün istediği bir şeye geç ulaşacağı için yapımcı firmadaki çalışanlara ölüm tehditleri yapan resmini attığım tipteki ergenlerin şaçmalıyışlarını günlerdir baya bir zevkle izliyorum desem pek mübalağa yapmış sayılmam. Arada bir kaşımaya çalışıyorum ama bu forumdakiler pek sallamadılar nedense. Reddit'te, 9GAG'de falan millet kafayı yemiş gibi saldırıyorlar len. DH'de gelişme falan mı var ne yav?Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CD Projekt CEO'su Adam Kicinski, yatırımcılar toplantısı sırasında "Yeni çıkış tarihi için belki rahat hissetmiyoruz fakat emin hissediyoruz." dedi. Ardından şirketin İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Michal Nowakowski'nin verdiği cevap ise "Sanırım, evet." oldu.

  • https://coub.com/view/2l07fg


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    Çok iyi yapılmış :D boş beleş muhabbetler yerine böyle şeyler paylaşılsa keşke sürekli :)

  • 21 gün ertelendi diye dünyanın en iyi oyunundan dünyanın en çöp oyununa dönüşmüş Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

    ağzı olan konuşuyor. oyun yapmayı bilmeyen veya şirket dinamiğini bilmeyen insanlar çıldırmış durumda. tamam hepimiz üzüldük ama 1 yıl ertelenmiş gibi tepki göstermek çok ilginç. bu kadar tepkiden sonra aralıkta da çıkarmayacağız diyemezler rahat olun. ölçüp biçip son tarihi vermişlerdir.


    o 1 günde mi öğrenilmiş ertelenmesi gerektiği diyen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. şirket içindeki kimse bilmiyormuş erteleneceğini (twitter admini dahil). kaldı ki bu CD Projekt Red çok profesyonel bir firma değil zaten. yönetiminin çok iyi, çok hesaplı, çok tutarlı olmaması normal. TW3 de de müthiş bir yönetimi yoktu firmanın çıkarmadan öncesine kadar.


    biz bu adamların oyunlarından memnunuz. tw3 nasıl mükemmel bir oyun oldu ise bu oyun da mükemmel olur merak etmeyin. ertelenmeyle falan alakası yok bu durumun.





  • Lanet olsun konsollara, her türlü sorunu konsollar çıkartıyor. Konsollar yüzünden oyunların grafikleri kısılıyor, saçma sapan optimizasyonu oluyor, konsol kavramı kaldırılmalı. PC olmalı sadece.

  • ubinin copy paste oyunuyla karşılaştırmak pek mantıklı değil ama umarım optimizasyonu güzel olur wd legionun optimizasyonunu görünce moralim bozuldu.


    wd legion ile c2077 nin rt off high recommend paylaşılan gereksinimleri aynı


    4790/1060


    wdyi bu cpu gpu ile high/vhigh da 25-30 fps zar zor oynuyorsun.


    2070 de ise rt açtığın anda dlss olsun olmasın 50-60 fps i zar zor görüyor.



    anlaşılan önümüzdeki 2-3 yıl için doğru düzgün oyun oynamanın bedeli 3070/3060ti ile 6700xt den geçecek gibiCyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Kullanılan grafik motoru optimizasyon farkını iyi veya kötü yönde ortaya koyacak bakalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 1 Kasım 2020; 7:28:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar laptobun donanımı şu;

    i5-8250u işlemci
    8 gb ram
    256 gb ssd
    nvidia mx150 2gb

    fps den falan anlamam. ayarlarım ultra olup olmamasına da takılmam. tek derdim kasmasan oynatsın.

    kasmadan oynatır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    imkansız hocam

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    neden yahu ?


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    minimum ile önerilen donanım arasında kalıyor benim sistem.


    işlemci olarak önerilenden de üstünüm. ekran kartım da gtx1030'a denk geliyor yani önerilenin 1 tık altı diyelim.


    bence açar gibi :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    neden yahu ?


    minimum ile önerilen donanım arasında kalıyor benim sistem.


    işlemci olarak önerilenden de üstünüm. ekran kartım da gtx1030'a denk geliyor yani önerilenin 1 tık altı diyelim.


    bence açar gibi :)

    Minimumdaki GTX 780, GT 1030 kartından da MX 150 kartından da daha iyi bir kart hocam. Sayılar sizi yanıltmasın.





  • The Frost kullanıcısına yanıt

    anladım, teşekkürler.


    yapacak bir şey yok ps5 de oynarız artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    açar açar da 720p 15-20fps de oynarsın, oynamak denirse tabi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    anladım, teşekkürler.


    yapacak bir şey yok ps5 de oynarız artık

    Dostum oyun çıkmadan tam anlamıyla bilemezsin. Çünkü optimizasyon kalitesini tam anlamıyla bilemiyoruz şu an için. Sistem gereksinimleri tablosu her zaman tutarlı olmayabiliyor. Sistem gereksinimleri benim bilgisayarımdan çok üstün olan pek çok oyunu oldukça makul düzeylerde oynayabildiğimi size naçizane söylemek isterim. Yani demek istediğim bekleyin, oyun çıksın korsan olarak bir deneyin eğer makul seviyede çalışırsa satın alıp oyunun keyfini çıkarın. Hem boşa para vermezsiniz hem de şüphelerinizi bertaraf edersiniz.Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.