Şimdi Ara

Cüzdan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Doğrudan konuya gireyim dostlar,

    Cüzdan arıyorum ancak henüz aradığımı bulamadım, sizden de bu konuda önerisi olan varsa cevaplarsa mutlu olurum

    5-6 kart , kimlik kartı , bir miktar da para koyacağım. Çoğu cüzdan da gereksiz gözler var, sade ve ince bu belirttiğim şeyleri koyacağım bir cüzdan önerisi bekliyorum sizlerden. Dediğim gibi İNCE ve SADE olması gerek benim için tuğla gibi durmasın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreezx kullanıcısına yanıt
    Model olarak direk bir model soyleyemeyecegin, markalardan oneri vereyim, siz markaya ait modellerden size uygun olanina bakin..

    Oncelikle alacaginiz model nereden olursa olsun hakiki deri cuzdan olsun.. Oyle adidasin-nike in bez cuzdanlari hem cok uzun omurlu olmaz, heme cebe gir cik yaparken takilma yapar, hem de biraz cocuksu duruyor bence.. Gencken kullandim, pek tavsiye etmem.. Butce azsa bile Suni deriden kesinlikle uzak durun, benzer-yakin rakamlara hakiki deri bir sekilde bulunabiliyor ve kisa surede parcalanacak urune para vermeye degmez cunku

    Butce iyiyse: Vakkonun cuzdanlarina bakmanizi tavsiye ederim.. Cok memnun kaldım kalitesinden (daha once calvin klein (en bes para etmez kalite bunda cikti), guess (2. Bes para etmez diyebilecegim), gucci (yine iclerinde kaliteli cikani gucci oldu) gibi markalarin cuzdanlarini da kullandim, hepsinden cok daha basarili buldugum vakko oldu)

    Butce ortalama ise: gön deri olabilir (kullanmadim)

    Uygun fiyat icin: flapp diye bir markaninkini hanim kullaniyor, bence fena degil, kullanisli ve ince-kucuk bir cuzdan da kendisi, hatta sizin aradiginiz tipe uygun bir modelini kullaniyor esim, parayi katlayarak koyma durumu haric kendime de cok dusundum diyebilirim (kucuk boyutta islevsel oldugundan ve deri kalitesinde 1 yili doldurmasi sonucu pek bir deforme gozlemlemediginden) (fakat hanimlar cuzdani cantada tasiyor, bizler gibi surekli cebe gir-cik olmuyor, ondan mutevellit deri/boya kalitesine de bu bakis acisi yanlis olabilir)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • eapantherea kullanıcısına yanıt

    Yeni bir arayışta olduğum için konuya denk geldim. 10 senedir spor Puma cüzdan'ı kullanıyorum, hala taş gibi. Bu tarz cüzdanların ömürlü olmaz lafına bir tık güldüm :)


    Sonraki denk gelenler için bir bilgi bu doğru değil. Alacağınız ürünün kaliteli olması önemli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 28 Şubat 2024; 15:7:15 >
  • ApRa- kullanıcısına yanıt
    Dogru olabilir, bende adidas cuzdan vardi gencken, 1. Yil sonunda cirt cirti zayiflamis, 2. Yila donerken cirt cirti mefta olmus bir hale gelmisti… 3. Yilinda ise kumasi toz kir emmekten degisik renklere burunmustu..

    Eee, hakiki deri olunca da yipranma olmuyor mu? Evet elbette oluyor… O bahsettigim cok memnun kaldigim vakko cuzdan 3. Yilina girdigimde kose noktasına dogru cok surtunen yerinde normalde kahverengi olan rengini bordoya dogru dondurdu… Fakat bu deri urunleri icin ‘patina’ denen bir durum.. Farkli farkli renkler icin hastaları cok fazladir…

    Belki benim bahsim/tavsiyelerim icin elestirinize bakinca uzun omurluluk durumunda hatali olabilip, daha dogru haliyle su durum söylenebilir: erkek adam kaliteli malzeme kullanir.. %100 yün takım elbise giyer, %100 pamuk gömlek giyer, %100 deri ayakkabi-cuzdan-kemer kullanir… Diger polyester isi urunler ucuza kacmaktir, kalitesiz giyinmektir, cocuksu giyinmektir… Mumkunse giza pamugu gomlek, loro piana-vitale barberis-zegna kumaş takım, patinasi degerli bir deriden de cuzdan en az birer adet gardroba konabilirse ozel gunler icin faydali olur..

    Uzun omurden dok daha klas olmaya yonelik bir yorum olarak degerlendirilebilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.