Şimdi Ara

Cüneyt Özdemir’in Netflix Dizisi 50 m2’yi Anlamayıp Eleştirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix’in yeni dizisisi 50 m2 karşıma çıkıyordu ama pek izleme niyetinde değildim. Ta ki Cüneyt Özdemir’in "Netfiiks'i tebrik ederim, 50 metrekare adında bu kadar berbat bir hikayeyi kabul etmek, uydurukça neredeyse 'karikatür' seviyesinde çekmek ve gururla yayınlamak! Ya akıl tutulması ya da işin içinde başka 'duygusal' bağlantılar var. Bakın bu da yeni bir aşama... Üzücü!" yorumunu okuyuncaya kadar.

    Dizinin 4. bölümünde durdurup bu yorumu yapmak istedim. Bu dizi Özdemir’in Türk mafyası ve sözde onların derin mevzular konularını işleyen dizi hayranlığına ciddi eleştiri getiren bir dizi olmuş. Çekim teknikleri muazzam. Dizinin yaptığı eleştiri çok haklı ve özenti mafya dizileriyle alabildiğine dalga geçiyor. Gerçek hayat ve kurgu hayatın arasındaki farkları seyirciye çok iyi geçiriyor. Anlayana tabii. Bir döneme damga vuran ve hala gençler tarafından pür dikkat izlenen basit oyunculuklu, sırf süre geçirmek için baştan savma çekilen uyduruk mafya dizilerine muhteşem göndermeler var. Hele hele bir dönemin baş mafya karekteri Memati Baş’ın (Gürkan Uygun) usta tiyatroculuğunu bu eleştirel dizide görmek beni memnun etti. Adam kendi geçmişiyle hala alay ediyor. Kaçırılmaması gereken bir dizi izleyebilirsiniz. Cüneyt Özdemir internetten Kurtlar Vadisi serisini indirip izleyeme devam ederken siz fark yaratın bence.




    Cüneyt Özdemir’in Netflix Dizisi 50 m2’yi Anlamayıp Eleştirmesi







  • vasat işleri savunma taktiği siz aslında anlamadınız goygoyu da baydı

  • Siz değil Cüneyt Özdemir anlamamış. Çukur izlemeye devam edebilirsiniz sorun yok.
  • derindag23 D kullanıcısına yanıt
    Netflix dizilerini kimse eleştiremez zaten en iyi diziler netflixte olur.
    Baydınız artık her netflixi eleştirene beğenmediyseniz şunu izle diye saçma örnekler vermekten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi leş, bu diziyi beğenen varsa kalitesizliğünden tebrik etmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her diziyi beğenmiyorum. Örnek vikingleri bitiremedim. Ama gençleri şiddete yönlendiren dizileri eleştiriyorum. Bu dizi de onları tiye almış gibi geldi. Bence farklı bir dizi olmuş. İsteyen izler isteyen izlemez, isteyen beğeni isteyen beğenmez. Benim Cüneyt Özdemi i eleştirme hakkım varsa siz de beni eleştirebilirsiniz teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.