Şimdi Ara

Cumaya kadar Bunlardan hangisi alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 85 maksimum bütçem var. Sarı site ve arabam sitesini günlerdir tavaf ediyorum eleye eleye gidip göre göre son bu seçenekler arasında kaldım sizce hangisi.


    Not: inanın ilanda süper araçların yanına gidince ölmüş bitmiş oldugunu görüyorsunuz.


    Chevy Cruze HB 1.6 LPG Full Paket = 190.000 Km // 2011 // 15 Bin parça paraça hasar kaydı // Bel altı boyalı + 3 değişen // 85.000 TL

    Subaru Impreza 1.5 AWD LPG Full Paket = 240,000 Km // 2007 // 15 Bin 2 parça hasar kaydı // Bel altı boyalı + 2 değişen // 83.000 TL

    Subaru Impreza 1.5 AWD LPG Boş Paket = 185.000 Km // 2007 // 7 Bin 3 parça hasar kayıdı // Bel altı boyalı // 85.000 TL

    Citroen C3 1.4 HDİ Dizel Full Paket = 165.000 Km // 2011 // 3 Bin Hasar kaydı // Bel altı Boyalı + 2 Değişen // 77.000 TL

    Pejo 407 1.6 HDİ Dizel Full Paket = 198.000 Km // 2006 // Hasar kaydı yok // 85.000 TL

    207 1.6 HDİ Dizel = 180.000 Km // 2008 // 10 Bin parça parça hasar kaydı // komple Boyalı // 82.000 TL


    Sahibinden araçlar galeriden değil + Arka camları kollu arabaları 0 olsun almam. bu devirde kollu cam var şaka gibi.








  • İlanda hoş, yanına gidince ölmüş dediğin araçları bizzat araç almadan önce ben de deneyimlemiştim. Dediğine katılıyorum ama benden sana tavsiye, attığın şu araçların hiçbirisine bakma. Biraz daha araştırıp, daha kaliteli araç bak.

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

    hocam bu bütçeye bakmadıgım araba kalmadı senin önerecegin varmıdır?

  • Sezer.E kullanıcısına yanıt
    Arka cam kollu veya otomatik ne fark ediyor ? Onu arkaya binecek adam düşünsün sen değil. Bütçen 150 bin TL üstü olsa arka camlar otomatik araba isteyebilirdin. Hem donanımlı olsun hem modeli yüksek olsun hem ucuz olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkası kollu takıntın olmasa euro 4 motorlu corsa d 1.3 cdti öneririm. 6-7 sene önce 2. el olarak aldım ikinci araba olarak hala sıkıntısız kullanıyorum, bir kere yolda bırakmadı beni. Bakımlarını düzgün bir usta düzgün malzeme ile yapınca eften püften masraf çıkarmayan bir araba.


    Onun harici corolla'lara bakabilirsin, çok uçup kaçmaz ama eski corolla'ların bakımları düzgün yapıldı ise sıkıntısız arabalardır.


    Clio'lar keza parçaları ucuz, yürütmesi ucuz arabalar. Problem çıkarsa bile genelde ucuza hallediliyor. Saydığın arabalardan daha düşük km'li olanını alabilirsin 85.000 tlye.


    Peugeot 2. el hangi araba aldıysam/gördüysem problemli.

    Cruze LPG'de problemli

  • cruze ve 407

  • dfk24 kullanıcısına yanıt

    Hocam arka camlar otomatik olması donanım değilki. hani eskiden olsa anlayacagım. Gerçekten uyuzum bu konuda. 1990 dan itibaren camı kollu araç olmamalıydı. elektrikli cam ne kadar maliyet bindiriyorki. sırf firmaların dolu paket adı altında kazık geçirmesi gibi birşey. kimse kusura bakmasın ama ben 80 bin tl para sayacagım bana diyecekki camı açmak için 2 saat kol çevir. saçmalık o yüzden uyuzum.

  • Parçası ustası bulunan araç al da, arka camları ondan sonra bak bence. O Subaruları kafadan elerdim şahsen.

  • Bu listelenen ilanlardaki riskleri aldıysanız o zaman daha az riskli olan mitsubishi lancer önerebilirim. 2006 model ve üstü hatta belki köpekbalığı kasasını bile alabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığınız araçların hepsinde sorun çıkacaktır. Keşke parçası olan uzak doğulu bulabilseniz ama onlar da bu fiyatlara yok.

    Bu alışın kesin bir mantığı olamaz zaten ikinci el alınacak sonunda ne olacağını tahmin etmek zor. Bu sebeple bakınca içine oturunca hangisinden daha mutlu olacaksanız onu alın.

  • Sakın hiçbirini alma parana yazık. Para kolay kazanılmıyor avrupada halk sağlığı için direkt hurdaya ayrılacak araçlara bu paraları verme.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sezer.E

    Hocam arka camlar otomatik olması donanım değilki. hani eskiden olsa anlayacagım. Gerçekten uyuzum bu konuda. 1990 dan itibaren camı kollu araç olmamalıydı. elektrikli cam ne kadar maliyet bindiriyorki. sırf firmaların dolu paket adı altında kazık geçirmesi gibi birşey. kimse kusura bakmasın ama ben 80 bin tl para sayacagım bana diyecekki camı açmak için 2 saat kol çevir. saçmalık o yüzden uyuzum.

    280 bin TL verip captur alsanız bile arka camı kollu araç alacaksınız hocam. Kendinizi cam koluna alıştırsanız daha iyi olacak gibi.

  • CaglarAkcam kullanıcısına yanıt

    nE? işte bu yüzden asla reno ve fiat marka araçlara bakmıyorum. istedigi kadar piyasası olsun

    Hayatta almayacagım 3 marka reno fiat vw.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.