Şimdi Ara

Cumartesi Evleniyorum. (Evlendim.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
7.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    Çok yoğun aşk kalmadığı doğru ama ben eşimle 6 senedir beraberim sadece evlilik olarak düşünmemek lazım. Sonuçta uzun süredir tanışıyoruz. Uzun süre boyunca birbirini tanıyan ve ilişkide olan insanlar, evli olsun olmasın kesinlikle ilk baştaki kadar aşık kalamıyor birbirine. Bu gerçek yani 2 kere 2 dört.


    Ancak evliliği devam ettiren hususlar yoğun aşk değil bence, kesinlikle anahtar nokta sevginin devam etmesi. Sevgi biterse evlilikte biter zaten. Çok şükür bizde böyle bir durum yok.


    Nasıl bir his olduğu konusuna gelince konudan da hatırlarsınız başlarda herkes gibi heyecanlıydık ama 2 yıl bitti hayatın rutininde alıştık gittik. :)


    Siz de evlenmeyi düşünüyordunuz sanırım ne oldu, var mı böyle bir süreç?

  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sevindim adınıza. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Saygı çok önemli, saygı olunca sevgi de baki kalıyor. Aşk dediğimiz şey kimyasal bir salgı. Uzun vadede bir etkisi yok. Bebeğinize de bir ömür sağlıklı bir ömür diliyorum🙏🏻

    Benim yaş geldi ve konuştuğum biri var. Sonu evlilikle noktalanacak gibi ama sabırla birbirimizi deniyoruz. Hayırlısı olursa olur inşallah :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul da yaşanmaz ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Hayırlısı olur hakkınızda inşallah.

  • design.code kullanıcısına yanıt

    Zor evet ama alıştık. Kiramız çok yüksek değil. Kendi evimizden de kira geliyor, birbirlerini karşılıyor gibi bir şey. Hayat kalitemiz düşmedi aksine yükseldi. İş değişikliği yapmasaydık bu paraları kazanıyor olmazdık. Hatta tam tersi maçlar burada, tiyatrolar, konserler burada. Diğer şehirlerde de oluyor ama İstanbul kadar yoğun değil. Daha geçen haftalarda Güldür Güldür'e gittik, çok gitmek istediğim bir gösteriydi, mümkün olduğunca Fenerbahçe maçlarına da gitmeye çalışıyorum. Aktiviteleri değerlendirmeye çalışıyoruz. Geldiğimize pişman değilim açıkcası, bunlara başka şehirlerde ulaşmak zor.


    Ama tabi trafik, kaos, pahalılık bunlarda fazlasıyla var. Ben biraz şehrin dışında oturuyorum benim oturduğum semt çok sessiz o konuda rahatım.

  • hayırlı olsun da resimlerini neden atıyorsun nazar değer  

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.