Şimdi Ara

CS:GO Siyah Ekran Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar CS:GO aldım dün bugün kurdum oyunu açtım fakat ekran birden siyah oluyor , herhangi bir hata vermiyor sadece siyah oluyor görev yöneticisi vs. açılmıyor olayın çözünürlükten kaynaklandığını düşünüyorum ama bi çözüm bulamadım yardım olur musunuz lütfen.Oyunu kaldırmıyor demeyin kesinlikle kaldırması gerekiyor.Ekran kartı güncel.



  • başlangıç ayarlarına "-window -w 800 -h 600" yazabilir misin? çalışacak mı acaba. Şu anda tüm ekran açıyor ve o yüzden bir sorunla karşılaşıyor olabilir. Sonra çözünürlükleri deneyip bakabilirsin durum neymiş.

    sonra da belki "-fullscreen -w 800 -h 600 -refresh 60" gibi komutu deneyebilirsin. Refresh dediğim ekranının yenileme sayısı, senin ekranın 120 değilken, 120 yapmışsan da olabilir. Sen bi dene bakalım.

    yine olmazsa, windows updateleri, ekran kartı updateleri (son versiyonsa belki 1 öncekini deneyebilirsin, bazen yazarlar bu ekran için en iyi sürücü bu versiyonu falan diye) virüs taraması falan yaptır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 2 Mart 2015; 18:06:29 >
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Dostum başlangıç ayarlarından kastın steamdeki çalıştırma seçeneklerini ayarlama bölümü mü?
  • HKnatas kullanıcısına yanıt
    şu an türkçesine bakamıyorum ama,
    http://i.imgur.com/bQ98B.jpg
    bunun gibi bir yer olacak.
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Dostum evet fullscreen yerine pencere ekranında açınca oluyor fakat bu ekranı büyütmem lazım 800 600 yerine tam ekrana yakın sayılar söyleyebilir misin?
  • HKnatas kullanıcısına yanıt
    ekran çözünürlüğün her ne ise ona göre ayarla. Masaüstünden sağ tıklayıp ekran çözünürlüğü dersen görebilirsin. Sana söylediğim ayarları değiştir dur. Bulursun seveceğin ayarları hemen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.