Şimdi Ara

Cs Global Offensive Türkiye'nin en Büyük Ailesinden Bir İlk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar . Assassins Gaming ailesi olarak yeni bir sistemle karşınızdayız. Mevcut olan CS:GO - 3 adet Sunucumuzda %100 Dolu olduğu için Lig sistemimizide aktif ettik. Sistem aslında çok basit şekilde çalışmaktadır. Web sayfamıza kayıt olduktan sonra takımınızı kuruyorsunuz ve Mevcut açılan liglere kayıt olduktan sonra aynı ligteki rakip takımlara maç daveti atıyorsunuz. Sonrasında CS:GO maç sunuçumuzda maç atıyor artından sitede maç sonucu giriyorsunuz ve Pointleri kazanmaya başlıyorsunuz. Lig sonunda Tabikide Ödüller mevcuttur. Bunlar donanım, ekipman ve para ödülüne kadar gitmektedir.


    http://www.assassins-gaming.com

    lig rehberi:http://assassins-gaming.com/lig-rehber.php

    msn iletişim: satis@csalem.com // skype: assassins-gaming // Web sayfası üzerinden ticket desteği mevcuttur.

    Lig ve Maç Oynama Rehberi

    Türkiyede bir ilk olan E-spor Lig Sisteminde boy göstermek ve keyifli anlar yaşamak için bu rehbere dikkatlice göz atın!

    Lige Kayıt Olmadan Önce Yapılması Gerekenler

    Oynayacağınız oyunun liglerine kayıt olmadan önce bilmeniz ve yapmanız gereken birkaç işlem bulunmakta. Öncelikle Panelim menüsündeki ^Üyelik yönetimi^ kısmına girerek ^STEAM_^ koymadan sadece rakamları yazarak kayıt ediyorsunuz

    Steam ID'mi Nereden Öğrenebilirim?

    Steam olan bir servera girerek console'a ^status^ yazdığınızda STEAM ID'niz karşınıza gelecektir. Bunlar dışında bilmeniz gereken diğer durumlar ise profilinizde size ait iletişim bilgilerini (e-mail,IRC/MSN), fotoğraf veya ad soyad girmektir. Bu bilgileri girdiğiniz taktirde ileride oluşabilecek ^fake account^ sorununa karşı kesin çözüm bulmuş olursunuz.

    Lige Kayıt

    Oynamak istediğiniz oyuna ait liglerde dilediğiniz gibi yer alabilirsiniz. Bunun için bu liglerden herhangi birini seçiyoruz. Karşınıza ekran gelecek. Orada ^Kayıt için gerekli kuralları okudum ve kabul ediyorum^ şartına tik atarak ^Evet^ diyorsunuz.
    ( Takım başvurularında karşınıza takım bilgilerinizi girmeniz gereken sayfa gelecektir ardından başvurunuzu tamamlayabilirsiniz )

    Lig üzerinden rakibinizi seçtikten sonra karşınıza rakip takımın sayfası görünecektir. Bu sayfada ^Meydan Oku!^ linkine tıklayarak, tarih ve saat bilgilerini girerek rakibinize maç teklifi gönderebilirsiniz. Rakibiniz teklifi onaylayabilir, reddebilir veya saat/tarihinde değişiklik yapıp karşı teklif gönderebilir.
    Maç daveti nasıl kabul edilir ?

    Takım Sayfanızda Maç Listelerinizin bulunduğu kısımda kırmızı renkli bir bayrak mevcuttur. Onu tıkladığınızda Size gelen maç davetinin ayrıntılarını görebilirsiniz
    Bu sayfada İsterseniz daveti kabul edebilir, istersenizde red edebilirsiniz.


    Rakiple İletişim

    Rakibinize meydan okudunuz ve iletişime geçmek istiyorsunuz. Site üzerinden mesaj atabilir yada site üzerinden sağ blokta bulunan chat Moderatör bölümünden hem menejerlere hemde rakip takıma ile mesajlaşabilirsiniz. AGL (Assassins Gaming League ) Chat sistemi ayrıca tüm konuştuklarınızı kayıt altına alır ve olası bir itirazda adminlerin incelemesine olanak sunmaktadır.

    Maç Bitiminde Yapılacaklar

    Maçınız bittikten sonra 'mutlaka' aşağıdaki resimde görülen Maç sayfasından, Menüde bulunan Sonuç bilgilendir linkinden yada Rakip takımın sayfasındaki 'Sonuç Bildir'e tıklayarak maç skorunu girmelisiniz. Maç skoru iki takım tarafından onaylandıktan sonra maç otomatik olarak kapanır ve puanınızı alırsınız. Maç sonucunuzu girmediğinizde ceza puanı alabilirsiniz.

    Maç sonucunuzda itiraz edilecek bir durum olduğunu düşünüyorsanız (karşı takımın lig kurallara uymaması gibi) profil ayarlarınızdaki 'Destek Bildirimi'nden maç itirazı yaratabilirsiniz.

    Önemli Hatırlatma!

    Maç sonrası Maç içinde alınan bireysel demolar - SS ler ( Screen Shot ) 14 gün boyunca her oyuncu tarafından yönetici isteği üzerine gönderilmek için bilgisayarda saklanmalıdır. (.rar uzantılı dosyalar problem yaratabilir)
    Rehberimizin sonuna geldik arkadaşlar. Lige kayıt ve maç yapma adımlarınız kısaca bu şekilde gerçekleşmektedir. Türkiye’nin en büyük liginde keyifli saatler geçirmeniz dileğiyle







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.