Şimdi Ara

CRV İÇİN ŞU İKİ ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERMİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli forum üyeleri ve takipçileri. 2008 Honda crv aracım için şu iki ürüne bakıyorum. Öncelikle Erzurumda yaşadığımı belirtmek istiyorum. Aşırı soğuk var. Sabahları araca binmek gerçekten eziyet. Sabahları arabanın camları buz tutmuş oluyor ve araç ısınana kadar çok üşüyoruz. Aracı uzaktan kumanda ile çalışıp ısıtacak sistemleri araştırdım ve webasto diye bir sistem gördüm. Bu sistem biraz maliyetli sanırım. Sonra ona alternatif olarak aracın motorunu uzaktan kumanda ile çalıştıran alarm sistemleri varmış onları gördüm ve şu linkteki ürünü gözüme kestirdim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-cyclone-l-2400-uzaktan-motor-calistirmali-goruntulu-oto-alarm-71697072/detay
    Bu ürünü veya buna benzer ürünleri kullanan oldu mu acaba? veya başka alternatifler var mı bildiğiniz? Aracın immobilizer sistemine veya elektrik aksamına bi zararı olur mu acaba?
    İkinci olarak navigasyon multimedya bluetooth un bir arada olduğu bir sistem almak istiyorum. Ondada şu ürünü gözüme kestirdim:
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-honda-crv-navigasyon,dvd,usb,tv,mp3,kamera,bluetooth-kampanya-133513428/detay/
    Fikir ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.







  • Arkadaşlar hiç fikri olan yok mu? Ürünleri körü körüne almak istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.