Şimdi Ara

Creative X-Fi Extreme Gamer Ses Kartı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kart daha düne kadar gayet güzel çalışıyordu ara sıra ses vermeme gibi problemler oluyordu ancak restart atınca bir sorun kalmıyordu. Şu an ise sürücü yüklmeye çalıştığımda böyle bir aygıt bilgisayarınızda yoktur diye uyarı veriyor hatta resmini paylaşıyım hemen..

     Creative X-Fi Extreme Gamer Ses Kartı Problemi


    1) Driver'ı silip yüklemeye çalıştım olmadı ki daha önce bu tarz bi sorun verdiğinde tekrar yükleme işlemi başarılı olmuştu.
    2) Kızıp format attım gelişme olmadı ve aynı şekilde daha önce vistadan windows 7 ye geçerken de böyle bi sorun vardı o kaybolmuştu düzelmişti.
    3) Farklı PCI yuvasına taktım sorun devam etti.

    Bunların dışında herhangi birşey önermeniz zor ama bilemiyorum bir danışıyım dedim. He bir de son bir şey.. Kart öldü demek isterdim ama üstündeki ışığı hala yanıyor(kırmızı) buda kafamı daha çok karıştırıyor. Yani sizden sanırım imkansızı bulmanızı istiyorum ama yinede umut işte







  • Dostum biraz zaman geçmiş ama yinede yazayım. Creative'in donanım algılama sorunlarıyla ilgili 12 Ocak tarihli bir güncellemesi var, bir dene istersen.

    http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=208&prodID=15853&prodName=X-Fi%20XtremeGamer&subCatName=X-Fi&CatName=Sound+Blaster&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_15853,VARSET=CategoryID:1




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.