Şimdi Ara

Creative Gigaworks t40 hoparlöre Ses Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.Forumda çok fazla sayıda creative ses kartları mevcut fiyatları da uygun kartlar var.Ortalama 200-300 tl civarında alabileceğim en mantıklı ses kartı ne olabilir? Sadece müzik dinlemek için kullanacağım.İlginiz için teşekkürler şimdiden.



  • xsekox X kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam stereo kart veya USB DAC alman mantıklı geliyor bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam önerebileceğin birkaç seçenek mevcut mudur ?
  • Karttan ziyade dac alman daha mantıklı. Dac sesi baştan işleyip düzenler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-hi-fi-ses-sistemleri-indirimde-en-iyi-dac-audioquest-dragonfly-usb-154844488/detay
    şu dac baya iyidir.
  • xsekox X kullanıcısına yanıt
    http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-Prodigy-CUBE-External-USB-Sound-Card-/110775770600?pt=US_Sound_Card_External&hash=item19cac01de8

    Bu ses kartı çok övülen bir ses kartı. Bunu bir deneyebilirsin.

    Genel olarak ses kartı önerilerinde kasa içi pcie yada pci1x kart öneririm ama piyasada 200 TL civarına çok fazla bir çeşit yok. Ayrıca anakartında hangi soketin boşta olduğunu bilmediğimden USB önerdim. Boşta uygun soketin varsa aşağıdaki kart da olabilir fakat yanılmıyorsam bu büyük olan pci 1x girişi artık kullanılmayacak. Bu sebeple bir sonraki sisteminde kartı kullanamayabilirsin. Gerçi onun da çözümünü bulmuşlar. Pcie'den Pci 1x'e dönüştürücü aparat yapmışlar (ufak olandan büyük olana dönüştürücü). İlerde sorunu bu şekilde çözebilirsin.

    http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-Prodigy-HD2-ADVANCE-DE-Sound-Card-2-Channel-/110775775269
    http://www.ebay.com/itm/PCI-E-16X-to-1X-Adapter-Riser-Card-Flex-Extension-Cable-w-Molex-Power-Connector-/181285248039?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2a35715c27




  • Teşekkürler arkadaşlar sanırsam DAC almak en mantıklı tercih olacak.Ebaydaki kartlar güzel fakat gümrüğe takılır sanırsam Türkiye'de bulmak sıkıntı herhalde.
  • Bu arada kulaklığım Brainwavz HM9 direk Dac a bağlanmak mı mantıklı olur yoksa hoparlörün kulaklık çıkışına mı ?
  • Ben bahsettiğiniz sistemi laptop kullanıcısı olduğumdan mecburen X-Fi Surround 5.1 USB ile kullanıyorum. Onboard karta göre ses çok daha ayrıntılı.
    Fakat bir DAC ile sistem resmen coşar diye tahmin ediyorum. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 9 Mart 2014; 10:05:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik ağırlıklı kullanılacaksa bende Dac almanızı öneriririm ki elinizdeki sistem de stereo surround değil o nedenle ses kartına yada efektlere ihtiyacınız olmayacak.
    Forumda efsane olan tripath amfi üreticileri,smsl,muse vs usb dacleri mevcut ayrıca bu dac ları kulaklık amfisi olarak da kullanabilirsiniz çok rahat besler,fiyat olarak da ses kartlarından çok uygunlar bana göre ve müzikalite olarak çok daha iyi yerdeler.

    http://www.ebay.com/itm/MUSE-Mini-24Bit-192Khz-Coaxial-Optical-USB-Input-DAC-Headphone-Out-Black-/130854717598?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item1e778c889e bu tarz ürünleri araştır bence.




  • Teşekkürler hocam bilgin için.Dragonfly dac ile sizin gönderdiğinizi karşılaştırrsak yorumunuz ne olur.Yurtdışından gelmesi bazen sıkıntılı o yüzden sormak istedim dragonfly 360 tl şuan sahibinden de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.