Şimdi Ara

creative 5200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • win xp pro kullanıyorum
    orta hoparlörden ses gelmemesi normalmi



  • Değil.Ses kartını bir daha başlat tanıt yanmamış ise hoparlör ses vermesi lasım sen sağ alttaki menüden ses ayarlarına bak kapatmış olabilirsin.
  • 1-ses kartın 5.1 destekliyomu bi bak creative kullanıyorsan audio hq programından speaker a tıkla oradan 5.1 i seç 2- girişleri doğru yaptınmı bak digitalse digital olarak mı yada coaksiyelmi 3-ses kartının kullanma kılavuzunda peakera uygun girişler hangisi kontrol et..... 4-ksik bişe yazdıysam söyle
  • BİDE CREATİVE LİVE 5+1 SES KARTIM VAR.
    SADECE ORTA HOPARLÖRDEN SES GELİYOR. ÖN ARKA SAĞ SOL ÇALIŞIYOR. YANIP YANMADIĞINI NASIL ANLARIZ.
    DRİVER SORUNU OLABİLİR.
    SES KARTININ DRİVERINI NERDEN BULURUM. EAX2 DESTEKLEYENİ.
  • 5.1 ses sistemlernde hangi ses kartını kullnırsanız kullanın center dan dvd ya da 5.1 kodlamalı ses ler haricinde ses çıkmayacaktır. bu donanımsal ya da yazılımsal bir sorun değildir. ses kartının test bölümünde her kanala ses verilebiliyorsa problem yoktur. illa da ses çıksın ben dvd izlemiyorum derseniz pm atın ufak tefek eklentilerle bu iş olacaktır
  • diğer yandan 5200 ün arkasındaki çıkşlara speakerları tek tek takarak hangi kanalın çalışmadığını ya da hangi speakerın bozuk olduğunu anlayabilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maniaq

    diğer yandan 5200 ün arkasındaki çıkşlara speakerları tek tek takarak hangi kanalın çalışmadığını ya da hangi speakerın bozuk olduğunu anlayabilirsiniz.



    sana katılıyorum dostum orta dan ancak harici programlar vasıtası ile ses alırsın diğer türlü istediğin kadar uğraş ses alamazsın
  • normal creative lerde tabi ses kartında creative se. centerdan ses gelmemesi bazı hallerde normaldir. mesela muzik dinlerken bu creative in kendiliginden olan bir ayarıdır. bunu senin değiştirmen gerekir. ama dvd felam izlerken. center kendiliğin aktif olacaktır. aktif etmek istersen ki tavsiye etmem creative play centerdan edebilirsin.
  • herkese tşk
  • creatve 5200 kullan1yorsan sana onun media player ini de vermi_lerdir. benim de orta hoparlörüm çal1_m1yordu.yani center olan.eer creative media player 1n ayarlar1na bakarsan1z cmss diye bir yer var. eer off yaparsan center dan ses gelmiyor ve 4+1 gibi çal1_1yor.ama onu on yaparsan hepsi çal1_1r. arka hoparlörlerden ses sanki az geliyormu_ gibi olur ama özellii o _ekilde. surround sistem öyle oluyor.arkadan fon gibi bir _ey geliyor müziklerde.filmlerde ise gerçek keyfi sürüyorsun.byee..





  • kullandığın düzende bir problem yoksa ses kartın ile sistem yani ses sistemi uyumlu mu ona bak araştır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: valume

    win xp pro kullanıyorum
    orta hoparlörden ses gelmemesi normalmi


    el cevap : anormal
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetgul06

    creatve 5200 kullan1yorsan sana onun media player ini de vermi_lerdir. benim de orta hoparlörüm çal1_m1yordu.yani center olan.eer creative media player 1n ayarlar1na bakarsan1z cmss diye bir yer var. eer off yaparsan center dan ses gelmiyor ve 4+1 gibi çal1_1yor.ama onu on yaparsan hepsi çal1_1r. arka hoparlörlerden ses sanki az geliyormu_ gibi olur ama özellii o _ekilde. surround sistem öyle oluyor.arkadan fon gibi bir _ey geliyor müziklerde.filmlerde ise gerçek keyfi sürüyorsun.byee..




    Mehmet Kardeşim ÇOk teşekkür ederim bende aynı sorunu tam 8 aydır yaşıyordum. Ve sayende kurtuldum. Sistemi aldığımda bilgisayarcı yüklemişti ses kartını. aradan bi kaç hafta sonra format atmam gerekti. Attım bide baktım center hoparlörü çalışmıyo. Bilg. sordum, creative 5.1 i sen makinayla birlikte getir biz yaparız dedi. Üşendim biraz 1 ay sonra gittim gene yaptı, nasıl yapılıyo söle dedim. söleyemem dedi. Bende herife saydırdım. Tantana falan ettik, bidahada gitmedim ve bugüne kadarda 4 hoparlörle idare etmiştim ama bir türlü özencimi alamamıştım. Bügün int.te araştırırken senin yazını gördüm denedim düzeldi. Fakat bu seferde sag ön hoparlör çalışmadı. Başladım gene küfür etmeye icad edininde daha birininde diye. Karıştırırken birde baktım yeşil kablo bilgisayara tam takılı değilmiş. sonunda herşey süper. Bu konuda bildiklerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Mehmet kardeş özelliklede sana çok dua edeceğim. Allah'a emanet ol.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: maniaq

    5.1 ses sistemlernde hangi ses kartını kullnırsanız kullanın center dan dvd ya da 5.1 kodlamalı ses ler haricinde ses çıkmayacaktır. bu donanımsal ya da yazılımsal bir sorun değildir. ses kartının test bölümünde her kanala ses verilebiliyorsa problem yoktur. illa da ses çıksın ben dvd izlemiyorum derseniz pm atın ufak tefek eklentilerle bu iş olacaktır


    bende center dahil tüm hoparlörlerden ses geliyor. o zaman bendeki mi anormal




  • creative play centerda CMSS seçeneğini etkinleştir. (track numaralarının çıktığı bölümün altında) center ses vermeye başlar ancak alışkın olduğun akustik değişmiş olacak ve bas etkileşimini de eskisi kadar fazla duyamayacaksın. ses sanki arkadan yankı yapıyormuş gibi gelecek. normalde center sadece dvd ve 5.1 destekli ses dosyalarında etkinleşir. bu arada yine creative audiohq ayarlarından speaker bölümüne girip test yap bakalım. tüm kolonlar isimlerini okuyabiliyor mu? kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.