Şimdi Ara

Creative 5.1 Ses Sistemi Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. bende aşağıda görmüş olduğunz creative in 5.1 ses sistemi var.

     Creative 5.1 Ses Sistemi Sorunu


    bu cihazdan, exper markalı laptopumda sadece 2 hoparlöründen yararlanabiliyorum. laptopun ses kartı realtek hd audio. işletim sistemi windows 7. en son driver yüklü. laptoptaki 3 çıkıştan sadece hoparlör çıkışı kısmına takınca en fazla 2 hoparlör çalışıyo. diğer mikrofon ksmı falan çalışmıyo. realtek ses yöneticisnde ise birşeyler kurcaladım ama beceremedim.

     Creative 5.1 Ses Sistemi Sorunu


    buda realtek hd audio ses yöneticisinin resmi. yardımlarını bekliyorum lütfen. sorunun kaynağı driver mı ses kartımı çözemedim. şimdiden teşekkürler. herkese iyi forumlar..







  • arkadaşlar sorun sanıyorumki alt resimdeki ses yöneticisnde bulunan hoparlör yapılandırması kısımnda. orası nedense stereo olarak kodlandırlmış ve ben onu 5.1 yapamadıkça sanırım 2 hoparlörle yetinmeye devam edeceğim. 5 dknızı ayırın lütfen
  • Laptoplar genel olarak analog olarak 5.1 desteklemezler.Sizin kullandığınız sette analog bir sistem bu yüzden 5.1 olarak laptopunuzda kullanamazsınız.5.1 kullanmak için laptopunuza uygun usb yada ekpress tarzda bir harici ses kartı almanız gerekmektedir.
  • EnigM@ ya katılıyorum 2 tane stereo çoklayıcı alıp hoparlorün tüm kablolarını ona takarak 5.1 olacak kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.