Şimdi Ara

Çözünürlükle ilgili problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.
    Bugün heroes of the stormu indirdim ve oyuna girmeye çalışırken ( çözünürlük o sıra 1600x900 dü ) oyun kendini alta aldı ve oyuna giremedim. Sonra çözünürlüğü düşürünce oyuna girebildim ama görüntüyü beğenmedim. Acaba optimalden sonrası henüz inmediği için mi böyle oldu bilgisi olan bir arkadaş varsa yazarsa çok makbule geçer.

    Not: 1998 senesinin half life ını indirmeme rağmen pc onuda aynı şekil yapıp açmadı şu anda farklı bir torrentten tekrar deniyorum Bilgisayarım Lenovo X1 Carbon



  • upp
  • Bilgisayarınız oyunu dahili ekran kartıyla açmaya çalıştığından olabilir hocam. Kartınız nvidia ise Nvidia denetim masasından oyunu yüksek çözünürlüklü nvidia işlemcisi ile çalıştır deyip kaydedin.
  • Ekran kartım Intel hd graphics 4000. ama aynı yöntemi bunun için deneyeceğim hocam sağolasın.
  • Benim sorumda nvidia ekran kartı uygulaması oyunu görüyor ama optimize etmiyor, ''bu oyun optimize edilemiyor'' yazıyor acaba diğer arkadaşlarda da mı bu böyle ?
  • Oyunu battle.net den 32 bit olarak çalıştırmayı seçin. 64 bit olarak sıkıntı var, birçok başka sorunu yaşayanlar var. Bende de grafik kayması oluyordu, 32 bit çalıştırınca hiçbir sorun olmadı.
    Nvidia'dan da ayarları yapın, güç yönetim modunu uyarlamalı yapın.
    Arkadaşım bu arada oyun bayağı ekran kartı istiyor, hd graphic ile zorlar gibi geldi bana. O yüzden yapmış olabilir.

    Edit: nvidia exp. adlı uygulamadan bahsediyorsunuz sanırım. Şu güncellemelerini falan ayarladığı. Ben sildim o uygulamayı bir işe yaradığı yok düzgün yapamamışlar. Güncellemeyi çekiyor yükleyeme geçen elimle indirdim de yükledim. Optimize mi yapacak güncelleme yapamazken :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 16 Şubat 2016; 11:28:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Bende sorunsuz hatta tavsiye edeceğim uygulama optimize ettiğinde oyunlarımı rahat bir şekilde oynuyorum. Grafik ayarlarını kendim yapsam yüksek FPS için low yapıyorum bu kez de görüntü berbat oluyor, yüksek yapsam bu kez FPS düşük kalıyor en idealini yapıyor bilgisayarım için. Bütün güncellemelerini uygulamadan çektim hiç bir sıkıntım da olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.