Şimdi Ara

COVİD SONUÇLARINA ASLA İNANMAYIN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
35.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
443 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Agir belirtiler gostermeyene test yapmiyorlar. Bu yuzden olum oranlari aslinda asiri dusuk. Asrin kertmesi. Covidiotlar
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    birader git birde diğer ülkeler ne alemde önce ona bak sonra gel kötüle.
  • devlet ne yaparsa yapsın okey olamayanlar da ne is ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu hastalıktan kurtuluş yok..herkese bulaşacak bir şekilde sürü bağışıklığı olacak aşı maşı hikaye(oradan + gelir) amaç sağlık sistemi çökmeden işin üstesinden gelmek zamana yaymak tüm ülkelerin yaptığı bu bazı ülkeler tabii yaşlı nüfüsdan kurtulma derdinde hazır fırsat :d
  • Çerkezköy'de bir firmada çalışıyorum. Çalıştığım yerde bir kişinin boğaz ve kulak ağrısı ile birlikte ateşlenme şikayeti üzerine gittiği sağlık kuruluşunda anında testi yapıldı. Ve bir gün sonra pozitif olduğuna dair sonucu açıklandı. Bu şekilde genelleme yapmak bence çok doğru olmaz. Bu durumları açığa çıkaran bizi boşvermişliğimiz ve sorumluluk sahibi olma ilkesini benimseyemememizden kaynaklanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilenthillDream

    Siz buna mücadelemi diyorsunuz ?

    1. Yurtdışından gelenlerden günlük covid testi belgesi istenmeli..
    2. Fabrikalarda haftalık testler yapılmalı.. ve Zorunlu hale getirmeli..
    3. Bölgelerin bağlı olduğu sağlık merkezlerinde herkezin test yaptırması zorunlu yapılmalı..
    4. Hastanede yer yok diye insanlar evlerine gönderilip tedavileri kendilerine bırakılmamalıdır (Adamda corona var rahat rahat geziyor nasıl olsa kaptım diyor zihniyeti çok)
    5. Sokağa çıkma kısıtlaması getirilip bölge bölge takip edilmeli..
    6. Toplu taşımaların hepsinde ateş ölçümü yapılmalı minibüs otobüs vb.
    7. Ülkenin iyiye gitmesi için yurtdışı kısıtlaması gelmesi ve sınırların kapatılması lazım..


    Yazacak çok şey varda bu kadar örnek yeter..

    Alıntıları Göster
    yani bunları yapınca bitecek mi .boş işler bunlar sağlık sistemi çökmeden herkesin sürü bağışıklığı kazanması amaç tüm devletlerde...yukarda dediklerin yapılamaz yapılsa da fayda vermez...ateşi vs belirtisi olmadan bu hastalığı taşıyanlar var...test yapıp negatif çıkan sonra pozitif çıkanlar var...senin dediğin şekilde de bitmez bu hastalık...türkiye'de yabancı evlilik yapanların sayısı baya var onlar yurtdışına mecbur gidecek vs vs..

    en iyisini isveç yaptı?




  • Ölüleri de saklıyorlar değil mi?
    Bi bitmediniz.
    bizim bi arkadaşın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babus0606

    birader git birde diğer ülkeler ne alemde önce ona bak sonra gel kötüle.
    Almanyaya bakalım o zaman geriden gelip geçtik nasıl olsa..! siz uçaktan iner inmez girişte covid test belgesi istiyorlar.. elinizde yokmu hadi uçağa geri.. Türkiyede nasıl işliyor uçaktan indin direk hotele gidebiliyorsun..
  • Başlık yanlış oldu bence , test sonuçlarına guvenmeyin demen gercekte negatifken pozitif diye sonuc verilmesi veya tam tersini ifade etmekte. Ama dogru alinan ornekte pcr testi %100 dogruluktadir. Ama tabi ifade edilmeye calisilan covid sayılarına yonelik bir ifade.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kişi aynı odada çalışıyoruz. Arkadaşlardan birinde ateş çıktı 1 hafta faranjit teşhisiyle gezdi hiçbir şekilde test yapmadılar. Yazdığınız gibi tanıdık vasıtasıyla test yaptırdı ve pozitif çıktı. Şimdi gitsek bize de test yapmayacaklar. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilenthillDream

    Almanyaya bakalım o zaman geriden gelip geçtik nasıl olsa..! siz uçaktan iner inmez girişte covid test belgesi istiyorlar.. elinizde yokmu hadi uçağa geri.. Türkiyede nasıl işliyor uçaktan indin direk hotele gidebiliyorsun..

    Alıntıları Göster
    almanyaya bitek ucaklamı giriliyor birader bi bitmediniz madem okadar ağzınız açık kalıyor binin özel jetinize byby yaşayın orada
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Bu hükümet ne yaptı sana?Dünyadaki hiçbirşeye aklı ermeyen yarım akıllı embesil gibi yaşamayı bırakın da gözünüzü açın artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efespilsendr

    Korona servisinde çalışan hekimim. Semptomu olmayanlara test yapılmıyor. Guideline değişti artık. Yaygara yapmanın mantığı yok. Kimse sizin zararınıza iş yapmaz.
    Son 10 yildaki gumruk vergilerini hatirlatsam..

    Hakimsen saglam bi tedavi surecine baska bi seyker beynini kemirmeye baslamis..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Benzeri bizim apartmanda yaşandı. 2 dairede korona çıktı. Görevlilere haber verdik. 40 daireli apartmanı ne karantinaya aldılar ne de test yaptılar. Kendinizi karantinada tutun deyip gittiler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Trump bizi örnek alıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peaceforever

    Ateş semptom olmaktan çıktı mı?
    kaldı ki ateş de tek semptom değil, tam aksine ateşli semptom gösterenler max %30 unu oluşturuyor. Bir de gelmişler semptom göstermeyenlere bakılmıyor diyorlar, resmen itiraf ediyorlar vasatlıklarını.
  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Almanya vaka sayısı 900 lerdeyken normalleşme adımlarına başladı ve vakaları 200 lere düştü şuan. Biz de 900 lerdeyken normalleşmeye başladık ama vaka sayımız ortada. Kıyas mı istemişin? Hadi açıkla, dur ya da, suçlu olan halk değil mi sadece? ahahahah
  • UA57 U kullanıcısına yanıt
    dostum geçen bir yazı okudum bi analiz yapmışlar, vakalar her gün 1000 küsürlerde olursa anca 11 senede tüm Türkiye geçirmiş olacak. Yani sürü bağışıklığı da yalan iş.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.