Şimdi Ara

COVID-19 aşısının yenidoğan bebeklerde kalp kası iltihabına sebep olduğu düşünülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • COVID-19 aşısının yenidoğan bebeklerde kalp kası iltihabına sebep olduğu düşünülüyor
    Dünya Sağlık Örgütü, yenidoğan bebeklerde şiddetli miyokardit vakalarında olağüstü artış olduğu konusunda uyardı. Bazı patologlar bu artışın COVID-19 aşısından kaynakladığını düşünüyor.



    DSÖ tarafından salı günü yayınlanan bir uyarıda, Galler ve İngiltere'deki yenidoğan ve bebeklerde "şiddetli miyokardit" artışı olduğuna dikkat çekti. Buna göre Haziran 2022 ile Mart 2023 arasında doğan 15 bebekte miyokardit yani kalp kası iltihabı teşhisi konulmuş. DSÖ, bunun kalbi nadiren etkileyen enterovirüs enfeksiyonu ile ilişkili olduğunu söylüyor.



    Ayrıca Bkz.Sürekli grip aşısı olmaya son: Küresel mRNA grip aşısının insan denemeleri başladı



    COVID-19 aşısının yan etkileri olabilir



    Bazı kaynaklar, Dünya Sağlık Örgütü'ne bebeklerdeki Miyokardit artışı ile COVID-19 aşısı arasında bir korelasyon olup olmadığını sordu. DSÖ soruları yanıtsız bırakırken COVID-19 ile ilgili çeşitli araştırmalar yürüten İngiliz patalog Dr. Clare Craig, COVID-19 aşısının çıkışıyla birlikte 2021'den bu yana miyokardit insidans oranının hiç olmadığı kadar yükseldiğine dikkat çekti.



    Dr. Craig, bebeklerde olağanüstü şekilde artan miyokarditin nedenlerini tam anlamıyla anlamak için araştırmalara devam ettiklerini ve kesin sonuçların önümüzdeki haftalarda açıklanacağını sözlerine ekledi.



    Ek olarak her aşı ve ilaçta olduğu gibi COVID-19 aşılarının da risk faktörlerinin tam anlamıyla anlaşılması için uzun yıllar geçmesi gerektiğini ve çok daha fazla veriye ihtiyaç duyulduğunu hatırlatalım. 




    Kaynak:https://www.zerohedge.com/covid-19/who-warns-unusual-surge-severe-myocarditis-babies







  • Tabi o yüzden Almanya da biontech aşılarına dava açıyorlar. Ben şu ana kadar hiç aşı vurulmadım. Hasta olup hastalığı yaymadım. Aşı olup 4 kere hasta olanı, aşı olduktan sonra hiç olmayan bir hastalığın türemesini, aşı olduktan sonra pıhtı atanları gördük. Aşı dediğin şeyin daha önce içeriğinde etken maddeden dolayı çocuklarda otizm ya da insanlarda ölüm yarattığını Google a yaz tonlarca vaka çıkar. Sadece covid aşısını denek sayısı az iken bu kadar güvenli kılan ne olabilir? Ya da geçtim covid nerede şu anda? Git hastaneye covidi umursayan yok şu anda. Domuz gribi, beta vs ıvır zıvır tonla viral hastalık türedi. Kimsenin covid derdinde değil. Gerçeği kabul etmek güç özellikle aşı olduysanız. Umarım kimseye bir şey olmaz ama olmayın dediğim çoğu çevremde kendi yaşadıkları bir anda gelen kalp rahatsızlığı, pıhtı atma, yorgunluk halleri gibi durumlardan sonra herkes uyanıyor. En basitinden covid olanlara verilen ilac dayatmasının bile net olmadığı da aşikar. Verdiler ilacı sonra aa biz yanlış vermişiz oldu....
    Katılıyorum ümit arkadaşımıza. Sırf aşı olmamak için, sayısız insanı enfekte eden insanları da unutmayalım. Aşıyı kötüleyenleri de anlamıyorum. Covid yüzünden ölme ihtimalin ve başkasını öldürme ihtimalin covid aşısından dolayı ölme ihtimalinden yüzlerce kez fazla. Yüzlerce makale yayınladılar bu konuda. Dünyada yan etkisi olmayan hiç bir şey yok. Suyu bile çok içersen ölebilirsin. Çok dediğimde 9-10 litre kadar. Neyse.

    Covid-19 un da uzun dönemli etkileri henüz tam bilinmiyor. Aşı mı zararlı yoksa virüsün kendisi mi tartışması uzun süredir ilerliyor.

    Covid-19 unda ciğerlerde kalıcı hasar bıraktığı ile ilgili bir sürü çalışma da var. Diğer taraftan Mrna aşısının da yan etkilerini anlamak için daha çok uzun bir süre lazım, bence hamilelerde kesinlike yasaklanmalıydı.

    Bu ne idiğü belirsiz mrna sıvılarından sonra dünya genelinde kalp kası iltihabı, ani kalp krizleri, nedensiz ani ölümler, aniden ortaya son evre kanser türlerinde korkunç derecede artış var.
    Clickbait haber değil ne yazık ki. Kesin ne idiğü belirsiz sıvıyı oldun kendini kandırma peşindesin....
  • Ya virüsün direkt kendisi buna sebep olduysa peki? Bu olasılık neden ilk akla gelmiyor da hemen "aşı" suçlu bulunuyor!
    Neden sadece iddia olan bir şeyi clickbait şeklinde haber yapıyorsunuz?

  • Katılıyorum ümit arkadaşımıza. Sırf aşı olmamak için, sayısız insanı enfekte eden insanları da unutmayalım. Aşıyı kötüleyenleri de anlamıyorum. Covid yüzünden ölme ihtimalin ve başkasını öldürme ihtimalin covid aşısından dolayı ölme ihtimalinden yüzlerce kez fazla. Yüzlerce makale yayınladılar bu konuda. Dünyada yan etkisi olmayan hiç bir şey yok. Suyu bile çok içersen ölebilirsin. Çok dediğimde 9-10 litre kadar. Neyse.

  • Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten hasar konusunda aşı, hastalığın kendisi ile rekabet edemez. Ama aşının yan etkileri varsa bununla ilgili de doğal olarak çalışmalar devam ediyor. Elde edilen bilgiler gelecekteki aşılar için de faydalı olacaktır. Yoksa kimsenin şu saatten sonra SARS-CoV-2 ile enfekte olmak aşıdan daha güvenli diyeceğini sanmıyorum.

  • Seo uzmanı arkadaş Twitter da gündem ne ise başlık açıyor sanırım.

    Çok komiksiniz.

    Bomboş içerik spekülatif haber.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı, kalp yetmezliği ve kalp krizi doğal ölüm sayılır :)

  • Daha neler hakkında aşıya suç atılacak görcez zamanla. Gerçe zaten aşıda yaş sınırı vardı. Çocuklar bile aşı olmuyordu. Kalıtsal olarak etkiyen bir yanetki dersenizde gülerim...

  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Tabi o yüzden Almanya da biontech aşılarına dava açıyorlar. Ben şu ana kadar hiç aşı vurulmadım. Hasta olup hastalığı yaymadım. Aşı olup 4 kere hasta olanı, aşı olduktan sonra hiç olmayan bir hastalığın türemesini, aşı olduktan sonra pıhtı atanları gördük. Aşı dediğin şeyin daha önce içeriğinde etken maddeden dolayı çocuklarda otizm ya da insanlarda ölüm yarattığını Google a yaz tonlarca vaka çıkar. Sadece covid aşısını denek sayısı az iken bu kadar güvenli kılan ne olabilir? Ya da geçtim covid nerede şu anda? Git hastaneye covidi umursayan yok şu anda. Domuz gribi, beta vs ıvır zıvır tonla viral hastalık türedi. Kimsenin covid derdinde değil. Gerçeği kabul etmek güç özellikle aşı olduysanız. Umarım kimseye bir şey olmaz ama olmayın dediğim çoğu çevremde kendi yaşadıkları bir anda gelen kalp rahatsızlığı, pıhtı atma, yorgunluk halleri gibi durumlardan sonra herkes uyanıyor. En basitinden covid olanlara verilen ilac dayatmasının bile net olmadığı da aşikar. Verdiler ilacı sonra aa biz yanlış vermişiz oldu....





  • Her ilaçta yan etkiler olabilir ve bunlar ölümcül de olabilir, tıpta fayda/zarar dengesi önemlidir fakat bu aşı rekor bir sürede yapıldı ve test aşaması neredeyse hiç olamadı. Belli bir yaş üstünde ve yatkınlık olan insanlarda duyma/denge kayıpları ve kalbe bağlı hastalıklarda belli bir artış olduğu doğru.

  • Haber eksik alman aşısında bu olabilir ama Çin ve Türk aşısında böyle bir yan etki olamaz.

    Geleneksel yöntem varken gerek yok aşırı yöntemlere.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hala aşı karşıtlığı yapıp "ben hiç aşı olmadım, ne mutlu bana, keşke kimse olmasaydı, aşı onaylanana kadar belki beş on yıl daha geçebilirdi ve bu sayede dünya nüfusunun yarısı toprağa gidebilirdi ama olabilir böyle şeyler" diyebilen kafalara neyle vurulması gerekiyor çok merak ediyorum. Sanki bütün bu ölümler birer tiyatro, kapımızın önüne gelen ambulanslar sağlık çalışanları birer sahne sanatçısı, ölen tüm insanlar birer figürandı. İnsanları kandırdılar zorla aşı yaptılar ve aslında şehrin altında bir başka şehir yapıldı gömülenler orada saklanıp yaşıyor diye düşünebilecek kapasitedeki insanlara ne demeli bilmiyorum. Şu an yaşıyorsan o beğenmediğiniz aşılar sayesinde yaşıyorsun bunu da bir kenara yaz yazabilecek bir kapasiten varsa tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 21 Mayıs 2023; 11:03:49 >
  • herşey olabilir.

  • Aşı olanlar düşünsün :)

  • covid aşısı olan kesimin gerçekleri yediremediği ağlama duvarı olmuş burası... dünyada sayısız haber var bununla ilgili, kabullenin artık. daha geçen gün dr. ender sarac bile bununla ilgili konuşuyordu.

  • _WaMpire_ kullanıcısına yanıt

    Covid-19 un da uzun dönemli etkileri henüz tam bilinmiyor. Aşı mı zararlı yoksa virüsün kendisi mi tartışması uzun süredir ilerliyor.

    Covid-19 unda ciğerlerde kalıcı hasar bıraktığı ile ilgili bir sürü çalışma da var. Diğer taraftan Mrna aşısının da yan etkilerini anlamak için daha çok uzun bir süre lazım, bence hamilelerde kesinlike yasaklanmalıydı.

  • Bende aşı oldum 4 doz

  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Aşı olduğunuzda hastalığı yaymadığınızı falan mı düşünüyorsunuz? Bu aşı bu hastalığa engellemeye karşı üretilmedi. Keza yakalanırsanız hafif geçirmeniz için geliştirildi. Siz konuyu başta anlayamamışsınız.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.