Şimdi Ara

Covid 19' acaba bir prova mı gerçekten ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aşıların etkisini 15 - 20 yıl sonra insana benzemeyen nesil ortaya çıkınca görürüz...

  • gerçek ama , bazı yerlerde abartılıyor.

  • 3.doz aşımı oldum ama kafama takılan bir şey var;

    Covid19 ilk başladığı günlerde sokak ortasında dehşet verici şekilde bir anda ölen insanlar olmuştu.

    Eeee neden şuan sokak ortasında ölen insanlar yok. Acaba toplumlara korku salmak için mi yaptılar/kurguladılar bu ölümleri.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alarak

    Hayır değil sadece binlerce yıldır ortaya çıkan virüslerden biri vakti gelince insanoğlunun atlattığı hastalıklar arasında yerini alacak.

    Adamlar kendileri söylüyor, Vuhan da labaratuarda Amerika ile yarasalardan bulaşan virüsler üzerinde çalışıyorlarmış.Belli ki virüsü etkisizleştirmek için başka virüsleri kullandılar ve kovid 19 virüsü doğmuş oldu.
    Kimbilir belki deneme yaptıkları virüslü yarasaları pazara vermişlerdir, insanlar üzerindeki etkisini görmek için. Yaparlar mı, yaparlar. Çinliler yarasa çorbasına bayılırmış, oradan yayılmış ta olabilir!

    Önce Vuhan et pazarına oradan da Çin in dünya ihracatı sayesinde her yere bulaştırdılar. Kendileri daha dünya olaya uyanmadan önlem üstüne önlem alarak hafif geçirdiler ama gönderdikleri virüslü ürünlerle ortalığı duman ettiler.

    Virüs esas 2019 ortalarında çok şiddetli olarak vardı ama insanlar nezle, grip gibi algıladılar, tek farkı nezle gibi burun akmıyordu ve de ilk 3 gün yataktan kalkılmıyordu. Aralık 2019 a kadar tedbir ve önlem alınmadı ve dağıldiği kadar dağıldı 6 ayda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jacob Robbins kullanıcısına yanıt

    Belkide covid aşısıyla nüfus azaltımına gidecekler. Sonuçta sıradan insanlar aşının içeriğini bilmiyorlar. Uzman olarak bildiğimiz kişi ve kurumların bize söyledikleri kadarını biliyoruz. Aşı da bu kadar ısrar edildiğine göre vardır bir bildikleri.


    Tecavüzcü, birini alıkoymuş ormanda. diyor ki bak ormana gidersen ölürsün kurda kuşa yem olursun, burada kalırsan sana tecavüz ederim. Seçimini yap diyor. Bizde de durum aynı ya tecavüze uğrayacağız ya öleceğiz.


    Bir insan korkmaya başlamışsa her komutu kabul eder.



    Sosyal kredi notunun amacı itaat eden kitleler yaratmak. Bu sistem devreye girdiğinde insanlar kredi notunu yükseltmek için annesini babasını bile ihbar edecektir. Çin'de bunun prototipi mevcut. Eğer başarılı olursa tüm dünyaya yayılacak. Şu anda Çinde yüzlerce milyonluk zombileşmiş insan mevcut.

  • fofer kullanıcısına yanıt

    O fotoğraf ve videoların kurgu olduğu ortaya çıktı. Aklımda kalan bir video vardı. İtalyada parkta çırpınan bir kadın vardı, medya bunu koronadan insanlar çırpına çırpına ölüyor diye lanse etmişlerdi. Sonradan anlaşıldı ki o kadın epilepsi hastasıymış.


    Covidin ilk aylarında ana akım medyada dünyanın heryerinden patır patır yere düşüp ölen insanları gösterdiler. Hastanelerden özellikle hastane odalarından ve yoğun bakım bölümlerinden nefes almakta zorlanan insanların röportajlarını yayınladılar. Birkere yoğun bakıma görevli sağlık personeli dışında kimse giremez. Sedyede titreye titreye ölen insanları gösterip aha bakın coivd böyle yapıyor korkusu yaydılar.



    Türkiyeden örnek verecek olursak. Aşılama yapılmadan önce vaka ve ölüm sayıları hep düşüktü, gelenek haline gelen sonbaharda artış oluyordu. Bu yaz ise gelenek dışına çıkıp vaka ve ölüm sayıları hep yüksek açıklandı. Ne tesadüftür ki aşılama takvimi başladığında vaka ve ölümler arttı.


    Türkiye örneğinde burdan iki sonuç çıkar. Ya aşıların hiçbir etkisi yok. Ya da kurumlar verilerle oynuyor.





  • Evet prova cevremde herkes oldu ben dahil, 30 yaşında Bi arkadaşımıda kaybettim coronoya inanmiyordu hastalandı soğuk algınlığı geçer dedi hastaneye gitmedi düzeldi 1 haftada , 1 ay sonra tekrar rahatsızlandı Bu sefer durumu ağırlaştı koşa koşa hastaneye götürdük virüs ciğerlere yayılmış maffetmis 1 hafta entubede kaldı malesef kurtaramadık Allah rahmet eylesin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

    Bu daha başlangıç daha çipler gelicek.
    Hernekadar medya hala covid korku operasyonuna devam etsede onların sahipleri olan globalistler aptal adamlar değil halkdaki korkunun azaldığını görüyorlar

    O yüzden yeni bir operasyon gelicek Türkiyenin ve dünyanın birçok yerinin uzaydan yakılması bu operasyonun işareti global ısınma faso fiso diyerek araba kullanmanı kısıtlıcaklar et yemeni yasaklıcaklar laboratuar eti ve böcekleri dayıcaklar.

    Tüm bunlar tabiki starlink ve neuralink'le doğrudan bağlantılı herkes teknolojinin yardımıyla köle haline getirilcek karşı çıkanlar bir tuşla öldürülcek yada pasifize edilcek özel hayat diye birşey kalmıcak her adımınız izlenilcek.
    Çindeki sosyal skor sistemi her ülkeye gelicek.

    Blade runner serisi,Eyes wide shut,Truman show filmlerini izleyin olayı az çok anlarsınız.

    Et yemeni yasaklayacaklar komik gibi görünse de bundan 10 15 yıl önce kuş gribi diye bir şey çıkartmışlardı ve tavuk besleyenlerin bütün tavuklarını imha etmişlerdi neymiş tavuklar kuş gribi yayıyormuş. Tavuk yemiyordu o dönem kimse. Şimdi de et için çıkartırlar bunu hiç şaşırmam.





  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    20-30kişi öldü diye Türkiyenin koskoca tavukçuluk sektörü yokedildi dünyada ilk 5deydik sanırım o zamanlar üretimde esas hedef küçük tarımcıydı tabiki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Ağustos 2021; 12:43:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.