Şimdi Ara

Courier hakkında yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2020 mod courier titanium plus almak istiyorum.kullananlardan tavsiye bekliyorum.arac hatasız boyasız 187.500tl buna değer mi yoksa uzak mı durmalıyım?




  • Benim kullandığım 1.6 dizel 5 ileri 2017'de sıfır alınmıştı. Biraz performanslı kullanmak istediğimde bir ve ikinci viteste gaz tepkisi alamıyordum. Hep sonradan açılıyordu. Sakin kullanımda bir sıkıntı yoktu. Ayrıca, pandizotu tutan plastik parçalar çok dayanıksızdı, bir tanesi kırıldı. Pandizot üzerine küçük araç gereç dışında eşya koymamak lazım. Aracı şuan bir akrabam kullanıyor, bir şikayeti yok! Courier zaten makyajlandı. 1.5 dizeller altı ileri vitesli, bu kombinasyon ile ilgili tecrübem yok.

  • teşekkürler. açıkcası arada kaldım bende.bu kadar para verip kamyonet ruhsatlı almak mantıklımı.

  • kiralık olarak 2.600 km yol yaptım.2021 model ful paketin bir altı.

    anladığım kadarıyla hususi kullanacaksınız.hususi kullanım için binek otomobil gibi olmasada türkiye şartlarında yeterli bir araç.

    2.600 km olarak gözlemlerim kamyonet olduğunu bilip limitlerinde o beklentiyi aşmadan kullanacaksan iş görür.

    yakıtı makul 2.600 km yolu sakınmadan şehir içi,otoban,bölünmüş yol,dağ yolları 2 kişi bavul kamp malz.vs yükleriyle klima açık 44 kuruş ortalama ile tamamladı.

    motor gücü yetersiz bence uzun yokuşlarda hızımı alıp girmeme rağmen her seferinde bayıldı klima açık bildiğin çekmiyor.

    sollamalarda da yetersiz hissettiriyor bir alt viteste bağırıyor bir üst viteste gaz yemiyor ortasını bulmak biraz zor artık kamyonlar tırlar bile süratli giderken bu tepkimeler yetersiz kalıyor sollamalarda.

    yalıtım fena değil ama daha iyi olabilirdi binici olsam ekstra bir yalıtım yaptırırdım.

    yol tutuşu güzel tedirgin ettiği yerler var kasa salınımından dolayı fakat kopmuyor kolay kolay viraj giriş çıkışlarını güzel kullanan sürücü binek arabalarla oynar.süspansiyonları yumuşak konforlu diyebilirim bir doblo gibi katır kutur sert değil.fakat yük aldıkça daha güzel oturuyor yola boşken bir gezme eğilimi var.

    yan aynaların görüntülerine alışamadım bir değişik gösteriyor arkadan gelenin mesafesini kestiremiyorsun.dikiz aynasında karartma yoktu camlarda açık renk çok göz alıyor gece basit donanımlar ama aranıyor ful pakette var sanırım bu özellikler.

    genel olarak türkiye şartları için biraz özelleştirmeyle binilebilir.binek ruhsatlı olsa daha güzel olur her sene muayne vs az paralar değil.





  • 1.5 dizel olanı 3. viteste 140 yapıyor. Diyeceklerim bu kadar.

  • cevaplarınız için teşekkürler.alacağım aracı inceledim kullandım ve beğendiğim için aldım.2020 model titanium plus.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.