Şimdi Ara

Corsa OPC - Tek olmaya hazır mısın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Opel Performance Center Corsa opc - 1.6 192 hp Turbo

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-opel-performance-center-corsa-10-taneden-biri-ol-30069109/detay/

    Türkiye'de yalnızca 10 adet bulunan , Opel Performans Merkezi'nin şu ana kadar yarattığı en hızlı Corsa.. Arden mavisidir :)

    Neden Corsa opc?
    Çünkü,1.6 kategorisinde , Nürburgring pist rekoru kıran Corsa opc , 192 hp'lik ve 230 n/m torkluk ecotec motoru ile 0'dan 100'e 7 saniyede çıkıyor,ve 240 km hız yapabiliyor...Ve bunları yaparken de şehir içinde 10.0 lt/100 km , şehir dışında da 8.0 lt/100km yakıt harcıyor.. Recaro koltukları ile seni her koşulda sarıyor,overboost ile gaza bastığın an koltuğuna yapıştırıyor,EuroNcap'den aldığı 5 yıldız,8 hava yastığı , ESP , TractionControl , CBC , SLS(Viraj Denge Kontrolü) , DDS(Lastik Basınç Sensörü), Hillholder ve daha birçok güvenlik sistemi ile senin her zaman güvende olmanı sağlıyor.. Klasmanındaki her araçtan üstün olan opc , az sayıda olduğu için görenleri de şaşırtıyor.. Ara hızlanmalarda adeta şaka yapan opc,yolda rakip tanımıyor..

    Performans ve farklılığı bir arada yaşamak ..

    Etrafınızda kızılay dağıtmış gibi bolca görünen araçlardan bıktınız mı? Alışveriş merkezinden çıktıktan sonra hepsi aynı renk olan araçlar arasında hangisi benim aracım diye aramak istemiyor musunuz? =) Yolda giderken yanından bir tane daha geçmeyecek bir araç...Eşsiz ve tek olmak gerçekten güzel bir duygu :)

    ******************************************************************************************************************************************************

    Aracın 2.sahibiyim...İlk sahibi gibi,aracın tüm bakımları zamanında ve yetkili serviste yapılmıştır.Tüm kayıtları mevcuttur. Satın aldığım tarihte check-up yaptırmıştım,isteyen yine istediği yetkili servise gösterebilir.Kazasızdır.Kaputta ve ön tampondan taş sıçramasından kaynaklı lekeler mevcuttur,boyatılmamıştır.Sol ön çamurlukta çok küçük bir darbe vardır,ellenmemiştir,tamir vs. görmemiştir..Bunun dışında ufak tefek çizikler mevcuttur,gelip inceleyip görebilrisiniz. Kesinlikle kazası yoktur.

    Aracın turbo ve debriyaj takımı 45.000kmde yetkili serviste değişmiştir. Turbo orjinal K03 (garantiden gelmişti) ile değiştirildi,revize edilmemiştir. Karter koruma vardır. 71.000. km'de göstergeler değişmiştir.(Devir saati-km saatinin oldugu kısım) Nedeni belli olmayan elektronik bir arızdan dolayı devir saati arada bir göstermiyordu. 2010 Corsa Opc devir saati ile garantiden değişmiştir.Klima hortumları ve kompresörü yine garantiden değiştirilmiştir.



    Araç üzerindeki extralar

    Custom stainless 70mm borular

    De-cat ve custom downpipe

    Varex cat-back egzoz

    AEM Dryflow Cai ; Custom flowpipe,heatshield ve box

    AEM Wideband

    Défi Boost Meter

    Défi Exhaust Gas Temp

    Défi Oil Temp göstergeleri

    Défi Link Unit II

    Apex'i Turbo Timer

    Carmax Alarm, Xenon kit (kısa,uzun,sis 8000k)

    H&R 3.5mm spor yaylar

    opc line kısa anten

    Opel Insignia su püskürteçleri

    Lastikler 69.000'km'de alınmıştır, Goodyear Eagle F1 Asymetric takılmıştır..

    Sürekli olarak Meguire's ' da yıkanmakta ve kapalı garajda durmaktadır. Sigara içilmemiştir. Araç iç döşeme rengi'de arden mavisidir.(Koltuklar,havalandırmalar,direksiyon simidi ve vites topuzu)

    *Orjinal egzoz sistemi ve katalitik konvektör , orjinal havalandırmalar ,orjinal hava filtreleri , orjinal yaylar vs. bulunmaktadır...Araç ile birlikte verilecektir. Üzerindeki parçaları istemeyenler için fiyatta indirim yapılacaktır,fakat orjinal parçaları isteyenlere üzerindeki parçaları vermeyeceğim.

    Fotoğraflar temsili değildir.

    Dyno'da 212 hp , 241 nm tork (269 nm overboost ile) vermektedir. Map - chip tuning uygulanmamıştır.

    Uygulayacağınız kaliteli bir mapping ve intercooler kit ile rahatça 235 - 245 hp / 380 - 400 nm tork verebilir. Tuning yapmak isteyenler merak ediyorlarsa motorun ne kadar önünün açık oldugunu google'a "petropoulos tuning corsa opc" veya "Regal Motorsports" yazarak görebilirler.Dahası,aracın rakipleri,hatta kendiden üst sınıftaki araçlarla nasıl gittiği,ne denli başarılı oldugunu görmek için youtube'a Corsa VXR veya Corsa opc yazmanız yeterlidir.

    Yalnızca coupe-coupe cabrio, 2007+ araçlarla takas olabilir. Ev,arsa,kedi,köpek,motor,mücevher,yat,kat vs. ile takas düşünmüyorum =)

    Üzerindeki parçalar tek tek satılmamaktadır.

    35.000 TL olur mu,içindeki göstergeleri nasıl yaptınız,araç orjinal mi gibi sorularla lütfen boşa vakit harcamayınız. 35.000 TL'ye Corsa D Sport veya belki Corsa GSi ile , Peugeot 207 RC vs. gibi araçlar alabilirsiniz.

    FİYAT : 39.000 TL
    İletişim : Emre AKÇA - 0534 430 38 69







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.