Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.762
Cevap
121
Favori
179.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    şifreyi hangi aşamada soruyor. ben 3 aydır bağlayamadım telefonu şu myopele. bluetooth falan bağlı ama myopel e girince hiç bir tepki yok sanki arabadan bağımsız bir uygulama gibi.

  • merfarkav M kullanıcısına yanıt
    Benim hesabım vardı sorunsuz kullanıyordum uygulamaya güncelleme geldi sonrasında hesaptan çıkış yaptı tekrar girmeye çalıştığımda şifremi kabul etmedi şifre sıfırlamaya çalışıyorum ama yeni şifreyi asla kabul etmiyor gerekli karmaşıklığı sağlamıyor diyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Makyajlı kasa ultimate almıştım manasız bir biçimde eski kasada olan anahtarsız girişi kaldırmışlardı şimdi opsiyon listesine baktım kablosuz şarj ile birlikte 5 bin tl ye anahtarsız girişi ekletebiliyorsun. Mantık olarak benim arabama da eklenebilmesi lazım ama satış temsilcesi sonradan monte edilmiyor dedi. Donanımsal eksik yazılımla açılmıyor dediler ama tam bilgim yok herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz memnun olurum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce antep servisinde yaptırdım hava filtresi de değişti 6350 verdim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugur.ozel U kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Benim 2020 corsa 1.2 t aracımda da start stop devreye girerken vuruntu yaparak giriyor. Bazen çok şiddetli oluyor sanki arkadan bi araba tıklamış gibi sarsıyor arabayı. Vites geçişleri de 1-2-3 sarsıntılıydı hafif. Yetkili servise verdim geçen hafta. Şanzımanı söküp revizyona göndereceklermiş. Garantisinin bitmesine 1 sene kalmıştı. Garanti kapsamında yapılacak işlemler. Yaklaşık 15-20 gün sürer dediler. Komple şanzımanı değiştirmiyorlarmış. Anlaşmalı oldukları bir servise gönderip revizyon yaptıracaklarmış. Sizde de aynı problemler varmış. En son ne yaptınız acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 makyajlı Opel Corsa 1.2T GS paket araca sahibim.3 ay oldu alalı.2500 km’de.

    İlk olarak araçta kaç kaç yağ kullanılıyor bilen var mı?

    ikinci olarak motor yeni olduğu için parçalar uyumlu haline gelene kadar ki süreçte normal olarak aşınıp tozlar yağa karışıyormuş diyorlar aslı astarı var mıdır?

    üçüncü olarak yakıt tüketimi konusunu kafada oturtamıyorum.Araca yakıt oluyorum 420 km menzil gösteriyor.Aracı sakin ve stabil kullanıyorum 10 km bile yol yapmadan menzil 380-390 lara düşüyor.Elektrik araçlardaki menzil kaybı gibi.Bilen varsa aydınlatabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burakbal063406 B kullanıcısına yanıt
    Servis 5-30 yağ kullanıyor diye biliyorum. Yakıt tüketimi ortalama hızına bağlı olarak değişir. Benim aracım 1.2 130 hp 23 km hız ortalamasıyla 9.9 litre yakıt ortalamam var. İşe gidiş dönüş sıkışık trafik. Bugüne kadar 44 litre benzinle 580 km den fazla yol yapamadım ekonomik kullanmam genelde hakkını veririm. Aracım 9800 km de yakında bakıma sokacağım servis 15 bin diyor ama yağ simsiyah olmuş durumda ne kadar erken bakım o kadar verimli ve sorunsuz motor demektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    Eyvallah✋


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    4 yıl dolmadan 63.000 Km'de akü mefta oldu. Kutup başı ile birlikte 11.800 TL masraf çıktı. Start/stop özelliğini neredeyse hiç kullanmadım. Bir ara tekrar kullanayım derken start/stop özelliğinin devreye girmediğini fark ettim. Ayrıca zaman zaman çok uzun süre sonra kullanımda ilk çalıştırma öncesi multimedya ekranında "Enerji tasarruf modu aktif" uyarısı vermeye başladı. Bu tarz şeyler yaşıyorsanız akünüzle vedalaşın.


    2020 Corsa Innovation

  • Selamlar , evine wallbox bağlatan olduysa nelere dikkat edilmeli ? Yazlik için bağlatmayı düşünüyorum çünkü eşarj ya da zes gibi bir istasyon yakın lokasyonda bulunmuyor.


    Corsa F Kullananlar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.ozel U kullanıcısına yanıt
    11800 tutacak ne değişti? En baba aküler 5000-6000 arası değişiyor. Biraz daha uygunları 3500 e kadar bulunuyor. Başka ne işlem mi yapıldı? Önceki aracım poloda 3 senede start stop kullanmadığım halde çöp olmuştu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ata771 A kullanıcısına yanıt

    Hocam.merhaba, servise ulasamadim sormak icin. Siz ilave bilgi alabildiniz mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_kharon -- 10 Mart 2024; 8:28:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Araç esnediği zaman cam tavandan “çıt çıt” şeklinde ses geliyor siyah rayların olduğu kısımdan. İnternette arattım ancak hiç bilgi bulamadım, var mıdır çözümü? Araç henüz 2000 kmde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knkdğ K kullanıcısına yanıt

    Yapmadım hocam ama ekran güncelleyipte aynı sorunu yaşayan araçların olduğu bilgisini de alıyorum. Yine de deneyeceğim. Bilgi veririm.

  • sasamkn kullanıcısına yanıt

    Cam muhafazası zarar görmüş, cam ile metal temas ediyor olabilir. En kötü ihtimal düşünülürse cam patlamadan bir servise göstermenizde fayda var hocam. Eğer olay camdan bağımsız ise zaten korkulacak bir şey yoktur. Geçmiş olsun.

  • ugur.ozel U kullanıcısına yanıt

    Garanti uzatma alsaydınız acaba bu sorun garanti kapsamına girer miydi? Bende +1 yıl garanti uzatma var, geçenlerde dörtlüleri açık unuttum. Son anda yetiştim, ekranda dediğiniz uyarı vardı. Sonra aracı kullandıkça şarj oldu ve uyarı gitti. Umarım tekrar bu uyarı ile karşılaşmam.

  • Selam arkadaşlar,

    Bugün sağ yan marşpiyelini güzelce sürttüm. Birazcık sağ kapıyı yukarı itiyor. Servisten fiyat alacağım. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir yer var mı? Yoksa direkt servis ile hallet mi dersiniz? Fiyata göre kasko çalıştıracağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Froncois kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun maltepe cevizli fil yokuşunda teknikel oto var eski aracımın tamponunu boyatmıştım zor renk olmasına rağmen tutturmuşlardı fiyat alabilirsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, not aldım. Bir gidip görüşeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar,


    2023 1.2T GS araca sahibim, araç henüz 6500 km de fakat bozuk yola girdiğimde aracın sağ tarafından trim sesi alıyorum. Bir kaç kere seyir esnasında farklı noktalara dokunarak tespit etmeye çalıştım ama maalesef tespit edemedim.


    Aracın garantisi mevcut sizce aracı servise bırakıp garanti kapsamında yaptırmalı mıyım ? (Aracı aldığımız bayi dışında bir bayiye götürmem mümkün mü? Eğer mümkünse İstanbul'da güvendiğiniz servis önerilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.)

    Ya da, servis daha beter etmesin diye, Würth ün Slikon Spreyini alıp kapılardaki plastik aksamların bağlantı noktalarına sıkmayı planlıyorum.


    Değerli yorumlarınızı bekliyorum. :)

  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.