Şimdi Ara

Corolla Cruise Range Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2011 Toyota Corolla dizelimiz var. geçenlerde yakıt ışığı yandı bende gidip geçici olarak 10TL'lik dizel aldım. Cruise Range hiç artmadı. Daha sonra bir kaç saat sonra bir 20TL lik dizel daha aldım. Yakıt Göstergesi üç birim oldu ama Cruise Range 25km'den hiç oynamadı ve azalmaya devam etti. Şu anda yakıt ışığım yanmıyor , yakıt göstergemde iki birim var ama Cruise Range'im 0km. Hangisine güveneyim bilemedim.



  • Yazılım sorunu olabilir. Bende benzinli corolla var onlarca kez depo benzin göstergesi olan çentikler tükenir tükenmez cruise range yazısı kalktı, yerine low fuel yazısı geldi. Servise danışmanızda fayda var bence.
  • Merhabalar, (Spartico)

    Benzer durumu ben şu anda yaşamaktayım çözümü varsa söyleyebilirmisiniz?

    2011 Corolla Diesel elegant manuel aracım var. Geçtiğimiz cuma günü yakıt almadan önce tüm anlık tüketim, ortalama tüketim, saat vs hepsini sıfırladım ve 100 TL lik yakıt aldım. Normalde sistem hemen yakıt göstergesini arttırıyordu bu sefer onu yapmadı sonra cruise range ekranına baktım yakıt almadan önceki gösterdiği km bilgisini göstermekteydi. Neyse düzelir diyerekten yola koyuldum, uzun bir yolculuk yaptım 250 km kadar yakıt göstergesi seviyesi yolda giderken arttı. Kalan km bilgisi sürekli azalmaya devam etti sonunda 0 kaldı. Yolda aklıma takıldı 20 TL lik tdaha yakıt aldım ama cruise range değeri yine değişmedi.
  • Ben devamli fullerim cruise range de 590 km gosteriyor a 720-750 arasi yol gidiyor .bence oraya pek takilmamak gerek. Arac 2007 corolla d4d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2009 corollamda dediğiniz range yol bilgisayarı yanlıs gösteriyordu.Akünün -(eksi) kutbunu Çıkarıp takınca otomatik reset atıldığından sorun çözülüyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.