Şimdi Ara

Cordoba yakıt sorunu acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cordoba 1.4 tdi aracım var 2003 stella. 20 tl mazot ile 55 60 km yapıyor ve stop etmeye baslıyor. Zorlayıp tekrar çalıştırıyorum bu seferde 20 30 metre gidip bogulmaya baslıyor tekrar stop ediyor. Sorun nerden kaynaklanıyor ?



  • Bogaz kelebeine baktir ben 20 liraya 120 km vidiyom sakin kullanimda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçta yarım depo dan aşağı yakıt olmasın Pompa yi kucağa alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leyla281

    Bogaz kelebeine baktir ben 20 liraya 120 km vidiyom sakin kullanimda

    hocam şu sakin kullanımı bir anlatırmısınız, benimde araç çok yakıyor gibime geldi 50 tl lik mazor ile 170 km filan anca gidiyor. genelde 2500 d/dak da kullanıyorum arabayı. tam bu devirde kullanırken anlık yakıt tuketimi 2.0 lt gibi gösteriyor ama sonuç fos, boğaz kelebeğine bende baktırabilirim sıkıntı var ise.
  • ben tamirci deilim ama 2.200 devir sabit ken düz yolda en az yaktığı zamandır dizelde gaza pamuk gibi dokunursanız yavaş yavaş devir arttırırsanız az yakar şehir içi sıkı trafikde 5 veya 6 lt arası görüyom çevre yolu boş iken 70-80 arası sabit gitsem 4 litre ortalama benim yol bilgisayarı doğru gösteriyo ölçdüm birde filitrelerini kontrol ettir veya yenile hava ve mazot filitrelerini deiştir farkeder yağı ve mazotu en iyi yerden al ben bp den alıyom mazotu en pahalısı yağda 5-30 castrol kullanıyom pahalı ama araç az yakınca önemsemiyorum pahalılığını yağ bakımlarımı da kendim yapıyorum aracı sıfır alınca ne var ne yok ezberledim artık benle yaşlanacak araç 8 yıldır beraberiz :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.