Şimdi Ara

Cooler Master V10 CPU SOUTUCU DUŞUNCELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba intel i7 2600k işlemcim var Bu soutucuyu onerirmisiniz almayı düşünüyorumda.



     Cooler Master V10 CPU SOUTUCU DUŞUNCELER



  • Bana sorarsanız fuzuli (fazla, gereksiz). Bunun yerine NOCTUA NH-D14 ya da Tuniq Tower 120 Extreme düşünebilirsiniz, kullanan herkes memnun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hedevilcate

    Bana sorarsanız fuzuli (fazla, gereksiz). Bunun yerine NOCTUA NH-D14 ya da Tuniq Tower 120 Extreme düşünebilirsiniz, kullanan herkes memnun.


    hatta tek blok düşünülürse venomoux bile olabilir. üstüne de 2 adet xigmatek xlf 1253
  • Arkadaşlara katılıyorum. Ek olarak, hem çok büyük, hem de pahalı.
  • ben bunu araştırmıştım daha önceleri.hatta tesadüfen ürünü kullanan biriyle tanışmıştım.fiyat+boyutunun dışında aletten aşırı derecede vakum sesi geldiğini söylemişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangroo

    ben bunu araştırmıştım daha önceleri.hatta tesadüfen ürünü kullanan biriyle tanışmıştım.fiyat+boyutunun dışında aletten aşırı derecede vakum sesi geldiğini söylemişti.

    Hmmm... Simdi hakkındaki düşüncelerim değişti Ses olmaması lazım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: met@lrock


    quote:

    Orijinalden alıntı: kangroo

    ben bunu araştırmıştım daha önceleri.hatta tesadüfen ürünü kullanan biriyle tanışmıştım.fiyat+boyutunun dışında aletten aşırı derecede vakum sesi geldiğini söylemişti.

    Hmmm... Simdi hakkındaki düşüncelerim değişti Ses olmaması lazım :)

    Çok para ve 1 2 derece için o fark verilmez.
    Sınırları olan bir soğutucu
  • Ben v10 aldım bilgisayar ilk açılışta cpu sicaklik hatası verdi tam sklmadgndan sıcaklık 90 gösteriyordu anakarti çıkarıp iyice sıktık artık anakart kırılacak kadar sabitledik bilgisayar açıldı sıcaklık 60 civarı peltier soğutucu icin bu cok fazla ama sorun nerde anlamıyorum işlemci i7 2600k ve oc siz sıcaklığın bu kadar yüksek olmasını anlamamıyorum ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz hep bana denk geliyor bir önceki bilgisayar ikide bir ısinip kapandgndan bu bilgisayarı topladım şeytan diyor kalk d14 siparişi ver
  • ben bu üründen kullanıyorum i7 işlemci 4 ghz de sabit 40 derece boşta max yükte 77 derece. ramlere de üflüyor. gayet memnunum.
  • 125 dolara sıvı soğutma setleri var.komple anakart vga işlemci içinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 11 Mayıs 2011; 13:20:01 >
  • cok buyuk + pahalı kangro haklı sıvı soğutma setleri var
  • Ben de bunun kardeşi V8 var ve çok memnunum. Drarter'in başka bir sorunu var olması gerek. Sayfana yazdım Drarter. Şu an kurlar da artmış durumda. Cooler master çok kaliteli ürünler üretiyor, evet ama buürün şu anda 220 TL'nin üzerinde. Neredeyse ucuz bir işlemci parası. Ben kur artmadan 125 TL'ye almıştım. Şu anda 145 falan. i7 950 kullanıyorum. OC'suz tam yükte averaj ısısı 52 derece, sonuç mükemmel. OC yapacam tabi artık. PC'nin havalandırması iyiyse ramleriniz de zaten soğuyordur. Yoksa kasanız iyi değilse, bu ürünün sığmama durumu bile var. Anakartın neredeyse yarısını kaplıyor çünkü.


    quote:

    Orijinalden alıntı: drarter

    Ben v10 aldım bilgisayar ilk açılışta cpu sicaklik hatası verdi tam sklmadgndan sıcaklık 90 gösteriyordu anakarti çıkarıp iyice sıktık artık anakart kırılacak kadar sabitledik bilgisayar açıldı sıcaklık 60 civarı peltier soğutucu icin bu cok fazla ama sorun nerde anlamıyorum işlemci i7 2600k ve oc siz sıcaklığın bu kadar yüksek olmasını anlamamıyorum ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz hep bana denk geliyor bir önceki bilgisayar ikide bir ısinip kapandgndan bu bilgisayarı topladım şeytan diyor kalk d14 siparişi ver





  • Arkadaşlar baktım inceledim Tama güzel soutucu ama biraz pahali
  • Fikir olur diye bir incele burayı.

    http://forum.donanimhaber.com/m_48925232/tm.htm
  • Bu soğutucuyu diğer işlemci soğutucularıyla karşılaştırmak biraz yanlış olur gibi geliyo bana.Çünkü bu soğutucu içerisinde bi peltier barındırıyor.Peltier dediğimiz şey elektirik akımı ile bir tarafı soğurken diğer tarafı ısınan bi plaka.Normalde işlemciyi soğutan bakır bloklardır.v10 da epey heybetli sanırım 1 kilo üstü bi bloğa sahip ama bu bloğun amacı işlemciyi değil peltieri soğutmak.Peltierde işlemciyi soğutuyor.
    v10 u diğer işlemci soğutucularıyla kıyaslamayız diyorum çünkü su soğutma sistemlere bile taş çıkarabilcek şekilde işlemciyi oda sıcaklığının altında tutabiliyor.
    Yanlışım varsa söyleyin saygılar.
  • peltier extreme ısıda devreye giriyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu ürün bende mevcut, acaba 2011 Soketlerde kullanılabiliyormu fikri veya bilgisi olan varmı

    Şimdiden Teşekkür Ederim.
  • Satın alacağın 2011 aparatıyla kullanabilirsin ama nereden bulacaksın işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.