Şimdi Ara

Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
21
Favori
15.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o Yama güncel versiyonla uyumlu değil görevlerin yarısında kaymalar var. Oyunu epicden orijinal oynuyoruz eski sürüme dönme gibi durum olmuyor. o yüzden bunu bekliyordum yazık oldu o kadar umutlanmıştık. bir Açıklama yeterdi yine beklerdik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dehşetülvahşet

    o Yama güncel versiyonla uyumlu değil görevlerin yarısında kaymalar var. Oyunu epicden orijinal oynuyoruz eski sürüme dönme gibi durum olmuyor. o yüzden bunu bekliyordum yazık oldu o kadar umutlanmıştık. bir Açıklama yeterdi yine beklerdik.
    evet oyuna her hafta güncelleme geliyor nerdeyse ve bu da dil dosyalarını etkiliyor..umarım RDR2 de böyle bir sorunla karşılaşmayız, oyunun boyutunuda düşünecek olursak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-23432EFBA

    Bu mesaj silindi.
    Konu sahibi yerine siz neden savunuyorsunuz, mesleğiniz avukatlık mı? Neden hala bir grubu töhmet altında bırakmaya çalışıyorsunuz?

    İnsanlara hakaret etmeyin diyip duruyorsunuz ancak siz de alttan alta hakaret eder haldesiniz. Bırakın konuyu sahibi savunsun ya da açıklamasını yapsın.

    Sürekli yazmaya gerek yok diyorsunuz ancak sürekli de cevap verip konuyu tartışmaya doğru uzatıyorsunuz. Amaç nedir?
  • Neyle neyi kıyaslamışsın. Oyunçeviri sadece "yama yarın akşam 19'da yayınlanacak" demişti. "Bu kesin tarihtir, en ufak bir erteleme ya da gecikme olmayacaktır." tarzında bir şey dememişti sizin gibi. Son dakikada teknik bir sorun çıkması nedeniyle bir kaç saat gecikmeli yayınlanmışlardı yamayı. Tabi bizim ergen milleti "vay nasıl geciktirirsiniz, hani 7'de yayınlanacaktı vs" diye çemkirmeye başlamıştı. Yani senin mantığınla gidersek "oyunçeviriye bir kaç saat gecikme için söven insanların sizin 7 sülalenize düz gitmesi gerek." Küfre karşıyım yanlış anlama olmasın, senin mantığından yola çıktım ben sadece.

    Dediğim gibi sen "bu kesin tarihtir, en ufak gecikme olamaycaktır" der o tarihten itibaren geçen 3 gün boyunca da en ufak bilgilendirme yapmazsan insanlar her türlü tepki gösterir. Alakasız örneklerle kendinizi haklı çıkarmaya kalkmayın. Oyunçeviri olayıyla bu olay arasında dağlar kadar fark var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 26 Ekim 2019; 18:17:41 >




  • "Bu arada tekrar belirtiyorum konu sahibinin insanları beklentide bırakması ve kesin sözler verip yerine getirmemesi yüzünden güven zedelemiş ve açıkcası güvenirliği kalmamıştır."

    Bu yazımdan savunduğumu anlaman okumadan cevap yazdığının zaten en büyük kanıtı. İşine geldiğin gibi anlıyorsun zaten her türlü.
    Hakaret ettiğim cümleyi göster bana, ben göremiyorum. Hakaret kısmı için omurgasız vs. gibi birçok kelimeler kullanan arkadaşları belirtiyorum.
    Tartışmayı ben oluşturmuyorum, aksine konuyu sakin tutmaya çalışıyorum. Ortada olan bir problem yani söz getirilmeme durumu var. Buna bende karşı olduğumu ve hak verdiğimi zaten belirttim.
    Bu kadar itici olmak zorunda mısın? Mesajımı bile okumadan anlamadan cevap yazmışsın savunuyorsun diye. Hani ne cevap yazsam birinin avukatı, birini savunuyor diyeceksiniz zaten. Bir şey değişmeyecek. Önce dinlemeyi okumayı anlamayı öğrenmek gerek..

    Bir kaç diğer arkadaşlara;
    Bu ve benzeri birçok ücretsiz yama sunmayı hedefleyen arkadaş var, hepsine aynı şekilde destek ben veya birileri veriyor. Bunda kötü bir durum da yok. Sürekli ücretsiz yamaları savunan insanların üzerine tetikleniyorsunuz ama bu gereksiz, zaten böyle yaptığınız için bazı şeyler bu noktaya geliyor. Yani bu noktaya gelmesinde en büyük etken sizsiniz, bu konuya insanları sanki aptalmış yerine koyup resmen dalga geçmeyi deniyorsunuz aklınızca. Bunun bir mantıklı tarafı yok, böyle yaptıkça da bu konudaki tüm insanlar size tepkisini göstermiş olur belirtmiş olayım. Bu sebeple hangi grubu hangi yamayı neyi tercih ediyorsanız ait olduğunuz yerde olun, başka insanlara sataşmayın. Sizin tercihlerinizin farklı olması diğer insanlara saldırabilme veya dalga geçebilme hakkını vermiyor..

    Ayrıca mesaj yazan arkadaşlar çoğunluk olarak "siz" kapsamı altına ben ve diğer cevap yazan arkadaşları katıyor. Ben veya diğer insanlar bu konunu sahibi veya çevirmen değiller. Bizim görevimiz yama yapmak, çeviri yapmak vs. değil. Çeviri projesi için yamayı başlatan konu sahibi farklı, bu yüzden cevaplarınızı verirken konu sahibini kastedin. Sözü ben veya bir başkası vermiş gibi lanse etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23432EFBA -- 26 Ekim 2019; 18:14:8 >




  • Konuyu çarpıtmıyorum. Neyse kimse zaten sana bir şey demiyor. Bu yamayı bekleyenlere de kimsenin lafı,sözü yok olamaz da ama konu sahibi arkadaş "bu tarih kesindir erteleme gecikme olmayacaktır" der sonra da ortalıkta gözükmezse insanlar doğal olarak "Nerde lan yama, 23'üne çıkıyordu hani" gibisinden sözlerle dalga da geçer, tepki de gösterir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 26 Ekim 2019; 18:15:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Konuyu çarpıtmıyorum. Neyse kimse zaten sana bir şey demiyor. Bu yamayı bekleyenlere de kimsenin lafı,sözü yok olamaz da ama konu sahibi arkadaş "bu tarih kesindir erteleme gecikme olmayacaktır" der sonra da ortalıkta gözükmezse insanlar doğal olarak "Nerde lan yama, 23'üne çıkıyordu hani" gibisinden sözlerle dalga da geçer, tepki de gösterir.
    bak kardeşim.
    geçen günlerde bir olay yaşadım.
    bir sipariş geçtim iş yaptığım kişiye.

    pazartesi kesin gelecek demişti.
    pazartesi oldu gelmedi. tabi ben de bu durumdan rahatsız oldum ve benim de verdiğim sözler vardı ki bu sözleri tutamayacağım için mahçup olma durumu olacağından daha da gerildim.

    arkadaşı aradım yarın getircem dedi. salı oldu gelmedi. çarşamba oldu aradım yok perşembe oldu aradık yok. hiçbir şekilde ulaşamadık. sonra trafik kazası sebebiyle dükkandaki elemanların hepsi yaralanmış biri de vefat etmiş. şimdi ben ne diyebilirim! peşin yargıya gerek yok. bu kadar acımasız olmayalım.

    edit:düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 26 Ekim 2019; 18:25:47 >




  • O tarz bir durumsa zaten kimse bir şey demez. Ama değilse o zaman seyreyle gümbürtüyü.
  • Yama elbet çıkacaktır ama kendileri de görmüşlerdir ücretli, ücretsiz ne olursa olsun forum üyelerine yaranamazsınız. Keşke yama için zaman vermeseydiniz bu forum gecikmeli işleri ücretsiz dahi olsa affetmez.
  • Konu sahibi arkadaş deneyimsiz olduğu için kesin çıkış tarihi vermiş, ki çeviriyi yapan o değil bir arkadaşı idi. 4 gündür foruma girmemiş. Belli ki ters giden bir şeyler var. Sabredin, bir açıklama bekleyin lütfen. Ne kadar meraklıyız millet olarak tartışma çıkarmaya.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.