Şimdi Ara

Control Center 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Performans modu ve güç tasarruf modunda oyun değişiklikler gösteriyor. Oynadıgım oyun call of duty warzone. 16gb RAM 3050ti ekran kartına sahip bir bilgisayar. Ama hiçbir oyunda ekran kartı kendini göstermiyor, %50-%60 civarında kullanıyor kendini performans modunda dahi tam gücünü kullanmıyor. Control centerdan PC yi güç tasarrufu moduna alıyorum ancak o zaman %99 da sabitliyor, sıkıntılarım çözülüyor ama güç tasarrufu modunda da özelliklerini kısıp kullandığı için ekran kartının tam performansını göremedim.1222 mhz ye sabıtlıyor mesela hızı. Daha artık Monster yetkilileri control Center a doğru düzgün bir güncelleme getirsin. Bios sürümüm güncel değil acaba sıkıntı bununlamı alakalı ?








  • performans modunda %20 ye kadar iniyor gpu kullanımı ve güç tasarrufunda %99 nasıl oluyor bılmıyorum

  • Biostaki battery saver modunu disabled yaptim suan biraz daha akici oyun ama gene yuzde 99unu kullanmiyor gpunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son monster kontrol merkezi sürümünde db 2.0 ciddi anlamda etkisini göstermeye başlamış. Aynı şekilde win 11 kullanıyorsanız win11 kaynaklı bazı sorunlar var. Önce mkm 3.0 ile win 11 uyumunu sağlamanız lazım.

    Öncelikle performans ya da ofis modu gibi özellikleri profil ayarlarından ihtiyacınıza göre ayarlama yapmanız lazım. Win 11'de nedense bunlar standart tek bir profil üzerinden geliyor. Performans moduna alıp monster kontrol merkezinden Performans/Akıllı güç kontrolü sekmesinden ihtiyacınıza göre ayarları yapmanız gerekiyor.


    Control Center 3.0




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.