Şimdi Ara

Container dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Container dosyaları
    Merhaba arkadaşlar. Windowsta Appdata/local'in içine durmadan bu dosyalardan atıyor. İnternette araştırdım fakat hiç bilgi bulamadım. Bu dosyalar yüzüden sürekli disk alanı yetersiz hatası veriyor. Dosyaları açmaya çalıştığımda da bilgisayarda bulunan herhangi bir PDF dosyasını açıyor. Konu hakkında fikri olan var mı?



  • 7z uzantılı dosya .zip, .rar gibi bir sıkıştırma formatıdır. Açık kaynak bir formattır.http://www.7-zip.org/

    Bu dosyalar WinRAR, 7-Zip gibi programlarla açılabilir ve içinde ne olduğuna bakılabilir. Bu programlardan biri ile açıp bakarak

    Benim kullandığım bilgisayarlarda dediğiniz klasöre baktım. Bende bu şekilde dosyalar yok. Herhangi bir program bu formatta dosya oluşturabilir. Mesela bir program (mesela antivirüs, anti-malware) günlük raporları 7-zip ile sıkıştırarak bu dosyaları otomatik olarak oluşturuyor olabilir. Hangi program oluşturuyor ise tesbit edip programın ayarlarından kapatmayı deneyin.

    WinRAR, 7-Zip programlardan biri ile açıp bakarak hangi program tarafından oluşturuluyor bir bilgi var mı diye bakmanızı tavsiye ederim.




  • Dosyalardan bir kacını özellikle büyük boyutlu olanları şu sitelerde tarattırır mısınız?
    http://virscan.orghttps://www.virustotal.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 29 Ocak 2017; 1:9:42 >
  • öncelikle tüm conteiner dosyalarını seçip silmeyi deneyin.silinirse sıkıntı yok. fakat sonra tekrar conteiner dosyaları atıyor kendi kendine. onun için öncelikle görev yöneticisinden DrHost.exe (adını yanlış yazmış olabilirim. conteiner dosyalarının en altında bu ismin doğru şekilde yazılışında bir dosya var zaten. fakat onu seçip silmeyi denediğinizde silmeyecektir. onun için öncelikle görevi sonlandırmayı deneyeceğiz.) yi seçip görevi sonlandırın. sonra tekrar tüm conteiner dosyalarını seçip silin. bilgisayarınızda tekrar eski alan açılacaktır. fakat zaman zaman bu kendini tekrar edebiliyor. tekrar ederse aynı şeyi uygulayabilirsiniz. kesin bi sonuç olmasada uzun bi süre eski haline gelmiş olacaktır. Format atmak en kesin sonuç olabilir. fakat benim bilgisayarımda önemli çok dosya olduğu için atamıyorum. Sorunun kökünden çözümünü bulan varsa bana da haber verirse sevinirim :))




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.