Şimdi Ara

Conax Modül ile Teledünya Kurulum Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teledünyayı izlemek için conax modül kartı alacağım ancak bunun için 35 lira peşin veya 42 lira 12 aya taksitle kurulum ücreti istedi türksat. Kuruluma gelmeyin sizden gelir kartı alırım dedim, cevabı ise o parayı sizden alacaz diyor türksat. Zaten ben modül için 120 ve 100 lira para verip alacağım sonrada kurulum için para vereceğim bu hiç adil gelmedi bana arkadaşlar. Zamanında uydunete ve kablo tv den aldıkları paranın taksidi daha yeni bitmişken.



  • ben de yeni televizyon aldım ve nasıl abone olsam diye düşünüyorum.

    sizden sadece kurulum ücreti mi istediler? aktivasyon ücreti istemediler mi?
  • bycem zaten kablo tv üyesi anladığım kadarıyla. onun için sadece aktivasyon istemişler galiba...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bycem

    Teledünyayı izlemek için conax modül kartı alacağım ancak bunun için 35 lira peşin veya 42 lira 12 aya taksitle kurulum ücreti istedi türksat. Kuruluma gelmeyin sizden gelir kartı alırım dedim, cevabı ise o parayı sizden alacaz diyor türksat. Zaten ben modül için 120 ve 100 lira para verip alacağım sonrada kurulum için para vereceğim bu hiç adil gelmedi bana arkadaşlar. Zamanında uydunete ve kablo tv den aldıkları paranın taksidi daha yeni bitmişken.




    Merhaba,

    Şuan devam eden birçok kampanya var. Mesala "90 günde seyri alem bedava" ismli kampanya kapsamında Conax Modülü kendisi alan abonelere 3 ay boyunca TELEDÜNYA standart paketi ve tercih ettiği Sinema Paketi ücretsiz veriliyor. (TELEDÜNYA ve minimum SD Sinema Paketine aynı anda abone olarak, 12 ay abone kalmayı taahhüt etmek gerekiyor )
    Kampanya kapsamında KabloTV Kurulumu ve TELEDÜNYA aktivasyonu ücretsizdir.




  • her halükarda 70 liranızı alcaz diyorlar yani.ister akitvasyon parası olarak ver ister sinema paketi olarak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Q_mes

    her halükarda 70 liranızı alcaz diyorlar yani.ister akitvasyon parası olarak ver ister sinema paketi olarak...


    Aynen öyle. Dreambox 500c bugün sipariş verdim. Taahüt istiyorsa 1 sene vereyim de zaten sinema tv izliyorum d-smartta ona neden 7.5 lira veriyorum. Bedava receiverları da 3 ay izlemeleri de onların olsun istemem.

    Receiverı alıp abonelik için kampanya bekleyeceğiz anlaşılan. 35 lira vereceğime 6 ay beklerim nasıl olsa kampanya yaparlar; arada da hülle yaparım arkadaşa 2. abonelik alır 2.5 lira ayda fark vereceğime 4.5 lira fark verir kampanya beklerim.



    Modülü veya receiverı kendisi temin edenler için hiç hesaplı değil bu kampanyalar. Receivera zaten 100 lira verdim kanal listemi kendim yapmak için 35 de oraya... Hep ver ver ver... Bir de kanallar eksilir. D Yeşilçam gitmiş sanırım....

    Bu Türksat ile ne zaman bir alışverişe kalkışsam bir tuhaflık icat etmiş oluyorlar!!!




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmusluer -- 13 Eylül 2010; 17:59:56 >
  • Sonunda technisat conax kart teledünya abonesi oldum bugün gelip kuramadılar.:)) 35 lira bağlantı alıyorlar ya.. Lg lh4000 de kanal bulamadılar daha doğrusu conax cartı tanıtamadılar. Sonra ben kendim hallettim dil seçeneğini finlandiya yapmam gerekiyormuş. LCD kartı gördü kanalları tarattım hepsi geldi ama kartın şifresi açılmadı sistemden açılmasını bekliyorum.
    İşin özeti kurulum ücreti neden haksız yere aldıkları belli oluyor. Ben zaten teledünyaya abone oluyorum benden her ay para alacaksın. Kurulum ücreti altında artı bir parayı hak etmiyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bycem

    Sonunda technisat conax kart teledünya abonesi oldum bugün gelip kuramadılar.:)) 35 lira bağlantı alıyorlar ya.. Lg lh4000 de kanal bulamadılar daha doğrusu conax cartı tanıtamadılar. Sonra ben kendim hallettim dil seçeneğini finlandiya yapmam gerekiyormuş. LCD kartı gördü kanalları tarattım hepsi geldi ama kartın şifresi açılmadı sistemden açılmasını bekliyorum.
    İşin özeti kurulum ücreti neden haksız yere aldıkları belli oluyor. Ben zaten teledünyaya abone oluyorum benden her ay para alacaksın. Kurulum ücreti altında artı bir parayı hak etmiyorsunuz.



    Aynen katılyorum hocam sana!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.