Şimdi Ara

COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
15
Favori
33.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
300 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Comnet den internet aboneliği alırsanız bilin ki sorun yaşayacaksınız. Yıllık abonelik aldım. Hız aşırı düşük ve sürekli kopmalar oluyordu. Arıza kaydı yazdım. Sorun yok dediler. Arıza kaydını bir kaç gün arayla girdim. Aboneliğimi kapattılar. O derece saygısızlar ki telefon uygulaması üzerinden ulaşımımı da engellediler. Paramı iade edin dedim. Sözleşmede yazıyor etmeyiz dediler. Tüketici mahkemesine gideceğim dedim. Sonucu bekliyoruz diye alaylı bir davırla cevap yazdılar. Bir aylık internet kullanımına 1388 TL vermiş oldum. Comnet Türk telekom üzerinden hizmet veriyor. E devletten abonelik numarası bile sorgulayamıyorsunuz. Yani yasal olarak bir abonelik numaranız bile olmuyor. Comnet de hiç bir şekilde size abonelik numarası göndermiyor. Bilişim kurumu üzerinden Türk telekoma şikayet yazısı yazdım. Comnet de şikayet bildirin bizimle alakası yok dedi. Bu firma devlet denetiminde değil mi? Eğer denetim mekanizması içinde ise neden abonelik numarası veremiyor ve e devletten neden aboneliğimizi sorgulayamıyoruz. Merdiven altı çalışan internet firmaları nasıl oluyor da tüm denetim mekanizmalarından saklanabiliyor. Vatandaşı bu gibi firmalara karşı kim koruyacak. Şikayetvar.com birebir aynı şikayetlerle dolu. İnsanlara yıllık ucuz internet aboneliği yapıp sonra en ufak bir sorunda sistemlerinden atıp paranın üzerine konuyorlar. Hiç bir hizmet vermeden vatandaşın parasını almak kanunsuzluk değil midir. Artık kime güveneceğimizi bile şaşırdık.





  • krekumar K kullanıcısına yanıt

    Dava açacaksınız herkese yapıyorlar sadece size değil yaptıkları da doğru değil.

  • Hattımı nakil etmek istediğimi söylediğimde mümkün olmadığını söylediler yeni hat açacakmışım oraya aktaracaklarmış abonelik ücretini ödeyecekmişim tekrar. Böyle hizmet olmaz yazık günahtır. Dikkat edin 900 tl ya ödeyeceğim yada günlerim boşa gidecek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bundan sonra bende destekçiyim. Bugün şikayet vara şikayet yazıp eleştirdim diye hattım iptal edildi.

    Ama göreceeeğeeezz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön ödemelinin iadesi hakkında yol alan var mıdır? Bir gaflete kapılıp bende düştüm bu cendereye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durun abi uzak.

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Sözleşmemize nasıl ulaşırız bi inceleteyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love A kullanıcısına yanıt

    Ben uzak durdum hocam hiçbi bilgim yok :)


    Ama yıllar öncede vardı benzer şikayetler.

  • Bu Comnet'te 1 senedir sorun yaşamayan bi ben kaldım sanırım. Aman nazar değmesin. 2 aboneliğim var, biri 35 mbit işyeri, diğeri 100 mbit fiber evde. Hatırladığım sadece 3-4 gün süreyle 1 kez kopmalar oluyordu, oda genel bir sorundu sanırım. Onun dışında ne hız düşmesi, ne kopma vs. birşey yaşamadım. Bölgeye göre mi değişiyor bu hizmet hiç anlamadım. Tek sorun 50 günüm kaldı, 12 aylık uzatamıyorum, 401 günü geçiyor diyor. O yüzden bi 9 aylık, birde 3 aylık uzattım. Herkese iyi forumlar...

  • alper_love A kullanıcısına yanıt

    Comnet'in sitede abonelik sözleşmesi var. Altta İnternet başlığı altında.

    https://www.comnet.com.tr/static/media/comnet_bireysel_abonelik_sozlesmesi.pdf


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

    hafta sonu akşam saatlerinde hız düşmesi olmuyor mu side? Bu bende niye oluyor çok deli oluyorum.


    Çok samimi bir şekilde yazıyorum.

    Teknik ekibe resmi dilde yazıyorum. Resmi dilde sorun yok diye mesaj alıyorum ama bir süre sonra sorun çözülüyor. Yine de arka planda bir şeyler yaptıklarını düşünmüyorum.

    Ben comnet 7 aydır kullanıyorum tek büyük şikayetim hafta sonrları 1 gbit internet akşamları 200 mbit kadar düşüyor. Steamden her zaman yüksek hızda indirme yapamıyorum. Arkadaşım indirirken ben bekliyorum.

    Kesilme vs olmuyor. Her sabah 6 da interneti yeniden başlatmaya programladım. Yavaşlama sorunumu çözdüm gpon aletinden kaynaklı bir durum.

    Hız düşmesi için şöyle bir planım var yoğunluktan yapamadım. Her saat başı speed test yapacağım. Bir ay boyunca sonra comnet göndereceğim gelen cevaba göre btk ileteceğim. 1 gbit internet parası ödüyorum 200 mbit lik değil. Düzeltsinler işleri bu bunu düzeltmek bizim işimiz değil ki comnetin işi





  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Gpon a 6 saatte bir reseti nasıl programladınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

    bende yeni geçtim millenicom kullanırken sürekli kopma sorunu yaşıyordum , akşamları internet hızı düşüyordu comnet'e geçeli 3 hafta oldu kopma sorunu yok ve akşam hız çok farketmiyor.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Belki de kullandığınız paketten dolayı hız düşürmesi yapıyorlardır. Yoğunluktan dolayı 1 gbit'i akşamları aşağı çekiyorlardır. Ben 100 mbit kullandığım için herhangi bir hız düşmesi yaşamadım bu zamana kadar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakaret etmeye çeksin, yoksa atıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnet,Gibir,İnternetkutusu,Merkurnet alayı çöp yok ping sorunu yok kesinti sorunu. Vodafone.net o kadar övmezlerdi. 2. ay doldu ne aksam ping sıkıntısı nede başka bişey.

  • buraya en cok şikayeti olan iss yazmışsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verecekleri interneti öpeyim. 1 gbit internet oldu 85 mbit 33 mbit ttnet alakası yok arkadaşıma ttnet testi yaptırdım tam hız alıyor. Comnet kullanılmaz kesinleşti.

    COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz!
  • 1000 mbps diye verdikleri fiber internet bu. 14 gün olması nasıl kaçarım ben buradan

    COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.