Şimdi Ara

çok kötü bir zamanda yaşamıyor muyuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün nisanın 28. herkes sevgilisiyle gezerken, cıvıl cıvıl dolaşırken ben bunları düşündüm ve içim çok kötü oldu. lise 3. sınıf öğrencisiyim. çevremdekiler mi kötü yoksa gerçekten insanlar bu kadar şerefsiz mi oldu bilmiyorum. kızları ayrı bi fingirdek, keza erkekler desen kimden nasıl faydalanırım derdinde. büyükşehirlerdeki bu durumu düşünemiyorum. bilmiyorum bazen şehir hayatını terk edip gidesim var ama korkuyorum da neyden korktuğumu bilmeden.



  • Zamanın iyiliği/kötülüğünden değil de insanların iyiliği/kötülüğünden bahsetmek daha doğru olur kanımca.

    Asıl isyan ettiğin konu kız/erkek ilişkileri mi yoksa genel anlamda insanların ve dünyanın gidişatını mı kastettin anlayamadım.
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    insan ilişkileri. genel olarak her şeyi kapsayarak ama iletişim önemli şey. biriyle dostluk kurarken bile insanlar çıkarcılık peşinde, bu bana ne verebilir düşüncesinde. bilmiyorum bu bana çok koyuyor. çok bozuk bir nesiliz sanırım ben bugün bu kanıya vardım.
  • Haklısın ama sen kendin olmaya bak çevrende olan bitene çok takma kafayı.

    Aslında onlar kendi kalbini köreltiyor ve ileri de alınası gerçek hazdan uzaklaşıyorlar.

    Gerçek aşkı bulup evlendikten sonra sen kazanacaksın.

    Edit: Kendine çok dost arkadaşta arayacağım diye uğraşma. Okul zamanında başına ne gelirse onlardan gelir zaten ama samimi olacağın iyi arkadaşların vardır illaki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 28 Nisan 2014; 21:34:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    yok öyle bi derdim. zaten en yakın arkadaşım erzincana taşındı bu sene, okuldan çok sevdiğim 1-2 kişi var o kadar onlar da sağolsun her günümde yanımdalar. ama ne bileyim insana çok koyuyor. maneviyattan uzak, tamamen çıkarlar için yaşamak benim doğama çok ters.
  • Eğer yağ çekmek ve kıyak çalışmaktan daha çok fayda ediyorsa bir ülkede, bu ülkeden hayır gelmez..
    Maalesef Türkiye böyle çıkarlara dayalı bir yer oldu artık, birde Müslüman devletiz.
  • biz suriyelilere, ırağa giren amerikan askerlerine yardım etmekten kendi toplumumuzdaki açlara fakirlere yardım edemiyoruz. bugün bi haber gördüm, adanada işçinin tekinin kolu kırılmış ve ikiz çocuğu olmuş ama adam sevinemiyorum diyor, onlara bakamayacağım diyor. ya böyle olayları görünce içim parçalanıyor, bilmiyorum allah yardımcımız olsun.
  • Sözde "Müslüman"ız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Linkin--52

    bugün nisanın 28. herkes sevgilisiyle gezerken, cıvıl cıvıl dolaşırken ben bunları düşündüm ve içim çok kötü oldu. lise 3. sınıf öğrencisiyim. çevremdekiler mi kötü yoksa gerçekten insanlar bu kadar şerefsiz mi oldu bilmiyorum. kızları ayrı bi fingirdek, keza erkekler desen kimden nasıl faydalanırım derdinde. büyükşehirlerdeki bu durumu düşünemiyorum. bilmiyorum bazen şehir hayatını terk edip gidesim var ama korkuyorum da neyden korktuğumu bilmeden.

    Lise 3. Sınıfım aynı bu şekilde düşünüyorum hocam. Çok arkadaşın olup olmaması da önemli değil okulda o kadar kişi tanıyorum ama hepsi mi çıkar peşinde olur arkadaş ya. Kızlar desen şeytanlık yapıyor popüler olma çabaları. Erkekler beyni ile başka organları yer değiştirmiş kızlardan faydalanmaya çalışıyor. Hocam bazen kendi kendime "keşke Osmanlı döneminde yaşasaydık" bile diyorum. Harfiyen katılıyorum dediklerine ama cidden takma insanları. Ben bilim sayfaları tıp fakültesi sayfaları takip ediyorum hedefim tıp olduğu için. Sen de ilerdeki hedefinle ilgili şeyler araştır günlük hayattan uzaklaştırır biraz. Ayrıca iyi bir üniversite ve iyi bir fakülte kazanmaya çalış yoksa bu insanlardan kaçış yok, iyi yerlerde de olur çıkarcı insanlar ama en azından daha az olur, benim gibi düşünen insanların olduğuna sevindim gebercez gitcez geriye bir şeyler bırakmak için hedefine yürü, bugüne bakma yarına bak o zaman daha az düşünürsün bunları. Ya da en azından ben kendimi öyle avutuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Korkunun anasıdır bağlanmak bağlanmaktan korkarsın sonra bağlanırsın aslında mühim olanın bağlanmak değil kopmak olduğunu anlarsın.

    Anı yaşa gerisi yalan bende tipsiz sapıp ama mutlu olmaya çalışıyorum.
  • Ben alıştım artık çıkarcı bencil insanlara sende alışsan iyi olur bence.Bakıyorum beni takmıyorlar bende onları takmıyorum birkaç arkadaşla günler gelip geçiyor çokta fazla takmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.