Şimdi Ara

çok çok çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim için çok çok çok önemli olan bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

    klasörler ve dosyalarım yeşil renkte görünüyorlar. sitede ve sitelerde araştırma yaptım .denilenleri yaptım ancak hiç bi çözüme ulaşamadım. (Dosyanın özelliklerine baktığım zaman gelişmiş sekmesini tıkladığımda veriyi korumak için şifrele seçeneğinde çentik var onu kaldırmak istiyorum kaldıramıyorum.sitelerde sahiplile alakalı problem olduğu yazıyor denilenleri yapıyorum ancak olmuyor)

    Dosyayı açmak istediğim "------------ belgesine ulaşılamıyor.Belge salt okunur veya şifrelenmiş olabilir"yazısı çıkıyor tamam dediğim zaman "erişim hatası" mesajı alıyorum.

    Kişisel bi problem olsa sorun değil işyeriyle alakası olan bi mevzu olduğu için çok sıkıntılı bi durumdayım.yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardım edin.



  • Moralini bozmak istemem ama işin çok sıkıntılı. Bu konuda profesyonel yardım almazsan başın daha çok ağrır. Öncelikle makinanda fazla bir müdahele vs. yapma ve bu işi iyi yapacak bir yer bulursan iyi olur. Çünkü bu işlem verileri bir sertifika ile şifreler ve sertifikada sorun olursa iş tamamen çıkmaza girebilir. Yapılacak her müdahele işleri daha çıkılmaz bir noktaya götürebilir. Senin bilgisayarın olsa şunları yap derdim ama işyeri bilgisayarı için çok dikkat et. Bu işi bir kerede yapabilecek bir yere götür bence kendinide verileride riske etme.

    Eğer kolay ise zaten fazla bir ücret almazlar... Kolay gelsin.
    (Bence senin durumun forumda çözülebilecek birşey değil burda boşa vakit kaybetme. Tecrübe ile sabittir.)
  • yapma ya. kötüydüm şimdi daha da kötü oldum. olsun dost acı söylermiş.yandık desene.kim yapar abicim bunu
  • Yer neresi. İstanbul Ankara ise bu işte baya uzmanlaşmış yerler var. Google da veri kurtarma diye aratırsan baya iyi firmalar var hatta 24 saat aktif çalışan yerler bile varmış...

    Aman kullanıcı falan silmeyin, şifre falan değiştirmeyin... Belki senin sorunun o kadar büyükte olmayabilir ama benim bu konuda yaşadığım tüm tecrübeler hep keşke ilk şöyle yapsakdık diye bitiyor. Belkide 5 dk. lık iş ama yarım yamalak yapılınca al sana dağ gibi sorun...

    Moralini bozmak istememezdim ama sen bu yüzden daha dkkatli adım at...
    Komşunun oğlu bilgisayardan anlar o halleder işinede hiç girme...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.