Şimdi Ara

Çok acil tavsiyenize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, belki de bu bölüme ilk defa bir şey yazıyorum. Dijital uydu alıcıları vs ilgili detaylı pek bir bilgiye sahip değilim.
    İstediğim şey, odamda pc başında vakit geçirirken tv, maç vs izlemek. Evde digiturk plus ve normal(2 farklı odada) ve dsmart hd var. Fakat odam için ekstra almak istemiyorum ya da son çare olarak düşünüyorum.
    Sormak istediğim şeyler, apartmana ait olan digiturk ve dsmart çanak antenlerini eğer hd bir alıcı alırsam kullanabilir miyim? Yoksa farklı bir çanak almam gerekir mi? Eğer kullanabiliyorsam, yeterli olurlar mı?


    http://www.amazon.co.uk/DVBSky-satellite-M88DS3103-consumption-Blindscan/dp/B007MCFENC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1340906787&sr=8-3

    Bir başka düşündüğüm şey ise, linkteki DVB-S2 HD USB ile, eğer kullanabiliyorsam digiturk veya dsmart çanaklarını kullanıp yayın alıp bilgisayarımda kullandığım yanyana 2 monitörden birinde görüntüyü izlemek. Tabii bunun için başka bir şeye ihtiyacım var mı? Tam olarak kestiremiyorum. Detaylarıyla anlatırsanız ve ya başka fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.







  • Arkadaşlar, acil cevaplara ihtiyacım var. Yakında yurtdışından döneceğim ve almam gereken bir şey varsa burdan almak istiyorum. Teşekkürler.
  • Aklıma gelen opsiyon bu durumda capture kartı alıp görüntüyü pcye aktarmak olur. En uygunu o gibi duruyor. Diğer türlü de ekstra cccam tv kartı ve D-Smart modulu gerekiyor o da ekstra üyelik demek olur sanırım ancak net bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.