Şimdi Ara

Cod : Advanced warfare Hakkında kararsızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar ben call of duty advanced warfare oynamak istiyorum ama sistemim biraz düşük black ops 2 yi gayet akıcı medium ayarlarda oynayabiliyorum advanced warfare de oynayabilrmiyim sizce ? akıcı olmak şartıyla tabi grafikleri lowada alırım fark etmez ama black ops 2 gibi akıcı olurmu aralarında çok sistem varmı ?

    : sistemim :
    ram : 4 gb
    64 bit
    Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2.30GHz
    Radeon (TM) HD 7450M

    can you run it isimli siteye baktıgımda black ops 2 yi islemci ve ekran kartından dolayı zorlanacagım yazıyor fakat cs:go dan daha akıcı oynuyorum 60-70 fps ile

    lütfen yardım edin indirip denemek isterdimde oyunun boyutu cok fazla ayrıca oyunu orjinal alıcam parama yazık olmasın lütfen hertürlü yorumunuzu bekliyorum kendi bilgisayarınızda nasıl performans alıyorsunuz felan söylerseniz sevirinirim bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babyermen -- 6 Aralık 2014; 21:43:11 >



  • Sistem yetse bile oyunda ciddi performans problemleri var. En ileri düzeylerde bile multiplayer modunda ilginç kasmalar olabiliyor. Ram konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Çünkü ram kullanımı zaman zaman 3gb'ı bile aşıyor.
  • İşlemci de RAM de sıkıntı. Oyunu düşükte bile kasarak oynarsın ki CoD düşük FPS ile oynanacak bir oyun değil. MP reflekslere dayandığından keyif alamazsın.
    BO2 ile Ghosts ve AW sistem gereksinimleri arasında çok fark var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.