Şimdi Ara

Cnntürk'te Muharrem İnce Fırçası(Video Geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
21.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
548 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muharrem İnce'den CNN e meydan dayağı
  • Guzel konusmus hatta oyle guzel konusmus ki burda ki bi kac uye kudurmus

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih

    Muhafazakar bir insan olarak bu adama oy veririm. Milletin parasıyla ayran içeceğine kendi parasıyla bira içsin.
    Hocam sizi tebrik ediyorum. Kemalist bir CHP seçmeniyim. Eğer CHP muhafazakar Abdüllatif Şener'i aday gösterse aynen şu anda İnce için olduğu gibi gönül rahatlığıyla ve seve seve oyumu verecektim. Önce dürüstlük ve liyakat. Bir ülke liderinde olması gereken ve bugün Türkiye olarak en muhtaç olduğumuz şey bu. Sağ-sol, alevi-sünni, Türk-Kürt, muhafazakar-seküler vs vs ayrımları artık doğru değil. Dürüst mü, liyakat sahibi mi, medeni mi, özgürlükçü mü, bağımsızlıkçı mı, vatansever mi, onurlu mu benim için sadece bunlar önemli. Toplum olarak bu yaşamsal ortak ihtiyaçlarımıza yönelmeliyiz. İdeolojik çatışma zamanı değil. Ülkemiz her anlamda elden gitmekte.




  • Kadına şiddete karşıyız ama bu kadın dövülür. Mimiklere, hareketlere bak.
  • Ateşleyin ateşleyin muharrem inceye ateşleyin. Allah korusun daha şimdiden vatandaşın sırtına binmeye çalışan adam devletin o ağır yükü altına girince 80 milyonun ciğerini söker para için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce görmüş kalın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünün “Meralcileri” şimdi “Muharremci” olmuş . Ne ara değiştiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin ilginci Akp lilerin ciddi bir tepkisini Almaması hatta sempatik bile gelmesi bizim toplum pısırık pamuk gibi adamlardan hoşlanmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Kilicdaroglu derhal ama derhal istifa etmelidir. Bu ciftbasliliga bir an önce son verilmelidir.

    Gerçi biraz geç kaldı, fakat kilicdaroglu muharrem Ince yi harcamak için aday yapmıştır.

    Ben muharrem incenin yerinde olsam, diyelim ki seçildim , en kısa sürede kilcdaroglunu sutlarim. Bu süre 1 ayı gecmez.

    Öte yandan Feto ile ilgili adımı ortaya koyarım(büyük konuşmaktan Allah sakindirsin ) Abd nin bu teröristler ile işi bitmediği sürece, bırak usulüne uygun istemeyi, kapılarında yatsak yine vermezler.
    Tipik siyasal islamci. Gücü ele alınca dusmanlari temizle, yerlerine kıl kuyrukları koy.



    Bunlar az birsey palazlanınca küçük enisteyide harcamışlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinlerken ağzı burnu yer değiştirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir cumhurbaşkanı adayının Türkiyenin milli çıkarlarını korumak gibi bir görevi, yetkisi ve sorumluluğu yoktur arkadaşlar, yapmayın lütfen. Hiç bir amerikalı yetkili de bir seçim vaadine binaen lütfen incirliği kapatma diye bir miletvekilini aramaz, hatırlatırım kendisi şu anda milletvekili.. Bunlara inanıyorsanız akıl sağlığınızı kontrol ettirin. Sayın İnce ve diğer partililer şimdiye kadar neden korumadılar milli çıkarlarımızı, onlara göre ülke satılıyor, batıyor, ülke çok zor durumda, ekonomi bitik vs.. Yani milli çıkarları düşünmek için illa c.başkanı adayı mı olması gerekiyordu? Bunlar hep yetersiz, gereksiz, altyapısız seçim vaatleridir. İncirliği bugün Trumpın kendisi bile kapatamaz, pentagon asla böyle birşeye müsade etmez. İncirlik, abd nin ortadoğudaki askeri manada eli ayağı konumundadır. Kapatırım haa diye bir olay diplomaside sözkonusu değil. Ayrıca diğer bir konu, Filistinde İsrail zulmu yaşanırken, Sayın İnce neden bu konularda bir vaadde bulunmuyor? Bakın İİT toplandı, alınabilecek gerekli bütün uluslararası alanda önemler, diğer ülkelere uyarılar vs yapıldı. Yani sadece muhalefet mantığıyla sumhurbaşkanlığı seçim kampanyası yürütülmez, sadece iç siyasetten ibaret değil ülke yönetimi. Bu sebeplerden ötürü Sayın İnce sınıfta kalmaktadır. Son derece yetersiz bir adaydır. Ha oy alır, CHP nin oylarının çoğunu alır o ayrı konudur..




  • Suratlar görülmeye değer , hele orada tek özelliği ak parti'nin sesi olmak olan bir kaç tip var , fena bozulmuşlar.

    Hep söylüyorum bu iktidardan beslenen çapsızlar bu iktidarı bu kadar savunmakta haklılar çünkü normal bir ortamda bu seviyelere gelecek beceri , birikim ve eğitimleri yok.

    Koskoca Türkiye böyle yalaka,yağcı dalkavukların elinde oyuncak oldu üzücü.
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Takım mı tutuluyor, ülkenin Cumhurbaşkanı mı seçiliyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem baba gunden gune kendini gelistiriyorsun önceden biraz antipatik ve amatör geliyordun ama tavırlarin sozlerin durusun bakisin bile cok kararli kendine guveniyorsun su anda bircok kisiden daha yetkin bir lidersin chp icinde. helal olsun yuzumuzu güldürdün. Onceden alternatif bulamayip iyi partiye veriyim diye dusunuyordum ama kendini gosterdin ispatladin bence oyumu sana vercem dilerim kilicdaroglu vitaminsizi de bir an önce uzar şu partiden meydan KK gibi beta liderlerimsilere kalmamali.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 19 Mayıs 2018; 10:43:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelstina

    Bir cumhurbaşkanı adayının Türkiyenin milli çıkarlarını korumak gibi bir görevi, yetkisi ve sorumluluğu yoktur arkadaşlar, yapmayın lütfen. Hiç bir amerikalı yetkili de bir seçim vaadine binaen lütfen incirliği kapatma diye bir miletvekilini aramaz, hatırlatırım kendisi şu anda milletvekili.. Bunlara inanıyorsanız akıl sağlığınızı kontrol ettirin. Sayın İnce ve diğer partililer şimdiye kadar neden korumadılar milli çıkarlarımızı, onlara göre ülke satılıyor, batıyor, ülke çok zor durumda, ekonomi bitik vs.. Yani milli çıkarları düşünmek için illa c.başkanı adayı mı olması gerekiyordu? Bunlar hep yetersiz, gereksiz, altyapısız seçim vaatleridir. İncirliği bugün Trumpın kendisi bile kapatamaz, pentagon asla böyle birşeye müsade etmez. İncirlik, abd nin ortadoğudaki askeri manada eli ayağı konumundadır. Kapatırım haa diye bir olay diplomaside sözkonusu değil. Ayrıca diğer bir konu, Filistinde İsrail zulmu yaşanırken, Sayın İnce neden bu konularda bir vaadde bulunmuyor? Bakın İİT toplandı, alınabilecek gerekli bütün uluslararası alanda önemler, diğer ülkelere uyarılar vs yapıldı. Yani sadece muhalefet mantığıyla sumhurbaşkanlığı seçim kampanyası yürütülmez, sadece iç siyasetten ibaret değil ülke yönetimi. Bu sebeplerden ötürü Sayın İnce sınıfta kalmaktadır. Son derece yetersiz bir adaydır. Ha oy alır, CHP nin oylarının çoğunu alır o ayrı konudur..
    Mevcut hükümet ne yapıyor acaba Filistin için boş boş konuşmak dışında? Ayrıca Filistin değil mi ermeni soykırımını tanıyan? Hükümet israil konusunda ne yapmıştır? Vaadler demişsin de emekliler için ikramiye mevzusunu 3 yıl önce kim gündeme getirmişti ve ne cevap verilmişti? Bu 3 yıl içinde ne değişti de 180 derece değistiler? Gerçi 180 derece dönmek bu hükümetin uzmanlık alanıydı, unuttum bir an

    Muharrem ince herkesin özlediği şekilde bütünü kucaklayıcı, toplumun beklentilerine paralel konuşuyor. Vaadettikleri de boş görünmüyor. İnşallah muvaffak olur da Arap sevicileri din tüccarlarından kurtuluruz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir tek incenin dürüstlüğüne güveniyorum. Yıllarca zaten hep duruş gösterdi, herkes kabına göre şekil alırken haksıza haksız dedi haklıya haklı dedi Meclis'te aksini kimse söyleyemez diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 19 Mayıs 2018; 10:57:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamın karekökü, DNA'sı, endoplazmik retikulümü İnce be! Helal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım 24 Haziran'dan sonra Hande bir daha sırıtabilecek mi? Alayının sonu geliyor. Muharrem İnce iyi ayar veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman06

    Takım mı tutuluyor, ülkenin Cumhurbaşkanı mı seçiliyor ?
    Ülkeyi kutuplaştıran malum kişiye sorulması şart.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.