Şimdi Ara

cn.vme2670m mağduriyeti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bilgisayarı vatanbilgisayardan alalı 7-8 ay oldu. Fakat ekran kartının güncel driverı yok. Caspera özel bir ekran kartı yapılmış diye, 1-2 yerde okumuştum. Windows 8 kuruyorum, ekran kartını yükleyemiyorum. Onu geçtim, windows 7 de kurduğumda bile, randıman alamıyorum.

    Casperın sitesinden destek mesajı çektim biraz önce. Cevapları ne olacak bilmiyorum ama satış sonrası destek sağlanması gerekmiyor mu? Özel üretim dahi olsa, bizi mağdur etmemeliler. Dota 2 oynuyorum ve battlelarda fps 20 - 30 lara düşüyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya.

    Cevaba göre gerekirse, şikayetim var vs.. sitelerine de yazacağım. Benim gibi mağdur olanlarınız var mı onu öğrenmek istiyorum veya çözüm bulabilen?


    CPU: i7 2.2ghz
    Ram: 8gb ddr 3
    Ekran kartı: ati readon hd 6610m



  • aynı pc bendede var hiç oyun oynamadım, ssd taktım, ofis web film izlemek için kullanıyorum, casperdan oyun performansı bekleme :/ aslında satarken 128bit ekran kartı diye sattılardı
  • Ben şikayet açmadan mailime cevap gelmiyor. Ayrıca bende ısınma sorunu var. O bilgisayardan kurtul ve casper alma. İleride çok sorun yaşarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.