Şimdi Ara

Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
10.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daimi 4 çeker yoruyor benzinli motoru, aynı pek düşürülemeyen tüketim olayı eski quattro A4 Tfsi'larda da vardı. önden çekiş 2.0'i kasarsın 5.5 litre ile gider ama quattrosu kas 7 altına düşmez asla.. azcık dolan şehir içi direkt 12-13 litre. bu yüzden büyük hacim dizeller çok yakışıyor bu tip araçlara veya arkadan itiş olacak.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Servis bölümü ayrıdır bence. Ankara birmotta maserati, alfa romeo, jeep ayrı bir bölümde. Liftler ve ustalar ayrı en azından ama bazı kullandıkları makinalar ortaktır muhakkak rot balans gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

    Yakıtınız bu performansta bir arabaya göre gayet normal.

    Eşdeğer olarak 320yi aynı şartlarda 10 12lt nin altına düşüremezsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yakıtı şikayet babında yazmadım zaten, ve bunu göze alarak bu arabaya müşteri oldum…

    Hem yürüsün hem yakmasın, böyle bir dünya yok, sadece katalog verilerine itibar edilmesin, giden araba yakar demek istiyorum. Hem 5,5-6 saniyede 100km ye çıkacaksın, hem 200 üstü hızlara soluksuz çıkacaksın, hemde 7-8 litre yakacaksın… Hem otobüste dört koltuk yanyana oturacaksın, hemde dördüde cam kenarı olacak, olmaz, olur diyen yalan söyler…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.6 arkadan itişli 320i 10 12 lerde gezerken bu arabanın yaktığı bedava


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Doğru da o motorun sorunu derme çatma sakat motor olması.. strok yok motorda. sıkıştırma yok bişey yok bomboş alt devirler, yakacak tabiki.


    esas avrupadaki 2.0cc 320i daha az yakıyor.


    Giulia'nin 2.0 sprint'leri var 200hp arkadan itiş. onların tüketimi gerçekten iyi, bu hocamız 4 çekere veriyor yakıtı ama koymaz tabi böyle 4 çekerin tadı da ayrı.

  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

    3 milyon verecek olsam son bakacağım şey yakıt olur 280ligi alarak en doğrusunu yapmış bence

    Mesela bizimkiler bir dönem gitti s90 dizel aldı

    Yemin ediyorum o arabaya yapılacak en büyük ihanet dizel almak

    Avrupa'da t8 ini kullandım, işte diyorsun E segment araba bu

    Premium araçlarda hacim güç çok şeyi değiştiriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

    Bir de 200hp sprint stelviolar var, onlara ne dersin hocam ? 4 çeker sanırım onlar ama 2 milyon tl civarı arada güzel ilan çıkıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Yakıt zaten problem değil, verim anlamında yazıyorum ben.. mesela 3.0 litre 6 silindir bir dizelde gerçekten acayip tatmin oluyorsun, uçmaya uçuyor aletler, yakıta geldi mi de çok başarılı oluyorlar 4 çeker olsun olmasın. ama benzinli 4 çeker oldu mu çok iyi bile gitse hem 3.0 gibi hissettirmiyor de hemde 400kmde bir falan yanaşıyorsun pompaya..


    B7 A4 3.0 tdi quattro kullanmıştım bende yurtdışında, düz vitesti birde. muazzam birşey o torkla 4 çeker birleşince. üstüne de bir depoyla 1000km yapar falan.. 2.0T'lerden alamıyorsun tam o tadı demek istediğim o.


    S90a falan 2.0 dizel küçük kalıyor, çok tatmin edici olacağını düşünmüyorum.

  • masterap M kullanıcısına yanıt

    Onları pandeminin başında süper uyguna verdiler bir ara, bizim patron da bakmıştı, araç yoktu. az geliyordu gelen gitti. Jeep verelimdi falan yaptıştılardı adama =)


    Stelvio test aracı yoktu kullanamadım Giulia kullandık valla aynısın az yükseği aslında pek bir fark yok. Giulia hakikatten muhteşem bişey yav ama.. şu lanet konu yüzünden girip girip bakıyorum =) üzülüyorum 1.6 diye almanlara olan rağbete, araba değil hiçbiri o motorlarla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 3 Mart 2024; 13:9:36 >
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Evet cls nin hızlanma hissi, hiç kesilmeyecekmiş gibi pürüzsüz hızlanması Alfada yok, cls de 250 de sınırlama vardı, hafif rampa aşağı 260 gördüğüm çok oldu, 4000 devirde 260 yapıyordu, demek sınırlayıcı olmasa 300 e çok rahat çıkardı, o sürat göstergesindeki ibrenin sanki devir saati gibi hareketi anlatılmaz…

    Bunu yapıyordum ama sonrada ne zaman arıza yakacak diye 3.5 atıyordum:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

    Alfayla bı top speed atarsınız artık:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yıllar önce etrafımı dinlemeyip 159 alarak benzer bir aksiyon yaşamıştım. İyi ki yapmışım. Bizim insanımız, bilip bilmeden konuşmayı seviyor. Çok doğru karar vermişsiniz. Güle güle kullanın

  • Giulia italya'da yaşadığım dönemde aklımdaydı, birinci önceliğimdi. ülkeye dönünce hayalimden bile çıkardım. Jandarma arabaları da giulia orada. Aslında jandarma olmak lazım : )


    Seneler önce 159'u aldığımda eşim de çok beğenmişti. Sattıktan sonra bu arabayı neden aldık çok kötü görünüyor demeye başladı (3 ayda sattım). Nedense Alfa Romeo insanı alana kadar çok cezbediyor, kullanırken de insan çok memnun oluyor, ama alıp sattıktan sonra bir daha almak içinden gelmiyor. Heves almak için Giulia güzel seçenek. Mercedes'teki tercihinizi beğenmedim açıkçası sizin için iyi geçiş olmuş. Giulia'yı beğenmeniz normal. Kısa süre sonra hevesinizi alıp satarsınız.

  • Alfa şunu wagon versiyonunu çıkarmadı ya yazıklar olsun :(

    Çok güzel , kaliteli bir otomobil almışsınız. Güle güle, kazasız belasız, keyifle kullanın.

  • Dün akşam Alfanın premium olmadığını anladım, her zaman benzin aldığım yere girdim, pompaya yanaştım, hoşgeldin abi dedi, hoşbulduk abim, fulle sana zahmet dedim içeri gittim, ödemeyi yaptım, fişin yanına birde bahşiş ayırdım, arabanın yanına bir geldim ki ne göreyim, camları silmemiş elinde fişle bekliyor, bende bahşişi vermedim fişleri değiştik bindim gittim. Oysa cls ile benzinliğe girdiğimde bütün pompacılar kendi pompasına çağırır, yanaştığım pompadaysa, abi suyunu tamamlayım mı, lastik havalarını kontrol edeyim mi? Diye 40 takla atarlardı, işim bitince arabayı zor alırdım ellerinden.😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt
    https://www.instagram.com/reel/C4On5Z6o0gB/?igsh=MTkwbHp5aGY3ajd3ZQ==
    0-180 videosu, bakalım olmuşmu…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İdare eder arabadir giulia ancak 2. elleri çok çok zayif. Şahsen 2014 w205 kasa c250 kullaniyorum 2.0 211 ps , 0-100 değeri 6.6sn ve son hiz 250 :)
    Alfa grubunda stelvio baktim inanin w205 e göre daha dar gelmişti şahsen , ha sanzimani zf8 dir motoru gm/fiat tir.
    Hayirli olsun yine de, sevgilerle

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

    Nasıl aracınızdan memnun musunuz? Periyodik bakımları ne tutuyor? Kronik arızası var mı? Sehir içi tüketimi falan? Benimde düşüdüğüm araçlardan birisi. Gücü olsun, 0-100 verisi olsun çok çekici geliyor.

  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Valla memnumum, periyodik bakim geçen sene eylülde yetkili servis mengerlerde 11k tutmuştu,fren hidroliği + klima temizliği + periyodik bakim olarak aldim, 4 disk ve balata değişti bunlar da 27k tuttu, ben sürekli mengerler Davutpaşa gittiğim için indiririmim oluyor ,siz giderseniz farkli fiyat cikabilir.
    Eğer almayi düşünüyorsaniz bakim geçmişini mutlaka sorgulayin, çok fazla yazilim atip hor kullanan var.Tam fiyat performans aracidir, ayni zamanda sleeperdir reno motor sanarlar, c180 sanarlar selektör atarlar cevabini fazlasiyla verirsiniz :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.