Şimdi Ara

CLİO GRAND TOUR 1.4 98 BEYGİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
26.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1240 kg yazıyor. araç ağırlık olarak clio lara göre biraz ağır ama yol tutuşu bu yüzden çok iyi.
  • Hmm. benim ruhsatta da 1280 KG yazıyor. ama motor farklı. 1.5 dci. duyanlar şaşırıyordu 1280 KG ağırlığı. sizinki kaç diye ondan sordum. clio III HB den alınan arka süspansiyonları güçlendirmişler ye G.T'de, ondan mıdır nedir aracın süspansiyonu bana bazen bayaa sert geliyo. clio HB ye hiç binmedim onlarda nasıl bilmiyorum ama. G.T'nin süspansiyonları bana bazen biraz fazla sertmiş gibi geliyo.
  • hayırlı olsun
    kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle..
  • size bir sorum olacaktı. bu araba için sizce en iyi benzin hangisidir. deposunda total öneriliyor. 91-95-98 oktan. acaba 97 oktan lılarla uyumlu mudur. sizce hangi firma ve kaç oktan benzin alayım ki aracım için hem ekonomik hemde performaslı olsun. cevaplarınız için teşekkürler
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullanın..kazasız sürüşler dileğimle..
  • iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Hayırlısı olsun.Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
    Bu aracı almadan önce araştırdığınız diğer markalar nelerdi?Bu araçta karar kılmanızın nedenlerini yazabilir misiniz?
    Aynı katogerideki diğer araçları kullanıptamı tercihinizi bu araçtan yana kullandınız.
  • araştırdığımız modeller hyundai accent era,opel astra classic,honda jazz elite,fiat fiorino modellerini araştırdık. fiorinonun yeterli olmayan bagajı ve arka koltukların tek yatmasından dolayı eledik. opel astra classic yıllardır aynı kasaı kullanması ve çok fazlayenilik olmamasından dolayı eledik. hyundai accent era iyi satış grafiği yakalamasına rağmen güvenlik olarak çok fazla güvenmediğimizden eledik. aslında honda jazz elite alacaktık. ama honda jazz kasa değitireceğindan ve elite modeli artık gelmediğinden bayilerin bize söylediği ve honda merkezin yeni kasa hakkında yıl sonuna kadar bilgi veremeyiz dediği için eledik. aklımızda bu araba çok yoktu ama araştırınca ve aracın büyük bir kısmı yurt dışına gideceğinden ve renault markasına güvendiğimizden bunu aldık. güvenlik aracın arkasının daha güzel olması koltukların 1/3 ve2/3 şeklinde yatması bagajının geniş olması ve yeni bir araç olması bizi bu aracı almamızı sağladı. işte hikayesi kısaca bu.aldığımız araçta far sensörü,yağmur sensörü,4 cam otomatik,otomatik klima,çelik jant,ilave viraj farları ve diğre özellikler eklendiğinde bu özelliklere sahip toyata wolksvagen gibi araçlardan baya bir fiyat farkı olması bizi bu aracı almaya itti.




  • size bir sorum olacaktı. bu araba için sizce en iyi benzin hangisidir. deposunda total öneriliyor. 91-95-98 oktan. acaba 97 oktan lılarla uyumlu mudur. sizce hangi firma ve kaç oktan benzin alayım ki aracım için hem ekonomik hemde performaslı olsun. cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mdemir301

    size bir sorum olacaktı. bu araba için sizce en iyi benzin hangisidir. deposunda total öneriliyor. 91-95-98 oktan. acaba 97 oktan lılarla uyumlu mudur. sizce hangi firma ve kaç oktan benzin alayım ki aracım için hem ekonomik hemde performaslı olsun. cevaplarınız için teşekkürler


    Bence en uygun yakıt 95 oktan Kurşunsuz Süper benzindir. Aynı motorlu Symbol'ümde BP'nin 95 oktan Kurşunsuz Süper benzinini kullanıyor ve çok iyi verim alıyorum. Tavsiye ederim.
  • Güzel araba ama
  • 95 oktan tavsiye ederim.hem 98 oktan motor hacmi düşük arabaya hem fazla performans vermiyor hem fazla bir tasarruf sağlamıyor bu yüzden 95 ideal
  • meraba.. öncelikle hayırlı olsun. çok güzel bi seçim yapmışınız. bence düşündüğünüz araçlar arasında en iyisi bu. megan kalitesinde fakat daha küçük boyutlu bi araç. 1250 kg ağırlığı var diye yazmışınız. 1.4 motor yetiyormu bu ağırlığı çekmekte. megan 1150 gk ve 1.4 motor yetmiyor deniyorda. performansını biraz test edip bilgilendirirseniz sevinirim.

    araç gerçektende galerilerde yok bende dinamik modeline bakmak istedim fakat hiç gt yoktu.
  • içi gerçekten çok güzelmiş kardeş
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler kardeş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dnz78

    meraba.. öncelikle hayırlı olsun. çok güzel bi seçim yapmışınız. bence düşündüğünüz araçlar arasında en iyisi bu. megan kalitesinde fakat daha küçük boyutlu bi araç. 1250 kg ağırlığı var diye yazmışınız. 1.4 motor yetiyormu bu ağırlığı çekmekte. megan 1150 gk ve 1.4 motor yetmiyor deniyorda. performansını biraz test edip bilgilendirirseniz sevinirim.

    araç gerçektende galerilerde yok bende dinamik modeline bakmak istedim fakat hiç gt yoktu.

    ağırlık 1240 kg.araba yeni olduğu için daha performansına bakamadım kitapçığında 1000 km ye kadar en fazla 130 veya en fazla 3000 veya 3500 devirde kulanmam gerektiği yazıyor. sadece şunu söyleyebilirim.bagaj full dolu,tek koltuk yatık tek koltukta da dolu araçta 2 kişi aydın-izmir otobanında 3500 devir 5.viteste 110 ile geldim. yolda herhangi bir performan sorunu yaşamadım. 1000 km yi geçmesini bekliyorum.bagaj gerekli olduğu için bunu aldık. araç zaten showroomlara çok nadir geliyor. biz görmeden sipariş ettik. zaten servise gelen tek araç benimki idi. sipariş edilmeseydi büyük ihtimalle ihraç edilirdi yurtdışına. araçtan şu an memnunun. otomatik klima olması çok iyi zaten. içeriye ve dışarıya göre kendi hızını kendi ayarlıyor. böylelikle yakıttan tasarruf sağlıyor.




  • yeni fotoğraflar

     CLİO GRAND TOUR 1.4 98 BEYGİR


     CLİO GRAND TOUR 1.4 98 BEYGİR
  • başka bir fotoğraf

     CLİO GRAND TOUR 1.4 98 BEYGİR
  • bizim komşu da otomatik viteslisini almış vites tiptronik
  • Dostum nazar değecek bu kadar çok koyma resim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.