Şimdi Ara

Civic'imle Kaza (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
12.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun Hocam, Allah korusun.
  • geçmiş olsun
  • saolun arkadaşlar.
  • öncelikle geçmiş olsun,Allah beterinden korusun..

    quote:

    Orjinalden alıntı: trevanian000

    Yanlış hatırlamıyorsam; Honda'lar arkadan darbe aldiğında benzin deposu hasar görmesin ve yolcuya zarar vermesin diye ortaya doğru hareket ediyor diye biliyorum. Arka koltuğun yerinden oynaması bununla ilgili olabilir mi?


    benzin dopesu hareket edermi bilemem de ,darbe anında bir swich yakıtı keser,belki de araç yakıt kesildiği için bir müddet gittikten sonra motor çalışmadığı için ani duruş yapmış olabilir..ya da arka çamurluk içinde davlumbazla tekerlek arasına bir parça sıkışıp durdurmuş olabilir..
  • şaka maka iyi darbe almış araba. geçmiş olsun. önemli olan canın sonra malın
  • sizde sağolun arkadaşlar.
  • şu an durum nedir? araç onarılabiliyor mu,yoksa pert denildi mi? benim eski aracım da sağ arkadan kazalıydı,tavan+arka sağ çamurluk ve direği komple işlem görmüştü,üstelik bildiğimiz clio symboldü bilindiği gibi şase zayıf bunlarda , honda gibi yeni teknoloji ve %bilmem kaçı birinci sınıf çelik değildi,aracın altını onlarca kez incelememe rağmen şase namına bişe görememiştim.konuya gelecek olursam aracının şasesi darbe almış olsa bile absorte etmiştir çarpmanın şiddetini,onarımdan sonra yürüründe de bişe yoksa gözün kapalı binersin,ben symbolle o haliyle rüzgarlı havada viyadükte bilumum hızlar yapmıştım




  • öncelikle geçmiş olsun
    arka stop lambalarının kırılmaması çok ilginç geldi
  • Çok geçmiş olsun
  • bana da şimdi amcan söyledi
    haberim yoktu

    çok üzüldüm
    Allahtan sende bir şey yok.
    geçmiş olsun kardeşim.

    (ergin)
  • Oncelıkle cok gecmsı olsun,benzer bır kazayı daha once yasadıgım ıcın neler hıssettınızı tahmın edbılıyorum.Benım oncekı aracımada kavsakta beklerken kavsaga hızla gıren beledıyenın ekmek tasıyan kamyoneti arkadan carmıstı carpmanın sıddetıyle aracın nasıl savruldugunu hatırlıyorum. Emnıyet kemerı gercekten cok onemlı. Benım aracta koltuk yerınden oynamamıs fakat koltugun arka sırtlıgı gerıye dogru egılmılmıstı kemer takılı olmasa kesin camdan fırlamıstım , sehır ıcı dahı olsa kesınlıkle kemersız yola cıkmayalım arkadaslar.
  • Oncelikle gecmis olsun.. Ben farklı noktadan konuya gireceğim benim arabada LPG var sizde bagajdaki lastik yerinden fırlamıs demişsiniz benim arabada orada lpg tankı var. Demekki lpg olsa kim bilir neler olabilirdi ? yanlıs mı dusunuyorum arkadaslar.
  • Agah kardeşim arabanın şu andaki durumu nedir ? onarım mı yapılıyor, perte mi çıkardılar ?
    sigorta şirketinde tanıdık filan yok mu, hiç diilse onlar araya girse de aracı perte çıkarıp yenisini alabilsen..
    böylece üzüntün biraz olsun hafifler :(
  • o kadar darbeyle perte çıkarmazlar
  • çok geçmiş olsun üzüldüm emniyet kemerini koltuğun arkasından dolardık hiç takmazdık bundan sonra herzman takıcağım :S we takdırıcağım ne demek istediğini cok iyi anladım

    birde google ye bagaja sıkıştı yazıp okursanız o kazadaki kişide kemer takmıyordu we abim sayılan birisidir umarım artık kemer takarız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoodRide -- 9 Temmuz 2008; 13:10:21 >
  • bence çıkar
    quote:

    Orjinalden alıntı: caucass

    o kadar darbeyle perte çıkarmazlar
  • bana da çıkar gibi geliyor. çünkü ne araçları ne hasarlarla perte çıkartıp yenisini aldıklarını gördüm..
    sadece sağlam bir tanıdığa bakar bu iş..aracın mekaniğinde, şasisinde vs.'nde büyük hasar var yazsın rapora yeter..
    inşallah öyle bir imkan olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: guraye

    Oncelikle gecmis olsun.. Ben farklı noktadan konuya gireceğim benim arabada LPG var sizde bagajdaki lastik yerinden fırlamıs demişsiniz benim arabada orada lpg tankı var. Demekki lpg olsa kim bilir neler olabilirdi ? yanlıs mı dusunuyorum arkadaslar.


    lastik yerine lpg tankı yerinden fırlardı ne olacak başka


  • bugün ciddi anlamda sinir seviyem had safhaya çıktı.
    sigortadan gelen arkadaş tespitine sürücü koltuğu ve arka koltukların yerinden çıktığını yazmamış.daha sonra sağolsun honda ayışığı'ndaki arkadaşlar kendisini ikna etmiş.ben gittiğimde şansa eksper hala ordaydı.tabiri caizse kendisine bastım fırçayı.yahu ben bu koltukları elimlemi söktüm ?

    araçta görünen dışında daha büyük sorunlar olduğunu anlattılar bugün bana.örneğin resimde görülen stepnenin alt bölümü paramparça.gerçi resimde pek gözükmüyor ama.oralarda kırılmalar var.ve alt taraftaki bir çok demirde yamulmalar vs. bir 20 günü var dendi.pek fazla hevesim olmadığı için, içimde bir sabırsızlık, neden bu kadar uzun sürüyor gibi sıkıntılarda yok.ne zaman gelirse artık...

    @rallier_61 : hocam az öncede söylediğim gibi tespitler henüz yapıldı.onun için daha birşeye başlanmadı.yarın başlayacaklarını söylediler.honda'da ki arkadaşlar sağolsunlar beni aracın aynı sıfır aldığım gibi olacağı güvencesini verdiler.zaten ufacık bir aksaklık görürsem aracı kaza yaptığımı belirterek, ona göre bir fiyatla satar, aynısının 2009'unu alırım.aksi olursa uzun bir süre daha bu aracımı sürerim.

    @admira : aslında pek ilginç değil hocam.araç bana yüksek bir hızla vuruyor ancak son noktada bir frene asılma söz konusu.yani burun aşağı doğru.zaten subaru'ların ön taraflarıda pek fazla yüksek değil.direk arabanın arka alt bölümüne girdi gibi bişey.

    @individiual : ergin abi çok teşekkür ederim.söylendiği gibi cana gelen mala gelsin.çok daha kötü sonuçlar olabilirdi Allaha şükür ki bu kadarla atlattık.tekrardan sağol abim.

    @Sakkaroz01
    : bu kazada emniyet kemerinin gerekliliğini çok çok iyi anladım.yapabilecek tek şey burdaki tüm arkadaşlarımıza emniyet kemerinden vazgeçmemelerini tavsiye etmektir.inşallah herkes uyar.

    @guraye : bilemiyorum hocam.sevgili okyaypay hocamın söylediği gibi lastik yerine lpg tankı fırlardı heralde : ) gerisini düşünemiyorum.

    @vogue : abi aracımı sigortalayan çok iyi bir arkadaşımız ama hiç böyle bir şey yapmayı düşünmedim.zaten hevesimde yok pek, aracımı düzgün yapsınlar yeter.

    @SweetBoyJNR : kesinlikle arkadan dolamayı bir daha yapmamanızı öneririm.

    arkadaşlar belki uğraşarak aracı perte çıkarabilirim ama ortada öyle yada böyle bir adaletsizlik olur.zaten dediğim gibi pek fazla hevesim yok araba gelsinde bakıcaz duruma göre.

    ve diğer tüm geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aokizilkaya -- 9 Temmuz 2008; 21:54:43 >




  • cok büyük geçmiş olsun. resmen içim gitti şu resimleri görünce... etrafımdaki sportif tipli c sınıfı bir arac alacak olan herkese onerdigim iki aractan biriydi:
    -beyaz seat Leon
    -beyaz honda civic

    Allah baska kaza bela vermesin inşallah...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.