Şimdi Ara

CİTROEN C3 PLURİEL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar. C3 PLURİEL aracımız var. Geçen yıl aldık ve çok da memnunuz. Yalnız alırken satan kişinin kazığını yedik. Şöyle izah edeyim. Üstü açıldığında ve yan barlar çıktığında barların çıkan yerlerine takılan 2 adet plastik kapak ile bağajın oraya takılan plastik raf şeklinde bir parça var. Bunları satan kişi yazlıkta sonra ben size gönderirim dedi, o kadar arama sonrası kaybolmuş diyip işin içinden çıktı. Bu parçaları servisten temin etmek istedik ama 1475 TL fiyat istediler. Çıkmasını almaya niyetlendik yine aynı paraları istediler.
    Eğer ben bunların örneklerini bulursam fiberglastan döktüreceğim. Ancak parçaları numune olarak ustanın görmesi lazım. Bu nedenle; bana yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum. Kargo parasını ben ödeyeceğim. Eğer gönderdiğiniz parçalara bir şey olursa sıfırını almayı da taahhüt ediyorum. Şimdi diyeceksiniz ki nerden güvenelim size. 50 yaşında emekli askerim. Bende söz senettir. Şimdiye kadar kimseye bir üç kağıtçılığım ve yanlışım olmadı. Özellikle İzmir'de olan arkadaşlar var ise çok daha iyi olur.
    Bilmem derdimi anlatabildim mi. Umarım anlayışlı bir arkadaş çıkar.
    Resimlerini aşağıda gönderiyorum.
     CİTROEN C3 PLURİEL







  • İyi günler. Çıkmalarını buldum ama adam 800 tl istiyor. yurt dışında da çıkmaları var, neredeyse sıfır fiyatına geliyor. Araştırmalarım devam ediyor. Gelişme olursa inanın sizin içinde yaptırırım. Merak etmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.