Şimdi Ara

CITROEN C1 ALDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
23.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR,
    yılbasında 2 .el 2008 model sıyah renklı bır cıtroen c1 benzınlı duz vıtes aldım..
    almadan once bayagı bır ıncelemıstım..bu arabayı,ayrıca peugeot 107 sınede bakmıstım..ama kesınlıkle tercıhımı cıtroenden yana kullandım herseyı aynı olmasına ragmen arka stop ve on far seklı benım tarzımı daha ıyı yansıtıyordu. suanda yaklasık 1 aydır kullanıyorum baska araclarım olmasına ve her marka arac kullanmama ragmen ınanın bu arabadan baska araba kullanmıyorum...kullanımı cok zevklı gırıp cıkmadıgı yer yok,butun gozler onun uzerınde..ınanın sehır ıcınde 50 ytl ıle 350 km yol yaptım benzın hıc yakmıyor ve ınanılmaz atık ve çevık yorumlarda okumustum yokus cıkmıyor falan dıye...yok boyle bırsey.. neredeyse motorsıklet gıbı tırmanıyor aksıne...tabı sevmedıgım yanları yokmu var tabı..mesela yol sesını cok fazla alıyor mıchelın lastık kullanmasına ragmen.. bunun yanında suan aklıma gelen bır sey yok..ama aldıktan sonra karsılastıgım 107 ve c1 kullanıcılarıyla konusmalarımda soyledıklerı kesınlıkle yarı otomatık vıtes alınmaması 3 kez degısenı bıle olmus peugeot sahıplerıydı ama ıkısı aynı olduguna gore c1 de boyledır..bırde yakıt olarak dızelden bır farkı olmadıgını soyluyorlar fazla para vermeye ve bakımlardakı farka gerek olmadıgını dusunuyorum yanı duz vıtes ve benzınlı onerırım..aldıktan sonra komple fılm ve kuzenler otoda webasto sunroff takdırdım ınanılmaz oldu sablonlarını orjınal cıtroenden ıstedıler..merak edenler facebook tan kuzenler oto cam a gırıp arabamın resmını gorebılırler..
    sonuc olarak fıyatı pahalı olmasına ragmen kesınlıkle konsept bır araba ,kesınlıkle sıradan degıl her yerde butun arabaların arasında fark edılıyor acıkcası tarzınız varsa ve tarz bır araba almak ıstıyorsanız onerırım..

     CITROEN C1 ALDIM







  • ne kadar verdiniz acaba
  • Ben de merak etmiştim...
  • anahtar teslım 18 e maloldu yılbasından oncekı gun aldım ama yaklasık 1 mılyar ucuza aldıgımı soyledıler yılsonu ellerındekı aracları temızlemek ıcın ..yılbasından sonraya kalsaydım sanırım araba 18 artı alımsatım olacaktı..oyle soyledıler ama zaten kalmazdı.. cunku ben baktıgımda c1 zaten toplasanız 10 tane satılık vardı turkıyede..ve hepsıde 70 80 bın km de ıdı..benım aldıgım araba 30.000 km de ıdı. dedıgım gıbı gercekten ınanılmaz tasarruflu ve gercekten ozel bır arac hergecengun ıyı bır ıs yaptıgımı dusunuyorum...ılerıde tekrar bır kucuk araba alsam kesınlıkle cıtroen ve c1 alırım..
  • dostum araban hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanırsın umarım;) ablama C1 1.4HDI almıştık,sonrasında ablamla hayatımda yaşamadığım tartışmaları bu küçük kırmızı cüce için yaşamıştık. Motorin litre fiyatı 2.30 seviyelerindeyken fethiye-ankara (90-100km hızla) 60 liralık mazotla gelmişti. yol sesi konusuna gelince, çamurlukların içine bir bak istersen,direkt sac var :S ekstra izolasyonu ziebart falan yapıyor ama ben daha C1'ine yaptıran görmedim.
    bir de uzaktan herkes 3 kapı sanıyor, arka kapı açılınca, bir alfa 156 yada seat leon gibi "Gizli Arka Kapı" oluyor :p
  • Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz günlerde kullanın. Bende almayı düşünüyorum. 30000 lerde siyah bulamadım. Ben dizel düşünüyorum. C2 alacakken aklıma girdiler. Çevremde olmadığı için yakından hiç göremedim desem yeridir. Facebook kullanıcısı değilim. Müsait olduğunuzda aracın içinden arka ve önden yakın planlarını koyarsanız bende aracı sayenizde tanımış olurum biraz.. Birde sunroof kabataslak fiyatı kaça geldi?
  • Bende C1 triptonic sahibiyim ve 2.5 yıllık aracım 42000 km de tüm bakımlarını servise yaptırıyorum servis dışında ne ben ne de başkasına el vurdurtmuşluğum var. Ve nazar değmesin şanzımandan yana hiçbir sıkıntım olmadı. Ve artık kesinlikle manuel araç kullanmayı düşünmüyorum bundan sonra alacağım araçta kesinlikle yarı otomatik şanzıman olmalı. Bunu niye söyledim arkadaş triptonic şansımanı önermediklerini söylemiş o sebepten anlattım he benimde arkadaşlarımdan birinin başına geldi 307 triptonic aracı vites hataları vermeye başladı ve benim aracın km sinde daha yani bu kullanımla ve bakımlarını düzenli yaptırmakla ilgili birşey bence...

    Şehir içindeki yakıt km olarak paylaşabilir misin hocam?

    Bendeki araç son bakım sayesinde 18-19 kuruş yakıyor ŞEHİRİÇİnde tabi çok trafiğe takıldığımda 20-21 kuruşları da buluyor.
  • Bir c1 Hastası doğuyor sanırım (ben) :D Hayırlı günlerde kullanın inş. Harika bir aracınız var bende bunları 3 kapı sanardım :D
  • 2 valiz koyamazsın, şehir dışı yapamazsın diyenlere inat bir araba. Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan...
    Videoyu izleyen arabaya daha başka bakacak bence:



    Arabayı yüzde 80 şehir içi kullancaksam büyük segmente bence de gerek yok. Sırf milletin dili için arabadan soğuyor insan. Alacak insan bunlara Kasımpaşa diyecek kadar cesur olmalı...




  • Arkadaşlar bende Citroen C1 furyasına tutuldum ve geçenlerde 2007 limon sarısı c1 imi aldım.
    Herkesin çok söylecek lafı oluyo böyle bir araba alınca ama ben memnunum kimsenin düşünceside beni bağlamıyo. Az yakan çok kaçan araba dedikleri bu olsa gerek :)
  • İkizi peugeot'dan daha sevimli görünümü var c1'in.
  • bende ağustos ayında sıfırını aldım tiptronic ledli olanlarından çok memnunum

    yanlız farları açınca ledler sönüyor servis o şekilde dedi ama diğer araçlardaki gibi ledlerin kısılması ayarlanamazmı acaba?
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Elektrikçiler bu sorunu çok basit bişekilde halledebilir ama aracın elektrik tesisatındaki oynamadan kaynaklı servis problem çıkarırmı bilmem.
  • Teşekkür ederim, servise sordum olmuyor diyorlar ama dediğiniz gibi çok basit bir işlemle yapılabilir tahminimce..

    Sürekli yanması gece gözü alabilir çok kuvvetli yanıyor kısıkta yanması ayarlanabilirse o zaman istediğim gibi olur.
  • Şehir içi yakıt tüketimi fabrika verisi gibi 100km\5.5lt tüketim değeri doğru mu?
  • Ş. içi yakıtını benzinde kullanmadığım için benzin sarfiyatını ölçme imkanım olmadı. Lpg de ise 6,6-7 litre arası yakıyor, bizzat kendi deneyimimdir, ankarada sıkışık trafik ve boş yol karışık ölçümdür. Hafta sonları eşime dreksiyon çalıştırdığımda 21 krş yakmışlığı da vardır :)
  • hayırlı olsun.güle güle kullanın
  • Eşimde var benzinli otomatik, günlük 7-8 km kullanıyor bunuda bir defada değil üç dört kezde yapıyor sabah öğlen akşam, yani motor hiç ısınmıyor ve buralar çok yokuşlu bölge, bu şartlarda 9.5 lt yakıyor yani 44 kuruş, yazın uzun yol denemesinde 4.5lt yakmıştı.
  • Benim araç manuel ancak bahsettiğiniz konu ilginç, otomatik 107yi de kullandım, test amaçlıydı ve oldukça yüklendim hiçbir ikaz duymadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.