Şimdi Ara

Çinden işlemci anakart ram getirtme sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt

    Çok iyiymiş, cpu zamanla yetmemeye başladığında v4 işlemciler ya da 6900k vs de ucuzlar ve upgrade rahatça yapılabilir. Teşekkürler hocam cevap için, uygun bir boş vaktim olduğunda böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum.


    Hocam elimde i5-3317u 1.7-2.6ghz, 8gb ddr3 düşük mhz, gt 740m laptop var, arada bazen oyun oynuyorum battlefront 2 gibi ağır veya robocraft gibi hafif olabiliyor, asıl amacım günlük kullanım ama chromeda vs araştırma yaparken aynı anda 60 sekme bile açıp araştırma yapabiliyorum, ya da oyun+araştırma aynı anda yapıyorum. Elimde zaten ssd var ama sistem toplamaya sizce değer mi? Yapacağım işleri, araştırmaları vs daha hızlı yapabilir miyim?

  • Anlık performans şuan çok iyi. bende yeri geliyor 30 sekme açıyorum. yukarıda kendi yaptığım birkaç da test ekledim. Şuan bu sistemden anladığım kadarıyla 3060 ya da 3070 ekran kartı alırsam bana core i3 falan yetmez. ben yeri geliyor video render yapıyorum. yeri geliyor 12 tane metin2 açıyorum, yeri geliyor sadece film izliyorum. video render yaparken şuan ram sıkıntısı yaşıyorum. en az 16gb daha almam gerek. pubg mobile emülatör başladığımda core i3 oyuna anca yeter, daha canlı yayın için program ayrı, kayıt için ayrı yük biner.

    Yalnız şuda var, bu anakart 2666 bellek desteği var, ram frekansı profesyonel kullanıcılarda belki problem yaratabilir. Ancak benim ram ile bir sıkıntım yok. combo ddr3 ddr4 anakart alma sebebim temelde farklı. bakım onarım yaptığımdan bellek testi de yapabiliyor olmam gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt

    Benim laptop o kadar eskidi ki ssd olmasına rağmen chrome da sekmelerden geçiş yaparken yavaşlıyor, youtube da tam ekran vs yaparken takılıyor vs. Hatta pci 2.0 kullanıyor [8D] Zaten video render vs işim yok, böyle bir pc toplamak beni hızlandırır. Çok teşekkürler hocam bütün sorularımı cevapladığınız için.

  • Arkadaşlar bende anakart getirtmek istiyorum yaklaşık 1500 tl gümrük vergisi ne olur nasıl yapmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.