Şimdi Ara

Çin'de Covid-19 ile ilişkili ölümler sürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çin'de Covid-19 ile ilişkili ölümler sürüyor
    Çin’de Aralık ayının başından bu yana Covid-19 kaynaklı 60.000 ölümün gerçekleştiği bildirildi.



    Ulusal Sağlık Komisyonu, 8 Aralık’tan bu yana Covid-19’un neden olduğu solunum yetmezliğinden 5.503 ölüm, Covid-19 ile birlikte diğer hastalıklardan kaynaklanan 54.435 ölüm kaydetti. Kovid-19 ile ilişkili bu ölümlerin hastanelerde meydan geldiği belirtildi.



    Ayrıca Bkz.Covid-19 salgınında kesilen idari para cezaları için yeni karar yürürlüğe girdi



    Hastalık ilk olarak 2019’un sonlarında merkezi Wuhan şehrimde tespit edildi. Çin’in resmî COVID-19 ölü sayısı 10.775’e ulaştı. Ekim ayında enfeksiyonlarda artış görülmesine ve hastanelerin dolmasına rağmen, Aralık ayı başlarında aniden anti-virüs kontrolleri kaldırıldı ve Covid-19 ölümleri ve enfeksiyonlarına ilişkin güncel veriler aktarılmamaya başlandı. Ulusal Sağlık Komisyonu yetkilisi Jiao Yahui’ye göre ateş nedeniyle kliniklere giden insan sayısı (günlük) 23 Aralık’ta 2.9 milyona ulaştı ve yaklaşık bir hafta içinde %83 düşüşle 477.000’e geriledi.



    Amerika, Güney Kore ve diğer hükümetler, Çin’den gelen insanlara virüs testi ve başka kontrolleri dayattı. Pekin, Güney Kore ve Japonya’dan gelen yolculara yeni vize verilmesini askıya alarak misilleme yaptı. Çin, her vakayı izole etmeyi amaçlayan sıfır Covid stratejisiyle pandeminin zirvesinde enfeksiyon oranını ve ölümlerini Amerika ve diğer birkaç ülkeden daha düşük tuttu. Bazı şehirlere gidiş yasaklandı, milyonlarca insan eve hapsoldu ve protestolar arttı.



    Sağlık Komisyonu’na göre, 8 Aralık’tan bu yana ölenlerin ortalama yaşı 80 ve %90’ı 65 yaş ve üzeri. Ölenlerin %90’ından fazlasında kanser, kalp veya akciğer hastalıkları veya böbrek sorunları olduğu söylendi.




    Kaynak:https://time.com/6247475/china-60000-covid-deaths/







  • Dünya sağlık skandalı gibi oldu,ciddiye alanda var almayanda.

  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Canla başla aylarca emek veren hastalara koşarken hayatını bu hastalıktan kaybeden sağlık çalışanlarına bari saygınız olsun.
    Olmayan hastalıkmış.
    Yazık..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mrna aşısı kullanmayan çinin durumunu görüyorsunuz. "Deneysel sıvıcılar" biraz ibret alsın.

  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    Ne alaka şimdi bu, boş boş yorum yapmışın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskisi gibi insanların büyük bir korku ile onl alması imkansız artık Çinde de durum bu şekilde demekki hızla artması ölüm sayılarının bunu gösteriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt

    çin nwo ( yeni dünya düzeni) nun bir numaralı uygulayıcısı. sana ilerde yapılmak istenen şeyin provası bu gördüklerin.


    bende aşı olmadım. aaaa ölmedimde. genlerimi değiştirmedim de, insan olarak kalmaya devam ediyorum. saf insan, sinyal yaymayan, ileride android gibi güncelleme almayacak, nöronlarıma başlanamayacakları, duygu yüklenmeyecek, zihnimden geçenlerin sisteme aktarılamayacağı, markete gittiğimde ne almama karar veremeyecekleri.


    dün gripten zaturreye çevirip ne kadar kişi ölüyorsa, bugünde aynısı. amerikada grip ile 15 yıllık ölüm rakamlarında değişim yok çünkü. ama kalp krizlerinde %1500 artış var, sporcu ölümleri mi %17000 kat.


    kızını kötü yola düşürmüş annenin kendisini temize çıkarma çalışması gibi zırvalamayı bırakın.

    kandırıldık deyip önünüze bakın. çünkü çok fena kandırıldınız.





  • Büyük oyunu görmüş zeka küpü, komik.

  • forvet09 kullanıcısına yanıt

    Aynen. Katılıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotograf manipüle amaçlı. Herkese maske giydirip yürütmüşler. Ak giysili biri bavulunu almış, yolculuğa cıkıyor. Bilincaltından "Ölüme yolculuk" mesajı :)

    Fotografa "kararmış hava" efekti de uygulamışlar. Fotograf altına manşet atmaya gerek yok, fotografın kendisi milyonlarca kişiyi korkutmaya yeterli :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt

    Çin'de vakaların bu denli patlaması mRNA aşılarının uygulanmamasından değil, Çin hükümetinin sürü bağışıklığına geçit vermeyen "sıfır vaka" politikasının sürdürülebilirliğinin sona ermiş olmasından kaynaklanıyor. Yani Çin'de uygulanan akıl-mantık dışı karantina koşulları nedeniyle ülke halkının virüse karşı kalıcı bir bağışıklık geliştirmesi pek mümkün olmadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.