Şimdi Ara

..... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
17.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tuh ne üzüldük vah vah nasil bulunamamis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taheed1986 -- 6 Haziran 2019; 14:3:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyasi konu içeren bir yorumum için kimliğim gayet güzel tespit edilmiş. istanbul emniyet müdürlüğü kamu büro amirliğine ziyarette bulundum.
  • Yahu şu ülkeyi yönetenlere sesleniyorum. Şu ülkeye yeteri kadar cezaevi yapsınlar. En ufak suçta 3 yıl yatırsınlar. Ülkede cezalar caydırıcı olsa kimse kimsenin kılına dokunamaz. Adam hırsızlıktan yakalanıyor , neymiş efendim daha önce 17 adet hırsızlıktan sabıkası varmış.Dalga mı geçiyorsunuz yahu. Görmüyor musun Rusya'da trafikte adamlar kavga ederken en fazla koç gibi birbirlerini itiyorlar. Sinirlerine hakim olamayıp ilk yumruğu çakan yallah cezaevine. Tabi her araçta kamera da var mecburi. Artık bu işlere bir el atmaları lazım.
  • Ya kardeşim iyi güzel hayvan sevgisi var sende bende hayvanları seviyorum ama hayvanlar hakkında en ufak bi eleştiri yapana kin nefret kusuyorsun, işte sana aynısı olsun, işte şöyle yapsınlar şu cezayı al bilmem ne falan.

    Sonuçta bir semtte gereğinden fazla köpek varsa ve bazıları insanları rahatsız ediyorsa onları oradan bir şekilde uzaklaştırmak gerekir, ne yapmışlar zehirlemişler, alıp baksınlar desen hangi birine bakacaksın her yerde başı boş köpeklerin haddi hesabı yok, etrafa pislemeleri insanları rahatsız etmeleri falan da cabası, herkes köpek sevmek zorunda değil, bazı insanlarda köpeklerden korkuyor, köpekler sadık hayvanlar ama sadece evcilleşmiş olanlar sadık, bide sahibine karşı sadıklar.

    Ortada hayvanlara karşı yapılmış bir işkence falan olsa bende karşı çıkarım ama kalkıp işte başı boş köpekleri zehirlemişler diye aşırı tepki vermek yerinde değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junis -- 6 Haziran 2019; 14:14:28 >
  • Kardeşim uğraşmamışlar yoksa vesikalık fotosuna kadar çıkarırlardı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ay biktik sizin ödlek cocuklarinizdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emniyet bulmak istememiştir, çünkü bulunsa hiç bir şey yapamazlardı. Adamın belki köpeklerden canı yandı onun için yapanların eline sağlık dedi. Sen kendine göre yorum yapmışsın bana göre de suçu ve suçluyu övme yok. Senin kişisel yaşam tarzına uymadığı için gösterdiğin duygusal tepki ve resmi makamları gereksiz meşgul etme var. Eğer hayvanlara karşı yapılanlar yada onlara karşı düşünülenler, insanlar için yapılan yasalarla değerlendiriliyorsa o ayrı.
  • Hocam yanlış anlama hayvanları benden çok seven yoktur ama sokakta gerçekten evime gidemiyorum akşamları. 4 5 tane olup saldırıyorlar bu demek değil öldürsünler ama insan hayatından daha kıymetli degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    karakola 300metre mesafede bir arkadaşın aracı soyuldu karakola gitmiş polisler boşa uğraşma birşey çıkmaz demiş göndermişler.

    ama bu asil polisler vekiller,bakanlar,başkanlar,patronlar için yolları kesip saatlerce güneş altında bekleyip eskortluk yapmaya üşenmiyorlar
    taksimde toplanan 15-20 tane kadını cumartesi annelerini dağıtmaktan çekinmiyorlar

    polisin görevi sadece tepediklerin işlerini yapmak olmuş.

    Alıntıları Göster
    Ülkede adalet hak getire.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kac yil önce elimde döner ekmek poşetiyle yürürken, köpek kolumu isirmaya çalıştı. Kiyafetim sayesinde derime kadar isiramadi..

    Herkes haklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 6 Haziran 2019; 15:10:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupanın herhangibir ülkesi olsaydı adam ya kodeste yada yüklü bir miktar para cezası öderdi.
  • Helal olsun kardeşim en azından uğraşmışsın. Biz milletin saldırıyor diye ormana attığı binlerce köpeğin arasına giriyoruz besliyoruz hiç biri saldırmıyor nedense ? Size veya sizin çocuklarınıza köpek saldırıyorsa suçu kendinizde arayın.

    Köpeklerin hepsini alın evinizde besleyin gibi saçma bir yorum yapanın aklı ne kadar olabilir ki. Çocuğunuza da hayvan sevgisi öğretemiyorsunuz cani bir çocuk yetiştiriyorsunuz ama üremeyi de durdurmuyorsunuz. Sonra o duygusuz çocuklarınız da sizin gibi cani, kedi kovalayan köpekleri saldırtan çocuklar oluyor. Bide hayatı boyunca hiç bir işe yaramamış biri gelip hayvana verdiğiniz değeri insana verin falan demez mi kafayı yememek elde değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 6 Haziran 2019; 20:9:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza almasını gerektiren bir durum yok. Konu sahibi anlaşılan hayvansever. Hayvanlara gösterdiğiniz ilgiyi insanlara gösterseydiniz şu an daha ileri bir toplumduk.
  • Cimerci tayfalar baya çok forumda ama cimer de onları kaaleye almıyor,meşguliyet yaratıyorlar hep memurlara.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Suriyeliler meşgul edeceğine Türk etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü alıp sen edebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 7 Haziran 2019; 1:19:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili yazacak çok şey var da ha sana konuşmuşum ha duvara. Kokuşmuş zihniyetin değişmeyeceği için uzunca cevap yazmak istemedim.sana 3 sayfa da yazsam kafan basmayacak ne diye kendimi yorayım?

    Ülkedeki tüm kötülükleri,tüm pislikleri 3-5 sokak köpeğine yıkacak zihniyetteki birini muhattap almam bile yanlış da sussam da gönül razı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 7 Haziran 2019; 1:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bir gün bu sevgiden anlamayan, kuru kafaları ile kötülük yaparak içinde ki o aciz şeytanı besleyen yaratıklar hak ettiği yeri bulur. Cehenneme bile gitmesinler, acı değil, araf gibi bir yer de sıkışıp kalsınlar sonsuz hücrelerinde. Allah sizin zaten belanızı vermiş ki siz sevgi nedir bilmiyorsunuz, anlayamıyorsunuz, ve en önemlisi kalbinizi hissedemiyorsunuz. MErak etmeyin ama, Tanrı bir gün doğacak bu topraklar da, ve sizin o soyunuz kurayacak, yok olup gideceksiniz bu temiz dünyadan, hak ettiğiniz o yerlere. Pislikler.
  • Avukatlık bürosu yerine şarküteriye gitme.hayatında avukat gördün mü acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.