Şimdi Ara

Cimbom'dan Saviola'ya servet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İspanya'nın Barcelona ağırlıklı yayın yapan "www.sport.es" sitesi, G.Saray'ın Saviola'ya yıllık 5.4 milyon euro önerdiğini iddia etti.

    Site, Real Madrid ve Lyon'un da istediği Arjantinli yıldızın, şu ana kadar en iyi teklifi sarı-kırmızılı takımdan aldığını yazdı. Haberde, "Saviola, Türkiye Ligi'ne sıcak bakmadığı için önceliği Real ve Lyon'a veriyor. İki takımla anlaşamazsa G.Saray'a gidebilir" ifadesi kullanıldı. Adnan Polat ise dün bir kez daha Saviola ile ilgilenmediklerini açıkladı..



  • Sanmıyorum
  • Dünya starı Carlos o kadar almıyor be
  • Harbi Serwet buLdu bunlar

    Şaka bi yana böyle bi tekLif yyapmış olabiLirler. Bozuk saat biLe günde 2 kere doğruyu gösterir. Bonservis olmadıgını hatırladılar gaLiba. AyRıca forma satışlarınıda işe katarsak baya ucuza gelmiş 0Lur
  • yok artık en fazla 3.5 önebilirler bizimkiler kanımca, çünkü takım içindeki dengeyi bozmamaya çalışacaklardır

    5.4 milyon




  • işte orjinal metni

    El jugador, que se encuentra de vacaciones en Argentina y que tiene previsto regresar a Barcelona a inicios de la próxima semana, espera decantarse entonces por alguna de las ofertas que tiene encima de la mesa.

    Su fichaje por el Real Madrid parece cercano pero no acaba de confirmarse con lo que se ha especulado de que la indefinición acabe llevándole lejos del Santiago Bernabéu.

    Al mismo tiempo, la posibilidad de irse a Zaragoza pierde peso después de que haya aparecido el interés de Víctor Fernández por Ricardo Oliveira, jugador del Milan que triunfó hace algunas temporadas en el Betis.

    El Lyon está buscando un delantero centro para la próxima temporada y el perfil de Javier Saviola entra dentro de las exigencias de los responsables técnicos del equipo. Es otra de las posibilidades del jugador argentino, una que le permitiría jugar la Liga de Campeones.

    La mejor oferta que tiene encima de la mesa es la del Galatasaray (le ofrecen 5,4 millones de euros por cada una de las temporadas) aunque al jugador no le apetece jugar en la Liga turca. En todo caso la decisión no debería demorarse.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

    Dünya starı Carlos o kadar almıyor be

    en iyi 11 futbolcudan biri o.








  • 5,4 milyon euro para var mı bizde transfere tek kalemde verecek
    takım kazan kaldırır ücretlere zam yapın diye
    bu kadar paraya gelecekse hiç almayalım
  • höst !!!
  • Alsın Cimbom Alsın, Fenerliler toptan kurtulacak sizden :p
  • "Parasını bastırır alırız" edebiyatı yapanlara duyurulur. Hepinizi satın alırız ona göre
  • Arjantin'de tatillerden olan oyuncu, ve onun, gelecek haftanın başlangıçlarında Barcelona'ya dönmeyi tahmin ettiği, onun, masanın üzerinde sahip olduğu erzakın bir kısmı için sonra tercihi göstermeyi um. Gerçek Madrid tarafından onun askere alınan kimsesi, yakın görünür, ama o, kendisiyle onun, kendisinin indefiniciónin, Santiago Bernabéu'dan ona uzakta almaya son verdiği kendinde spekülasyon yaptığı kendini doğrulamayı bitirmez. Aynı zamanda, Zaragoza'ya uzakta gitmenin olanağı, kilo verir, o, Ricardo Oliveira tarafından Víctor Fernandez'in ilgisinde gözüktükten sonra, bazı mevsimler önce Betis'te galip gelen Milan'ın oyuncusu. Lyon, sonraki mevsim boyunca ön bir merkezi arıyor, ve Javier Saviola'nın profili, malzemenin nezaretinde teknik insanların acil ihtiyaçlarının içinde girer. O, Argentine oyuncusunun olanaklarının başka bir tanesidir, Liga de Campeones'i oynaması için ona izin verecek olan biri. Sahip olduğundan en iyi tedarik, masanın üzerinde, oyuncuya onun (Mevsimlerden her biri tarafından euroların olduğu ona 5.4 milyon teklif et), ona Türkçe Liga'da oynamak için arzulamamasına rağmen Galatasaray'ın biridir. Herhangi bir olayda karar, ertelenmek zorunda olmayacaktı.


    nasıl çeviri ama




  • emrem80 kullanıcısına yanıt
    vay be nereden nerelere gelmişiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem077

    vay be nereden nerelere gelmişiz

    Neyse ki bir anlamı varmış.Yoksa konu hortlatiyorsun diye oruçlu oruçlu.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem077

    vay be nereden nerelere gelmişiz

    Adam foruma girmeyeli 4 yıl olmuş.
    emrem80
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acgur

    "Parasını bastırır alırız" edebiyatı yapanlara duyurulur. Hepinizi satın alırız ona göre

    Oley oley magnifico magnifico

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem077

    vay be nereden nerelere gelmişiz

    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.