Şimdi Ara

Çıldırmak Üzereyim . Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kaptan Teemo kullanıcısına yanıt
    Zaten genelde sup ya da jungle oynuyorum . Jungle tercihim j4 ve maokai zaten . Sup olarak blitz ve threshte cok iyiyim . Leona , morgana yı da iyi oynarım . Ama yeterli olmuyor bazen .
  • Arkadaşla 3 maç attık 3üde win. Gayet iyi oynuyor. Ben ilk oyun teknik aksaklıklar nedeniyle oyundan düştüm. Tekrar bağlandığımda 4 ws 5 olmasına rağmen skorda fark atmışlardı. Yani oturduğunuz yerden sataşmayın millete. Siz gold plat başlamadınız oyuna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz yapıcı eleştiri yapın , hatalarımızı düzeltelim o zaman . Buyrun profilim :
    LoLKing
  • tek fark gold-unranked.teemonun elosu yüksektirki size denk gelmiş..okadar feedlemeyi nasıl başarmış.sizin jungle nasıl buna izin vermiş çok ilginç.sağlık olsun diğer maçları kazanırsın.
  • T.Kensei kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu söyleyeyim Gold olan oyuncunun MMR'ı veya gizli elosu illa iyi olacak diye bir şey yok. Yani Gold oyuncu sizin maçınıza geliyor diye MMR'ı iyi olmayabilir kötü olduğu için de gelmiş olabilir. Mesela ben Gold hesabımda Plat olan oyuncular ile oynadığımı hatırlıyorum MMR'ım iyi olduğu için. O yüzden eşleştirmeye çok takılma. Zaten Silver ve Gold'un pek de bir farkı olduğunu söyleyemeyeceğim TR için. Bunların dışında o eloda support değil de başka bir rol oynasan çıkman daha kolay olur. Support riskli bir seçim yanındaki AD Carry'nin oyun yeteneği ve bilgisi yoksa tamamen kumar. Kite bilgin yeterli ise AD Carry oynayarak çok kolay çıkarsın şuan Lucian ve Tristana ile. Bunun dışında kolay snowball olabilecek şampiyonlar tercih etmelisin mesela Akali ve Katarina gibi. ROAM yaparak çok kolay snowball olabilirsin daha sonra da durduramazlar. Aynı sizin oyunda Fiora'ya olduğu gibi.




  • 12 kill support. sonra team noob hede hödö. rerererörörö
  •  Çıldırmak Üzereyim . Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın
  • Supportla o kadar kill bile hatalı :D ama gene geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suncyB -- 31 Ağustos 2014; 22:43:05 >
  • Taşıyabilecek şeyler al, o eloda soloqda support alma kalmadıkça ve oyunu asla o kadar sinir noktasına getirme iyi oynuyorsan elbet çıkacaksındır.
  • Kardeşim bunlar 1 kere 2 kere gelir arada karşıya da gelir. w/l çok kötü bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diego26

    Oyun diyor ki sana Hmm puanın yükseliyor maç kazaniyorsun kendi çapındakileri yeniyosun sana biraz büyük göndereyim bakalım yenebilecek misin çünkü lig atladiginda artık bunlarla oynucaksin yenebiliyosan cik zaten diyo yenemiyosan biraz daha öğren gel diyo bütün mantık bu

    +9999999999999999999

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümüş 2 ye yeni çıktım bende gümüş 3 0 lp den 12 maçta 10 win ile çıktım(seriden düşünce sıkıntı oldu).

    Şuan yaptığım şu sup ve mid dışında kalan koridoru alıyorum. Neden mid derseniz karşıdaki adam sürekli diğer koridora fln. Gidiyor main top olunca alışık değilim sürekli sağa sola gitmeye. Sup ise adc kötü olunca iş baya zorlaşıyo.

    Adc tristana, jungle master yi veya rammus, top fiora sadece bunlarla çıkmaya çalışıyorum işe yarıyo gibi ama ders fln. Zamanım baya az:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.