Şimdi Ara

çift çanaklı uydu alıp yabancı liglerin şifresini kırmak istiyorum.hangi uydu yapar bunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya evimde ligtv var yani türkiye ligleri için bir sıkıntım yok. fakat ingiltere fransa italya rusya hatta çin ve katar liglerini de syretmek istiyorum. ayrıca şampiyolar ligi ve uefa avrupa ligi mçlarınıda izlemek istiyorum. bunları yabancı kanallr üzerinden şifrresiz izlemek istiyorum hangi uydu alıcı işimi görür acaba. bu arada azeri kanallarını da çözsün haaa:)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: concalir

    ya evimde ligtv var yani türkiye ligleri için bir sıkıntım yok. fakat ingiltere fransa italya rusya hatta çin ve katar liglerini de syretmek istiyorum. ayrıca şampiyolar ligi ve uefa avrupa ligi mçlarınıda izlemek istiyorum. bunları yabancı kanallr üzerinden şifrresiz izlemek istiyorum hangi uydu alıcı işimi görür acaba. bu arada azeri kanallarını da çözsün haaa:)

    Eğer firma tarafından garantisi olsun çok uğraştırmasın diyorsan atlanta al yok ben hem uğraşırım hemde firma tarafından garanti değilde sadece satıcı bana sözde garanti versin diyorsan dreambox al...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu dediğin makina benim bütün bu dediklerimi yapacak mı kardeş yani yabancı şifreli kanallrı kıracak öle mi?
    ya şimdi girdim baktım biraz da tam anlyamadım sen anlıyo gibisin sana soruyum kardeş:
    yayınları kırmak için internet bağlantısı gerekiyor mu yoksa bisskeyy mantığıyla mı çözecek şifreyi bu ligtv dsmart falan onları da çözer mi?
  • Arkadaşım hiç bir makina senin dediklerini yapmaz. Ancak card payşalım özelligi olan bir cihaz ve iyi bir serverle yapabilirsin bu dediklerini bunları en iyi yapan cihazlar linux tabanlı cihazlardır fiyatları 350 tl den başlayıp 2000 tl lere kadar gidiyor. Sonra şansın varsa kaliteli bir server alırsın ortalama yıllık 250 tl civarı ( Ancak yasa dışı oldugu için hiç bir garntisi yok ve satan herkes benimki kaliteli diyor onun için dikkatlıi olman gerekir )
  • eyvallag katdesim cok yardimci oldun.rahatsizlik icin kusura bakma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.