Şimdi Ara

Chrome video renk ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Chrome (veya Firefox) ile online sitelerden video izlerken sadece o açık olan video ya gama ve kontrast ayarlamanın bir yolu var mı?

    Teşekkürler.



  • bu önce yapılıyordu yanlış hatırlamıyosam 2015 yılında sonra heral windows 10da bilinçli olarak bu kapatıldı ama. size şöyle yardımcı olabilirim microsoft edge de bu ayarları ben yapabiliyorum nvidia ekran kartının arayüzünden video ayarlarından renk kontrast gama gibi ayarları online videolar için yapabiliyorum. firefox ta da bazı videolarda etkili oluyor belki flash videolarda işe yarıyor ama microsoft edge ile izlediğim videolarda ayarlar işe yarıyor bi deneyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiristanbul -- 26 Aralık 2018; 0:11:35 >
  • Aslında yapılabilir. Magic actions for youtube isimli bir eklenti vardı video renklerine karışmanızı sağlayan. Aynı mantıkla (artık nasıl çalışıyorsa) istediğiniz gibi renkler değiştirilebilir. Hazır program bilmiyorum ama ekran kartının yazılımında her şeyi etkileyecek şekilde bunu kontrol edebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emiristanbul E kullanıcısına yanıt
    bu eklenti tam aradığın bende uzun zamandır arıyordum buyur kardeşim (Video Styler ) chrome veb mağazasında bulabilirsin
  • arkadaşlar driver sorunlarından kaynaklı hata yüzünden renk ayarı yapamadığımı anladım yeni ekran kartımda oldu windows ekran kartı driwer yüklüyor kendi proğramı da nvidia ekran kartım neyse driver silici poroğram ile sildim ismi aklımda değil sorun düzeldi bilginiz olsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.