Şimdi Ara

CHP nereye gidiyor? Rol mü yapıyor, gerçek niyetini mi gösteriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Chp`yi anlamıyorum; devamlı bir kendini suçlama ve günah çıkartma çabası içerisinde, yaptığı bir hata da yok, zamanında yaptığı çok hata var ama onlar için kendi deyimleriyle helalleşmesi gereken kitle kendi tabanı buna rağmen bugünkü durumun sorumlusu olan tarafla helalleşmeye çalışıyor?


    6 lı masa bile tuhaf bir durum; 3 partinin niyeti sadece tarikatların kalkanını devam ettirmek, onların kapatılmasına engel olmak, bu bilinerek bu 3 partiden ne bekleniyor anlayabilmiş değilim? tarikat oylarını alıp, sonra hepsini dağıtacaksan rol yapıyorsan tamam ama onlar buna kanacak mı?


    şimdi güzel bir fırsat yakalamışsın, Cumhur birliği her alanda başarısız olmuş, iyi parti oy oranını arttırıyor, pkk zayıfladıkça Hdp`de aşağı gidiyor, bas artık gaza, yapacağın, planladığın formülleri anlat insanlara, Cumhur birliği gibi dine yatırım yapma, insana yatırım yap, yazık değil mi oy alabilmek için yanaşma partilerini masaya buyur ettin ama görmüyormusun, onlar yüzünden (korudukları tarikatlar ve şeyhler yüzünden) kaç kişi ölüyor her yıl?


    Millet birliğinin önünde çok güzel fırsatlar ve geniş bir alan var , bomboş hemde , sür gücünü piyasaya, daha hala Türk milleti diyemiyorlar, Bu millet diye uydurma bir milletten bahsediyorlar.

    Anlamadığım bir başka şey; Kaçak göçmenler için biz niye Suriye`de ev yapıyoruz? AB buna para verir diye tuhaf bir beklenti var, bunun olmayacağı kesin, vatandaşın cebinde para kalmadı sen hala toplayacağın vergileri buraya mı aktarmayı planlıyorsun?


    Anladığım kadarı ile seçim sonucu kim kazanırsa kazansın, kaybeden uzun zamandır olduğu gibi yine Türk Milleti olacak.


    Hiçbir şey güzel olmayacak sanırım.








  • Hocam galiba haklısın ya. Şu zamanlara kadar CHP belli ki alcak gözüyle bakarken şimdi işin içine Zafer Partisinin girmesi, yayıncıların falan CHP'nin olaylarını ifşa etmesi ve CHP'nin pek icraate girişmiyormuş gibi davranması çok kuşkuya sokuyor beni. Seçimin kaderini belirleyecek kitle Zafer ve CHP diye ikiye ayrılırsa bu işin sonu vahim. Ama galiba gerçekten de kim kaanırsa kazansın yine biz kaybedeceğiz ya  

  • Andımız kaldırılırken veya kurumların başındaki Türkiye Cumhuriyeti ibaresi kaldırılırken kaç kişinin sesi çıktı ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cehabenin oyu ne artar ne azalır, olduğu yerde kısa alanda oynar. Seçimi de muhalefet kazanmıyor, iktidar kaybediyor, yaptıklarıyla kendini bitiriyor.

  • Birazda eğitim sistemi bunun için bu kadar bozuldu ama teknoloji ve internet sayesinde insanlar bazı şeyleri öğrenebiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehabe nin amacı Elon Mosk ve Bil Gaytes ile birlikte dış güçleri de arkasına alıp ezanları susdurmak ve camileri disko yabmak.

    Bunu ardık anlayalım.

  • Batının güdümüne girdi sonrasında da kurtçüler ele geçirdi partiyi, şimdi de kaçakları ülkede pay sahibi yapmayı planlıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence Chp ve İyi parti birliği yeterli olmalıydı, Mhp ve Hdp`nin barajı geçememe olasılığı var (eğer baraj 7 olursa) , chp ve iyi elele verip, yapacaklarını planlamalı, hedeflerini ve adayını ortaya koymalıydı, beklemek hatalı bir strateji,


    sadece 3 partinin barajı aşacağı durumda, akp de oy kaybediyorken, rahatça mecliste çoğunluğu alabilir, ve iki partinin bir olması her zaman 6 nın bir olmasından iyidir, diğer 3 parti 3 ü aşıp para kapma ve tarikatları muhalefete yamama derdinde bana göre ,


    artık tairikatlara ve şeyhlere Türkiye Cumhuriyeti`nin geleceğinde yer olmadığı net bir şekilde söylenmeli, Türkçe`nin yanına bir başka ana dil eklenmeyeceği net olarak söylenmeli,


    ve bugünün sorumlularından üstten alta doğru hiç atlama yapmadan hesap sorulacağı net şeklide anlatılmalı,


    Kılıçdaroğlu kendini toplamalı, kanunun verdiği yetki ile bir yerlere gidiyor ve hesap soruyor, bu doğru ama tek başına yapmıyor bu gücün arkasında oy verenleri olduğunu unutmamalı, sadece cumhurbaşkanı adayı olmayı planladığı için kendini ön plana çıkartmayı bırakmalı, üzgünüm tarikat ve şeyhlere ve ağalara ve aşiretlere acımaya harcayacak zamanımız olmadığını düşünüyorum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.