Şimdi Ara

CHP Ne yapmış diyenler sizi buraya alalım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
7
Favori
7.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu CHP yaptı dediklerinizin çoğu Atatürk ün eseri. Atatürk ten sonra CHP yi hile hurda ve hırs ile İnönü ele geçiriyor.

    ''chp genel sekreteri recep peker chp ile ilgili bir vesikayı atatürk'e imzalatmaya getirdiğinde atatürk vesikanın üzerine 'partim' sözünü yazar. peker 'paşam niçin chp yazmıyorsunuz?' diye sorar. atatürk de 'ne bileyim sonuna kadar chp'nin benim partim olarak kalacağını?' diye yanıt verir.''

    Ayrıca; zamanında CHP nin mallarının kamulaştırılması olayı var. Artık nası mal mülk yaptılarsa parti üstüne, yeni gelen hükümet bunları kamulaştırmış. Tabi küplerdekine dokunulmamış. kanun no:6194https://odatv.com/images2/2018_09/2018_09_17/8584.pdf Sonra darbe olmuş asmışlar ama :) Darbeden sonra ne olmuş araştırmadım o mallar.

    Birde yazıda tek başına iktidar olduğu demişsin sanki başka parti vardı. Atatürk ne güzel tam bizlik TEK PARTİLİ bir seçim sistemi kurmuş ama İnönü artık emekliliği gelince sistemi değiştirip bizi siyasilerin bir oy için söylemeyeceği yalan olmadığı leş seçim sistemine kavuşturmuş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 10 Haziran 2019; 17:36:54 >




  • chpden geriye ne kalmış ki chp oy versin millet adı kalmış bi tek adının tek başına yetmediği ortada :D
  • Yuhhh!!!!
    Sadece isimlerini değiştirdikleri kurumları sahipleniyorlar!! Yapıldıysa yine Türk Milleti yaptı yine biz!!! Siz kimsiniz???
    Ayrıca chp bahsedilen kurumların içini boşaltıp boş beleş hale getirmiştir. Mesela Osmanlı uçakları gavurun anasını ağlatırken ki halide edip adıvar dahi kitabında yazıyor, chp geldi halen daha uçak üretemedik. Taaa ki defolup gidene kadar. Halen daha eğitim ve siyasette chpye düşman tarafından emredilen düzen işliyor ama yine de durduramadılar!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 10 Haziran 2019; 18:30:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bu sebeple edilen şikayetlere binaen 35 gün forum uzaklaştırması aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.