Şimdi Ara

Chp Belediyeleri: Köpekleri toplamayacağız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    Çocuk katili teröristlere ne yapılıyorsa aynısı çocuk katili köpeklere de yapılmalı demek, normalleştirmek mi oluyor senin için? Yani kopeklerinki normal mi diyorsun? Bence sen katil köpek sürülerini normalleştiriyorsun. 3 tane kopek çocuğa saldırıp parçalıyor, sen de bunu normal görüyorsun ya utan kendinden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 27 Aralık 2021; 0:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jax T. kullanıcısına yanıt

    Vallahi billahi yahu. AKP'nin bu kadar ilerlemesinin sebebi de zaten CHP'nin gerizekalılar ile dolu olması. İçi sjw manyağı kaynıyor. Şu partiyi kökten temizleyeceksin başına da vurdu mu masayı kıracak bir lider getireceksin bak bakalım o zaman Türkiye nasıl kafa tutuyor dünyaya.


    Yavrularınızın suçu yok da İnşallah şu sokak itleri o pamuksu narin kıçınızdan kallavi bir lokma alır o zaman görürüz nasıl uyutuyorsunuz hepsini.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplamazsan bende sana oy vermem.

  • Sokak köpeği diye bir cins yok. Kopek ama sokağa atılmış süs kopekleri ve çoban kopeklerinin kırması. Yani öyle betonda sağ kalma içgüdüsü falan yok. Hala eski yırtıcı içgüdüler tıpkı kurtlar gibi. Ama beslendiklerinde belli olmuyor. Beslemeyi 1 gun unutsan saga sola saldırıyorlar. Birbirlerini bile yiyen kopekler insana da acımıyor, güçlerinin yettiği kadar saldırıyorlar en çok da çocuklara. Kimisi saldırmasa bile ölüyor, korkup kaçarken arabanın altında kalıyor. Hayvanın dışkısı bile tehlikeli, parazit dolu. Gelişmiş ülkelerde dışkıyı yere bırakana ceza var. Bizdeyse gerizekalılar metro koltuğuna eliyle bırakıyor dışkıyı sırf politika amaçlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 27 Aralık 2021; 0:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Oğlum algı yapmaya çalışma. Normalleştirmek demek ne demek? Bak 2 dakikanı alır ya düşünmek. Lanet bir olay, Allah kahretsin kimin sorumluluğu varsa ömrünün sonuna kadar hapisten çıkamasın bu pitbulları satın alıp salıverenler. Şimdi bu olay pkk'yla bir mi? Pitbull ABD'de de var, çeşit çeşit başka ülkede de var. Bizden başka pkk'yla uğraşan var mı? Akıllı olacaksın akıllı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 27 Aralık 2021; 0:45:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani illa adam parçalamaları mı gerek önlem almak için. Bıktım artık şu aptalca hayvanseverlikten. Ulan doğayı koruyun. Ormanları koruyun. şehirdeki kedinin köpeğin doğaya ne faydası var? Ekosisteme ne katkısı var? Tam Türkiye'ye ,gelişmemiş ülkelere has aptalca bir bakış açısı. Sokak hayvanlarının sayısı fazla. önlem alınmalı. gerektiğinde kanunun etrafından dolaşmayı pek iyi bilen CeHaPes belediyeleri nedense bu konuda pek kanuncu olmuş. Popülizm yapıyorlar da diyemiyorum çünkü halkın büyük çoğunluğu bu konudan muzdarip. garip bir güç savaşı var bu konuda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 27 Aralık 2021; 0:47:32 >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    aynen sokak köpekleri golden,süs köpegi,doberman :)

  • Bari kısırlaştırsanız hiç yoktan iyidir. Yoksa bu sorun büyür. Otoyollarda giderken köpek çıkacak korkusu yaşıyoruz sürekli. Geçen sene 3 kez kaza tehlikesi atlattık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz006 kullanıcısına yanıt

    Köyden birakılan kangalları da gen havuzuna kat, al sana sokak köpeği icin en baskın gen. Ama betonla alakası yok. Tamamen doğal seçilim. Beton onlarin evi degil. Ormanda yaşasinlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye bahçesinde besleyin hepsini

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KÖPEK SAYISI ARTTIKÇA SONUÇ AKPYE YARIYOR.

    YAKIN ZAMANDA OLACAKLARI TAHMİN ETMEK ZOR DEĞİL.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp'li olmayanlara sesleniyorum,


    gündem değiştirip suni gündemle milleti polemiğe çekmeye çalışıyorlar sokak hayvanları üzerinden.


    düşmeyin bu tuzağa.


    illa sokak hayvanları barınma ve beslenmeleri üzerinden yürüyecekseniz de, madem ülkenin en yetkili kişisi bu konuya el attı, bunu bir sorun, kanayan bir yara olarak gördü, devlet otoritesi olarak konuya çözüm odaklı yaklaşması, öncüsü ve destekçisi olması açısından mama, mama kabı, kedi köpek evi, tasma vs. gibi bilimum evcil hayvan ürünlerinin KDV'sini %8'e çeksin o zmaan

  • CHP'ye oy vermeyelim AKP'ye verelim çünkü AKP'li belediyelerde köpek problemi yok değil mi ?


    neyse , ben zaten ikisinede vermediğim için yiyin birbirinizi çekirdiğimi çitlerim  

  • winwin35 kullanıcısına yanıt

    Hadi AKP suni gündem yaratıyor. Ee CHP ne yapıyor. " Biz toplamayacağız işte hıh " diye açıklama yapmayı neye yoracaksın :)

  • Geçen yıl bisiklet sürerken vahşi sokak köpekleri tarafından kovalandığı görüntüleri yayınlanan tunç soyerin izmir bb'si de köpekleri toplama görevini yapmayacağını açıkladı :


    İzmir Büyükşehir Belediyesitwitter
    “Değerli İzmirliler, Kentimizdeki sokak hayvanlarının kısırlaştırma, aşılama ve tedavi işlemlerinin yanı sıra acil ve münferit durumlar dışında toplanması söz konusu değildir. Can dostlarımız hepimize emanet. İzmir Büyükşehir Belediyesi”
    https://twitter.com/izmirbld/status/1475145254710005761?s=20


    Başıboş Köpek Sorunu - Stray Dog Problemtwitter
    “Tunç Soyer ve kameramanına "Bisikletle İzmir Turu" esnasında başıboş köpekler saldırdı. Şehirde başıboş köpeklerin saldırısına uğramadan bisiklet kullanabilmek neredeyse imkansız. #KöpekSorunu #TunçSoyer @tuncsoyer @izmirbld @IzmirValiligi @izmirhim @csbgovtr https://t.co/dZ1Cug0N3h”
    https://twitter.com/kopeksorunu/status/1275081296285331456



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 27 Aralık 2021; 11:12:1 >




  • Treth kullanıcısına yanıt

    cebinde hayvan pisliği taşıyıp, metroda koltuğun üstüne koyan;


    doları 8 Liradan 18'e zıplatıp, 13'e düştü diye sokaklarda davul zurna ile kutlama yapan;


    Elazığ'da deprem sonrası yeni konutlar için depremi fırsatçılığa dönüştürmüyoruz, fırsata çeviriyoruz arazinin mt2 si 1 TL'den verilecek deyip, 'emsal rakamdı, mt2 350 - 450 TL olacak' diyen,


    eski aile, günümüz Gaziantep Belediye Başkanının karşısında insan tokatlyan,


    halk ekmek kuyruklarındaki insanlar hakkımı helal etmiyorum diye ağlarken 'aç insan yok, hepsi hükümete karşı algı için şımarıklık' diyen


    işe girişte adli sicil kaydı verilirken, hele belediye gibi bir kuruluşa girerken ek sorgulamalar yapılırken 2 baş örtülü bacılarımız, mümin kardeşlerimiz işten çıkarıldı, teröristler işe alınıp, belediye işe alındı diyen


    bu tarz algıları oluşturan bu ikileme çanak tutan, alet olan, toplumu kutuplaştıran, ve bu kutuplaşmada kendinden çalınanı, vurgunu görmesin diye bunlarla göz boyanan bir durumda


    inan sokak hayvanlarının ne suçu, nede günahı nede gündemin 1 numarasına taşınmasına gerek var güzel kardeşim





  • Belediyelerin suçu, bu hayvanlar için bugüne kadar birşey yapmamaları. Eğer vaktiyle sokak hayvanlarını kısırlaştırsalardı bugün böyle bir problem olmazdı. Bugün ankara batıkentte belki 10 bin köpek var. Bunları hangi barınağa sığdırabilirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Asıl sorun bu hayvanların beslenmesi. Eğer hayvanları besleyenler olmasaydı köpekler hiçbir yerde bu kadar aşırı üremeyecek veya çeteleşmeyecekti. Doğaya müdahale ederek bu acıya neden olanlar sözde hayvanseverlerdir. Doğadaki hiçbir canlı yapay şekilde beslenmemelidir buna güvercin bile dahil çünkü siz normal habitatlarında bulunandan fazla yiyecek sağlarsanız yarın siz yiyeceği kestiğiniz an bu jayvanlar kıtlık yaşamaya başlarlar eğer insan öldürme kapasitesine sahip birde etçil iseler çok büyük tehlikelere neden olabilirler.


    Hayvanları besleyenler hem gruplaşmalarına hemde asalaklaşmalarına neden oldular. Hayvan nufusu inanılmaz yüksek ve bunun nedenide sürekli insanlar tarafından başıboş hayvanların beslenmesinden kaynaklanıyor. Sadece sahipli hayvanlar beslenmelidir, sokak hayvanları beslenmemelidir.


    Şu an ise söyledikleri şu cebinde yiyecek taşı eğer biz onları beslemezsek sokakta sizlere saldıracaklar çocuk çocuğunuzu parçalayacaklar. Böyle bir zihniyet olaiblir mi ?





  • Yaz aylarında köpek besleyip, eylül ekim gibi sokağa atanlara engel olunmadığı sürece sokak köpekleri sorunu devam eder. Barınak, beslenme bunun çözümü değildir. Binlerce köpek var barınaklarda. Ciddi paralar dönüyor bunları beslemek için, yetmiyorda. Her gün sayılar dahada artıyor. Kısırlaştırma kanunu gibi bir kanun çıkacak, hayvanı 3 ay besleyip sokağa atamayacaklar...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.